ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Spread the love

blue-zodiac

 

Κριός

Η Πανσέληνος στις 9 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να ξεπεράσετε το παρελθόν. Θα περάσετε αρκετή συναισθηματική φόρτιση αλλά αυτό θα σας απελευθερώσει κιόλας. Ο Ερμής αυτό το μήνα, θα σας δώσει έναν δυνατό τρόπο σκέψης, είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς, και να δείτε την άλλη πλευρά του νομίσματος. Έτσι μπορείτε να επικοινωνήσετε ευκολότερα με τους ανθρώπους γύρω σας και να πάρετε καλές και σωστές συμβουλές. Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτό το μήνα, τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα αρχίσουν να γίνονται ευκολότερα προς το τέλος του μήνα. Για τους αδέσμευτους, μπορεί να συναντήσετε κάποιον μέσα από τη δουλειά σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως να ασχολείστε με το ίδιο επάγγελμα. Αν είστε σε μια σχέση, δείξτε την αγάπη σας στο σύντροφό σας, με πρακτικούς τρόπους, και δώσετε του όλη σας την προσοχή. Ο Άρης στον Τοξότη, στις 13 Σεπτεμβρίου θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα κάνει την ενέργειά σας εξαιρετικά εστιασμένη και δυνατή. Εκμεταλλευτείτε το!

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 19, 20

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 12, 13, 15

 

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο του Παρθένου, και θα απολαύσετε περισσότερο τις μικρές πτυχές και αξίες της ζωής. Ο Ερμής θα σας κάνει πιο απαιτητικούς αυτό το μήνα, και θα αποδώσετε καλά σε δύσκολες και λεπτομερείς εργασίες. Τα πάθη σας μπορεί να αυξηθούν, όπως και δυσκολίες σε σχέδια που έχετε αναλάβει. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας, η σωστή διατροφή θα σας βοηθήσει να έχετε καλή υγεία και να μην αυξηθεί το βάρος σας, μιας και υπάρχει τάση για αυτό τελευταία. Στο τομέα των αισθηματικών, το πάθος που σας δίνει ο Άρης θα βελτιώσει τη ερωτική σας ζωή, όμως προσέξτε λίγο την κτητικότητα και τη ζήλια. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι σημαδιακή για σας, μια σημαντική αλλαγή θα πάρει μορφή. Μια αρχή ή ένα τέλος. Είστε ανήσυχοι με την ανάληψη σημαντικού ή ενεργητικού ρόλου στο πλαίσιο μιας ένωσης ή σχέσης. Καλό είναι να γνωρίζετε τις ανάγκες μιας σχέσης, όπως και του συντρόφου σας.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 21, 22, 23

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 14, 15, 16

 

Δίδυμοι

Αυτό το μήνα υπάρχει μια επιθυμία να βρείτε τις ρίζες σας και να πάτε πίσω στο χρόνο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης και για να βάλετε γερά θεμέλια στη ζωή σας. Είστε πιο δεκτικοί και ρομαντικοί, και τείνετε να είστε συναισθηματικοί, η ευαισθησία στις σχέσεις σας είναι πολύ σημαντική για εσάς από ό, τι συνήθως. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στον Παρθένο, σαν κάνει πιο χαλαρούς και με παιχνιδιάρικη διάθεση. Προς το τέλος του μήνα θα μπορέσετε ευκολότερα να επικεντρωθείτε σε πιο σοβαρά ζητήματα που απαιτούν προσπάθεια και συγκέντρωση. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι και ότι σχετίζεται με αυτό. Περάστε χρόνο με αγαπημένα σας άτομα και άτομα που σας έχουν σταθεί σε δύσκολες στιγμές. Η Πανσέληνος στις 9 Σεπτεμβρίου, θα σας δώσει ώθηση για να προωθήσετε σωστά τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Αν έχετε παιδιά, μια ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει για αυτά, ή μέσα από αυτά.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 24, 25

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 16, 17, 18

 

Καρκίνος

Το Σεπτέμβριο θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο παρελθόν και στη νοσταλγία, στις αναμνήσεις σας και πώς αισθάνεστε για τις καταστάσεις που έχετε βιώσει. Θα γίνετε λίγο πιο υποκειμενικοί, λόγω της μεγάλης συναισθηματική έντασης που υπάρχει μέσα σας. Η Αφροδίτη θα σας αναζωογονήσει και θα σας τονώσει λίγο ιδιαιτέρα νοητικά, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ευκολότερα με άλλους ανθρώπους, και μπορείτε να επιλέξετε τα λόγια σας σωστά. Μπορείτε να γοητεύσετε τους ανθρώπους και να τους κερδίσει με τα λόγια σας. Ο Άρης σας τροφοδοτεί με ενέργεια για την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και πώς να το κάνετε. Αυτό είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε στη βελτίωση της υγείας σας και να κάνετε υγιεινές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον μέσα από την οικογένεια ή τον οικογενειακό περίγυρο. Αν πάλι είστε ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως η σχέση σας γίνετε πιο τρυφερή και εσείς θα υποστηρίξετε σωστά το σύντροφό σας. Η Πανσέληνος στις 9 Σεπτεμβρίου, σας φέρνει αντιμέτωπους με το αποτέλεσμα των πράξεών σας, αυτό σημαίνει πως θα δείτε τα αποτελέσματα όσων πράξατε τόσο καιρό, αν πράξατε σοφά δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 1, 26, 27, 28

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 19, 20, 21

 

Λέων

Μπορείτε να καταλήξετε με πολλά σχέδια και ιδέες, αφού ο Ερμής ενεργοποιεί τη σκέψη σας αλλά και τη δράση σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με εργασίες και σχέδια που χρειάζονται μεγάλη ενεργητικότητα και δραστηριοποίηση. Προς το τέλος του μήνα θα επικεντρωθείτε περισσότερο στα συναισθήματα και λιγότερο στη λογική. Έτσι οι σχέσεις σας θα είναι πιο αρμονικές και παθιασμένες, ο Άρης άλλωστε σας βοηθά αρκετά σε αυτό. Ο Άρης στον Τοξότη, στις 13 Σεπτεμβρίου, θα σας δώσει μια αισιόδοξη διάθεση και μια τάση για διασκέδαση. Θα θελήσετε να διασκεδάσετε περισσότερο, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, μπορείτε να αισθανθείτε επίσης και πιο δημιουργικοί, και αυτό είναι ένα καλό χρονικό διάστημα, αν θέλετε να δημιουργήσετε νέα πράγματα. Με την Πανσέληνο στις 9 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Κάτι ίσως χρειάζεται διευθέτηση και είναι η ώρα να γίνει. Αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας και φροντίστε τις ανάγκες σας.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 2, 3, 29, 30

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 21, 22, 23

 

Παρθένος

Αυτός ο μήνας είναι μια καλή περίοδος για σας, ιδιαίτερα αν εργάζεστε στον τομέα της τεχνολογίας, ως συγγραφέας, ομιλητής, ή με νέα άτομα. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 5 Σεπτεμβρίου, σας ωθεί να φροντίσετε και να εκπληρώσετε τα θέλω σας. Μπορεί να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και η σκέψη σας να γίνει πιο ανάλαφρη και ήρεμη. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ανανεωθείτε, αλλάζοντας την εμφάνισή σας ή τον τρόπο ζωής σας. Θέλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και η ερωτική σας ζωή μπορεί να γίνει πιο παθιασμένη και αισθησιακή. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο σπίτι και την οικογένειά σας, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τα πράγματα με κάποιο τρόπο. Φαίνεται η ψυχική σας κατάσταση να εναρμονίζεται, έχοντας κοντά τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να σας ωθήσει να τερματίσετε μια τελματωμένη σχέση ή μπορεί να ολοκληρώσετε μια δέσμευση που σκέφτεστε καιρό.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 4, 5, 6

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 24, 25

 

Ζυγός

Ο Ερμής μπαίνει το ζώδιό σας, και θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους ανθρώπους. Θα αισθάνεστε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να καταλήξετε με σωστά μελετημένα σχέδια και ιδέες. Κατά τη λήψη αποφάσεων, καλό είναι να μην βιαστείτε και να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, αν κάτι δεν σας αρέσει από την αρχή, μην το επιχειρήσετε αργότερα αλλάζοντας γνώμη. Σας αρέσει η έμφαση στην πνευματικότητα σας, μπορείτε να μελετήσετε πνευματικά θέματα ή φιλοσοφικά. Ο Άρης σας δίνει αφθονία ψυχικής ενέργειας. Μπορεί να είστε πιο αμυντικοί στην συμπεριφορά σας, στις σκέψεις και τις ιδέες σας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχετε την προσαρμογή στις μεταβολές που έχουν γίνει στη ζωή στο σπίτι σας ή με την οικογένειά σας. Η Πανσέληνος στις 9 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες, σας βοηθάει να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα που αφορά τα επαγγελματικά σας ή την επίλυση ενός ζητήματος που αφορά την υγεία. Προσπαθήστε να βρείτε μια θετική και υγιή διέξοδο για το άγχος σας, έτσι ώστε να είστε ήρεμοι και όσο πιο χαλαροί γίνεται.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 6, 7, 8

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 1, 26, 27, 28

 

Σκορπιός

Αυτό το μήνα ο Ερμής θα σας κάνει λίγο μυστικοπαθείς, δεν θα θέλετε να αφήνετε κανέναν να γνωρίζει τι σκέφτεστε, και θα προτιμήσετε να περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε ότι ο χρόνος είναι σωστός για να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας. Θέλετε να είστε σίγουροι για τις ιδέες και τις απόψεις σας, πριν να τις μοιραστείτε. Προς το τέλος του μήνα οι σκέψεις σας θα κινούνται πολύ πιο γρήγορα, και θα είστε πιο εστιασμένοι σε γεγονότα και στοιχεία. Θα έχετε κάποια εμπόδια σε νέα σχέδια που σκέφτεστε να ξεκινήσετε, αλλά μόλις βρείτε το σωστό ρυθμό, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Είναι ένας καλός μήνας να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, και θέλετε να αυξήσετε την οικονομική σας ασφάλεια. Η Πανσέληνος στις 9 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει σε μια μεγάλη ανακατάταξη και αλλαγή, ότι πρέπει να τελειώσει θα τελειώσει και θα προχωρήσετε πλέον σε νέα επίπεδα.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 8, 9

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 2, 3, 29, 30

 

Τοξότης

Όταν εστιάζετε σε κάτι, μπορείτε να το τελειοποιήσετε, και δεν θα σταματήσετε μέχρι να νιώσετε ότι τα καταφέρατε. Είσαι ανοιχτοί σε ιδέες που είναι καινοτόμες και είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε το μέλλον σας σωστά. Η Αφροδίτη στον Παρθένο, σας ωθεί να ορίσετε εσείς τη ζωή σας, χωρίς να ακούσετε κανέναν άλλον. Μπορείτε να απολαύσετε τον καθορισμό των στόχων σας, αλλά ίσως χρειάζεστε μια μικρή ώθηση για τα βάλετε σε δράση. Μπορείτε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση σε κάποιον, ειδικά επαγγελματικά, και να αξιοποιήσετε καλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Δώστε προσοχή λίγο στη βιασύνη και στα ατυχήματα που είστε επιρρεπείς αυτό το μήνα, προσέξτε στις μετακινήσεις σας ή τα ταξίδια που μπορεί να κάνετε. Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα, στους Ιχθύες, κάτι που αφορά το σπίτι σας, την οικογένεια ή μια αγοραπωλησία, θα ολοκληρωθεί οριστικά. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές μέσα στο σπίτι ή στο οικογενειακό περιβάλλον και τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να το ξεκαθαρίστε ή αν σας ενδιαφέρει μια αγοραπωλησία αυτή είναι η περίοδος που θα οριστικοποιηθεί.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 10, 11, 12

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 4, 5

 

Αιγόκερως

Αυτό το μήνα θα επικεντρωθείτε στο έργο που έχετε να κάνετε, και θα λάβετε τον ανάλογο σεβασμό και εκτίμηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά σχέδια αυτή τη περίοδο, επειδή μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον σας σωστά και να δείτε πώς όλα τα κομμάτια συνδέονται μεταξύ τους. Ξέρετε ακριβώς τις ικανότητές σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ρεαλιστικά σχέδια, που θα σας φέρουν την επιτυχία με τη πάροδο του χρόνου. Αισθάνεστε λίγο πιο τολμηροί, και μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη περίοδο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποια ταξίδια που πάντα θέλατε, να μάθετε νέα πράγματα, ή να μελετήσετε μια άλλη κουλτούρα. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να ολοκληρώσετε πολλά σχέδια ή έργα, και κάποια προβλήματα που υπάρχουν μπορεί να ζητήσουν τη λύση τους γύρω στην Πανσέληνο. Σας επηρεάζουν αρκετά τα λόγια των ανθρώπων, περισσότερο από ότι θα έπρεπε, διότι πολλές φορές πληγώνεστε.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 12, 13

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 6, 7, 8

 

Υδροχόος

Έχετε μια αισιόδοξη προοπτική αυτό το μήνα, και θα προσπαθήσετε να δείτε την φωτεινή πλευρά της ζωής και κάθε δυσκολίας ή εμποδίου. Είστε κοινωνικοί, χαρούμενοι, και πιο εστιασμένοι στους στόχους που πρέπει να επιτεύξετε, με μια ρεαλιστική προοπτική. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε για να επιλύσετε ένα ζήτημα που κρατάτε βαθιά μέσα σας. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με χρηματικά ζητήματα δικά σας ή άλλων ανθρώπων. Με τον Άρη στον Τοξότη, θα διαπιστώσετε ότι η ενέργειά σας είναι πιο πνευματική και θετική τώρα. Όταν επικεντρωθείτε σε ένα θέμα, έχετε αρκετή ενέργεια για να επιλύσετε. Με τη Πανσέληνος στις 9 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να οριστικοποιήσετε μια οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση, και να εκπληρώσετε μια οικονομική υποχρέωση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 14, 15, 16

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 8, 9

 

Ιχθείς

Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε σοβαρά θέματα και ζητήματα, προσέξτε μόνο να μην σας γίνει εμμονή κάποιο σοβαρό σας πρόβλημα. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τη λύση και να σας δώσει τις απαντήσεις. Μπορεί να είναι λίγο σκοτεινή και απαισιόδοξη η στάση σας στη ζωή, και πρέπει να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα πιο θετικά, η στάση σας δεν βοηθάει. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Παρθένου, ευνοεί αρκετά την συναισθηματική σας ζωή και σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Ο Άρης σας δίνει την απαραίτητη ενεργητικότητα, μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας, με ενθουσιασμό και ζήλο. Οι συμβουλές μεγαλύτερων ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, όπως ένας γονέας ή κάποιος σύμβουλος, μπορούν να σας φανούν τώρα πολύ χρήσιμες. Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα, πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, όλα παίρνουν μορφή και μπαίνουν σε τάξη. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά και έξυπνα, ενεργώντας υπεύθυνα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, θα ανταμειφτείτε. Κάποια λάθη ή λάθος προσεγγίσεις όμως, δυστυχώς θα έρθουν στο προσκήνιο ώστε να λυθούν.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 16, 17, 18

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 10, 11

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση