ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2014

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2014
Spread the love

Αυτό το μήνα πραγματοποιούνται 2 Εκλείψεις, η πρώτη είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, στις 8 Οκτωβρίου, και φέρνει αρκετή ανεξαρτησία, αλλαγές, ανυπομονησία και βιασύνη στον τρόπο δράσης και στις καταστάσεις της ζωής. Στις 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η δεύτερη, Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό, σκοτεινές ή μυστικές καταστάσεις βγαίνουν στο φως και φέρνουν αρκετές αλλαγές. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε σύνοδο με τον Ήλιο, μια όψη που δίνει εξαιρετική δυνατότητα έκφρασης και ευκολία εκδήλωσης κοινωνικής, ρομαντικής και αισθητικής τάσης. Η ευγένεια και η χάρη στην έκφραση των αισθημάτων σας, έλκουν τους άλλους, ιδιαίτερα το αντίθετο φύλο. Έχετε ισχυρή θέληση, δημιουργική ικανότητα και ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλίας. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23-10-2014, οπότε οι σχέσεις γίνονται πιο αισθησιακές, αν και η ζήλια και η καχυποψία δεν λείπει. Ευνοεί αρκετά θέματα που αφορούν τη μεταφυσική, τη ψυχολογία, τον αποκρυφισμό, τις κληρονομιές, τα δάνεια και το σεξ.

6a801bd66b322788a892bcbd1fc26301_XL

Κριός

Ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος από 4/10 έως και τις 25/10, θα αρχίσετε να νιώθετε την επίδρασή του από τα τέλη Σεπτεμβρίου και όλο τον Οκτώβριο. Αυτό μπορεί να σας φέρει κάποια εμπόδια στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα με χρήματα που αφορούν χρέη ή δάνεια. Όπως και θέματα με κοντινούς σας ανθρώπους μπορούν να βγουν στη επιφάνεια αυτό το μήνα. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις, τον ανταγωνισμό και τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Σκορπιό, η εστίασή σας θα στραφεί προς τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες που έχετε. Στα συναισθηματικά σας θα είστε πιο παθιασμένοι, προσέξτε μόνο τη ζήλια που μπορεί να σας κάνει περισσότερο κτητικούς. Ο κυβερνήτης σας ο Άρης, μπαίνει στον Αιγόκερω, και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε και να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό για σας, σε ένα στόχο ή ενέργεια που θέλετε να κάνετε. Όμως μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή για χάρη της επαγγελματικής. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κινήσεις προόδου στην καριέρα σας, αν και δεν είναι καλό να ξεκινήσετε κάτι νέο με τον ανάδρομο Ερμή. Η Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, στις 8 Οκτωβρίου. Μπορείτε να επιτύχετε όλα όσα έχετε θέσει ως στόχο, θα ανταμειφτείτε για όλα όσα έχετε πράξει μέχρι τώρα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, θα σας βοηθήσει να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη και να διευθετήσετε τυχόν οφειλές.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 16, 17, 18

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 9, 10, 11

Ταύρος

Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 4 έως τις 25 Οκτωβρίου, στο απέναντί σας ζώδιο του Σκορπιού, θα αντιμετωπίσετε μερικά προβλήματα στις σχέσεις σας, όπως και αρκετά θέματα που αφορούν τις επικοινωνίες σας. Μπορεί να θέλετε να βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας, αλλά αυτό το μήνα θα είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, ιδιαίτερα λόγω της κακής επικοινωνία με τους γύρω σας, ο σωστός τρόπος επίλυσης κάποιων θεμάτων θα είναι δύσκολο να βρεθεί. Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει και τον τομέα της εργασίας σας, όπου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στο περιβάλλον εργασίας σας ή με συναδέλφους. Ο Κυβερνήτης σας η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό, και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε περισσότερο αυτά που ήδη έχετε πετύχει μέχρι τώρα. Στα συναισθηματικά σας, θα αισθανθείτε έναν αέρα ανανέωσης, και οι ανάγκες ή οι απαιτήσεις σας θα αλλάξουν, θα γίνετε πιο συναισθηματικοί αλλά και πιο δίκαιοι με τον εαυτό σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα μεγάλο βήμα που μέχρι τώρα διστάζατε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, όμως αποφύγετε μεγάλα ρίσκα που δεν ξέρετε τι μπορούν να σας φέρουν στην πορεία. Η Σεληνιακή έκλειψη στο Κριό στις 8 Οκτωβρίου, θα φέρει αρκετά ξεκαθαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά, θα πρέπει να αποβάλλετε ότι πλέον δεν σας είναι χρήσιμο και σας πάει πίσω. Μόλις αφήσετε πίσω σας ότι σας βαραίνει θα απελευθερωθείτε και θα νιώσετε πλέον ελεύθεροι και δυνατοί. Στις 23 Οκτωβρίου, η Ηλιακή έκλειψη θα συμβεί στο Σκορπιό, και θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να ξεκινήσει για σας μια νέα περίοδος στη ζωή σας, προσωπική ή επαγγελματική.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 19, 20

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 11, 12, 13

Δίδυμοι

Ο Κυβερνήτης σας, ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου, και αυτό πιθανότατα να σας φέρει κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά σας, όπως και σε θέματα υγείας, γι’ αυτό φροντίστε όσο μπορείτε περισσότερο τον εαυτό σας αυτό το μήνα. Θα νιώσετε αρκετά φορτωμένοι με ευθύνες και θέματα που θα σας απασχολήσουν. Δυστυχώς θα πρέπει να εστιάσετε σε αυτά ώστε να βρείτε τις λύσεις. Θα χρειαστεί αυτό το μήνα να αναπτύξετε αρκετά την αρετή της υπομονής, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Τα εμπόδια που θα βρείτε στα σχέδιά σας, ίσως να μην είναι για κακό, αργότερο ίσως να πετύχετε περισσότερα. Στο τέλος του μήνα θα είστε πιο παραγωγικοί, θα οργανωθείτε ευκολότερα, ώστε να βρείτε την ισορροπία και την τάξη στη ζωή σας. Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω, αργά όμως σταθερά θα σας δοθούν οι λύσεις και οι ευκαιρίες που ζητάτε αρκετό καιρό τώρα. Η θέλησή σας θα είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο. Στις 8 Οκτωβρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό, σας επηρεάσει αρκετά και θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που μέχρι τώρα σας περνούσαν απαρατήρητα. Καλό είναι να αντιμετωπίσετε κάθε σχέση σας με σοβαρότητα και να σκεφτείτε αν σας καλύπτουν πραγματικά. Στις 23 Οκτωβρίου, η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό, θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια αλλαγή πορείας στη ζωή σας. Νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 21, 22, 23

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 14, 15

Καρκίνος

Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου, αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, στις ευθύνες και σε θέματα που σας απασχολούν. Κάτι που αφορά το παρελθόν, τώρα μπορεί να επανέλθει στη ζωή σας, σκεφτείτε καλά πως θα προχωρήσετε, η απόφασή σας θα είναι καθοριστική για το μέλλον σας. Επίσης προσέξτε οικογενειακά θέματα ή θέματα που μπορεί να αφορούν το σπίτι σας, κάτι μπορεί να σας αναστατώσει. Μετά τις 25 του μήνα, θα καταφέρετε να χαλαρώσετε λίγο και να φροντίσετε περισσότερο τις ανάγκες σας. Οι σχέσεις σας θα είναι πιο ισορροπημένες και θα μπορέσετε να νιώσετε και πάλι ήρεμοι και χαλαροί. Ο Άρης στον Αιγόκερω, θα βοηθήσει πολύ τις προσωπικές σας σχέσεις, και θα αισθανθείτε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, δυναμισμό και εμπιστοσύνη. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, στις 8 Οκτωβρίου, θα σας δώσει καλές ευκαιρίες εξέλιξης, ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Θα σας βάλλει σε σκέψεις και θα αναλογιστείτε αρκετά την πορεία της ζωής σας και το που θέλετε να φτάσετε. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, σας δείχνει πως ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε ότι σας αξίζει, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική. Γενικά θα αισθανθείτε περισσότερο δημιουργικοί και εμπνευσμένοι για το μέλλον.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 24, 25

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 16, 17, 18

Λέων

Οι επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι αρκετά δύσκολη από τις 4/10 έως και τις 25/10, όπου ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος, οικογενειακά θέματα θα προκύψουν και παρεξηγήσεις και προβλήματα δεν θα λείψουν αυτό το μήνα. Ιδιαίτερα γύρω στις 10 του μήνα, μην προσπαθήσετε να λύσετε οποιαδήποτε διαφορά ή θέμα προκύψει με συγγενικά σας πρόσωπα ή θέματα που σας απασχολούν, καλύτερα να το αφήσετε για αργότερα. Προς το τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και το σύντροφό σας θα βελτιωθούν και θα αισθανθείτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά με την απαραίτητη κατανόηση που χρειάζεστε. Ο Άρης στον Αιγόκερω στις 26 Οκτωβρίου, θα σας βάλει σε δράση και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες. Προσέξτε το άγχος, το μόνο που χρειάζεται είναι να τακτοποιήσετε τα θέματα που υπάρχουν ένα-ένα, μην βιάζεστε. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα που πιστεύατε μέχρι τώρα, ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε με έναν διαφορετικό τρόπο ή να εγκαταλείψετε πράγματα που κάνατε μέχρι τώρα. Με την Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, μπορείτε να κάνετε κάποια σημαντική αλλαγή για το σπίτι ή την οικογένειά σας, ή να αισθανθείτε πως ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Ευκαιρίες μπορεί να σας δοθούν μέσω κάποιου τρίτου ατόμου, που θα σας βοηθήσει αρκετά στην εξέλιξή σας.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 19, 20

Παρθένος

Ο Ερμής ο Κυβερνήτης σας, που θα είναι ανάδρομος από 4 Οκτωβρίου μέχρι και τις 25 του μήνα, θα φέρει αρκετά μπλοκαρίσματα στις επικοινωνίες σας και θα δυσκολεύεστε να εκφράζετε σωστά αυτό που σκέφτεστε. Προβλήματα με θέματα που σχετίζονται με τη καθημερινότητα, τα ηλεκτρονικά αντικείμενα, όπως και καθυστερήσεις σε ταξίδια και συμφωνίες μπορεί εύκολα να συμβούν. Στις 10 Οκτωβρίου, που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, θα αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα που αφορά τα οικονομικά σας, και αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να παρουσιαστούν. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο σταθερά και σίγουρα μπορείτε, ώστε να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις. Προς το τέλος του μήνα, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα καταφέρετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας ευκολότερα με τους γύρω σας. Οι σχέσεις σας αναθερμανθούν και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε λίγο. Στις 26 Οκτωβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω, αν και θα οι σκέψεις σας θα επικεντρωθούν σε σχέδια που θέλετε να επιτεύξετε στα επαγγελματικά σας, θα βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Η ξεκούραση και η φροντίδα είναι κάτι που έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα, προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και να κάνετε πράγματα που σας διασκεδάζουν και σας χαροποιούν. Στις 8 Οκτωβρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς, και συναισθήματα που είχατε βαθιά κρυμμένα μέσα σας μέχρι τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, θα σας γεμίσει ενεργητικότητα και θα σας βοηθήσει να εργαστείτε σωστά πάνω σε κάποιο σημαντικό θέμα ή σχέδιο που χρειάζεται εστίαση και λεπτομέρεια.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 1, 2, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 21, 22, 23

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής, αρχίζει στις 4 Οκτωβρίου και λήγει στις 25 Οκτωβρίου, με την επίδραση του να είναι αρκετά αισθητή στα οικονομικά σας θέματα, ίσως μια απροσδόκητη δαπάνη να προκύψει. Η ψυχολογία σας το διάστημα αυτό θα επηρεαστεί αρκετά, μην αφήσετε όμως τη μελαγχολία να σας γεμίσει με αρνητικές σκέψεις, δεν θα σας βοηθήσει. Στις 10 Οκτωβρίου, Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, και θα νιώσετε την ισχυρή επίδρασή του στα σχέδιά σας και τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε κάτι νέο, αν δεν είναι κάτι που έχετε δοκιμάσει πριν. Προς το τέλος του μήνα, είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, δαπάνες ή συμφωνίες. Στις 26 Οκτωβρίου ο Άρης στον Αιγόκερω, θα σας βγάλει έντονα συναισθήματα και θα σας παρακινήσει ώστε να κινηθείτε σωστά για να ισορροπήσετε θέματα που εκκρεμούν. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε ευκολότερα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας, και μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 8 Οκτωβρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, και να καταλάβετε πως πρέπει να κινηθείτε και τι μπορείτε να βελτιώσετε. Στις 23 Οκτωβρίου, η Ηλιακή έκλειψη θα συμβεί στο Σκορπιό, και μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες που υπάρχουν. Θα αισθανθείτε πιο σίγουροι και ασφαλείς.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 3, 4, 30, 31

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 24, 25, 26

Σκορπιός

Ο Ερμής αυτό το μήνα είναι ανάδρομος από τις 4 έως τις 25 Οκτωβρίου στο ζώδιό σας. Θα πρέπει να κρατήσετε ήρεμους τόνους και να διατηρήσετε την ηρεμία σας, ώστε να καταφέρετε να διατηρηθεί η ισορροπία στις σχέσεις σας. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορούν να σας πληγώσουν και να μετανιώσετε για λόγια που θα ειπωθούν. Στις 10 του μήνα, ένα σημαντικό θέμα μπορεί να βγει στην επιφάνεια, ή ένα μυστικό θα σας απασχολήσει αρκετά, και μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω, θα κάνει το νου σας πιο ενεργό και δραστήριο. Θα σκεφτείτε νέα σχέδια και νέες μεθόδους επίτευξής τους. Συγκεντρώστε όλη την δυνατή αυτή ενέργεια που σας δίνει ο Άρης αυτό το μήνα σε ότι είναι σημαντικότερο για σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, στις 8 Οκτωβρίου, θα σας κάνει πιο απαιτητικούς στον εργασιακό τομέα και οι απαιτήσεις σας κυρίως από τον εαυτό σας, θα είναι μεγαλύτερες. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, στις 23 Οκτωβρίου, η οποία πραγματοποιείται την ίδια μέρα που ο Ήλιος και η Αφροδίτη μπαίνουν επίσης στον Σκορπιό, είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας, ώστε να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα και σχέδια που θέλετε καιρό τώρα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας και να επωφεληθείτε αρκετά από αυτές.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 5, 6

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 1, 28, 29

Τοξότης

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού αυτό το μήνα, θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν. Θέματα που έχουν μείνει άλυτα στο παρελθόν μπορεί τώρα να ζητούν την επίλυσή τους, ή σχέσεις που δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει θα πρέπει τώρα να πάρετε μια απόφαση για την εξέλιξη τους. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρελθόν, ώστε να προχωρήσετε σωστά στο μέλλον. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια ιδιαίτερα γύρω στις 10 του μήνα, και θα δείτε τα θέματα που σας απασχολούν πιο ρεαλιστικά. Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 26 Οκτωβρίου, και θα μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση με σωστές κινήσεις που θα κάνετε. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας θέματα, όπως και τα επαγγελματικά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου, θα σας γεμίσει δημιουργία και έμπνευση. Θα δείτε ξεκάθαρα τις προσωπικές σας σχέσεις και θα χρειαστεί να πάρετε κάποια απόφαση για το μέλλον τους. Ένας κύκλος κλείνει για σας, και ανοίγει ταυτόχρονα ένας άλλος που θα σας ανανεώσει. Στις 23 του μήνα με την Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σοφότερα καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο, και να απελευθερωθείτε από ότι σας πάει πίσω και δεν σας αφήνει να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 7, 8

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 3, 30, 31

Αιγόκερως

Οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις δεν θα λείψουν για σας τους Αιγόκερους, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, που θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία από τις 4 έως τις 25 του μήνα. Μπορεί στο διάστημα αυτό να τερματίσετε κάποια προσωπική σας σχέση ή να μπείτε στη διαδικασία να το σκεφτείτε, λόγω διαφωνιών και εντάσεων που θα υπάρξουν. Καλό είναι πάντως να μην πάρετε βιαστικές ή σοβαρές αποφάσεις ακόμα. Στις 10 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής περνάει στο Ζυγό, θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Διαφωνίες και λάθος εντυπώσεις εύκολα θα δημιουργηθούν, γι’ αυτό και χρειάζεται υπομονή και επιμονή στους στόχους που έχετε ήδη βάλει καιρό τώρα. Στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Σκορπιό, και θα νιώσετε μια ανάγκη για απομόνωση και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Θα νιώσετε την ανάγκη να είστε κοντά μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και σας καταλαβαίνουν. Στις 26 Οκτωβρίου ο Άρης μπαίνει το ζώδιό σας, και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον την ενέργεια που σας δίνει ο πλανήτης αυτός σε αυτή τη θέση. Η ενεργητικότητα που σας δίνετε, μπορεί να σας φέρει την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο που θέλετε να κάνετε ή να βρείτε τις διεξόδους σε θέματα που σας απασχολούν καιρό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για τα σχέδιά σας, επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Στις 8 Οκτωβρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποιο κύκλο που είναι σε εξέλιξη στη ζωή σας ή την ολοκλήρωση κάποιας αλλαγής. Στις 23 Οκτωβρίου, η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ώστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό το μήνα μπορείτε να καταφέρετε πολλά αρκεί να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και την επιμονή σας σε ότι θέλετε να πετύχετε.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 9, 10

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 3, 30, 31

Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις στα επαγγελματικά, την καριέρα σας και τους στόχους σας, με τον ανάδρομο Ερμή από τις 4 έως τις 25 Οκτωβρίου. Προβλήματα ή εμπόδια από ανωτέρους ή συνεργάτες, θα σας βάλλουν σε σκέψεις για την επαγγελματική σας πορεία και θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια νέα αρχή. Προς το τέλος του μήνα, η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα σας δώσει την εύνοια της, και θα μπορέσετε να οριστικοποιήσετε τα σχέδιά σας. Κάποια βοήθεια επίσης είναι πολύ πιθανή από κάποιο άτομο που έχει την δυνατότητα να σας στηρίξει. Στις 26 Οκτωβρίου ο Άρης εισέρχεται ζώδιο του Αιγόκερου, και αυτό θα σας φέρει μια καθυστέρηση στα επαγγελματικά σας, όμως το αποτέλεσμα των ενεργειών σας θα σας δικαιώσει στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει πιο εκφραστικούς με κοντινά σας πρόσωπα. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που είχατε ψυχρανθεί παλαιότερα. Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, θα σας βοηθήσει πολύ στην επαγγελματική σας πορεία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας. Μπορεί επίσης να σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες, όπως μια προαγωγή ή μια νέα εργασία. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέους στόχους και να βάλετε καλές βάσεις ώστε να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα.

 Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 11, 12, 13

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 5, 6

Ιχθύες

Από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο Σκορπιό, με αποτέλεσμα να σας φέρει αρκετή μελαγχολία και να είναι δύσκολο για σας να δείτε τα πράγματα με μια αισιόδοξη προοπτική. Μπορεί να αισθανθείτε πως τίποτα δεν κυλάει όπως θα θέλατε ή ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα των κόπων σας. Νομικά θέματα, δάνεια ή θέματα που αφορούν το δημόσιο δεν ευνοούνται αυτή τη περίοδο, και μπορεί να υπάρξουν κολλήματα ή εμπόδια. Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 26 Οκτωβρίου, και σας ωθεί περισσότερο στην πνευματική σας πλευρά. Θα είστε ανοιχτοί σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τη μάθηση, όπως και στις ομαδικές εργασίες. Επικεντρωθείτε περισσότερο στις ανάγκες σας και στα όνειρά σας, και κάντε σχέδια για το μέλλον σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου. Θα επηρεάσει αρκετά τον εσωτερικό σας κόσμο, και θα σας κάνει αρκετά ανασφαλείς στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να αισθανθείτε πως πρέπει να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για το μέλλον της σχέσης σας, αν είστε σε σχέση, ή να νιώσετε την ανάγκη να ξεκινήσετε κάτι νέο στην συναισθηματική σας ζωή που θα σας φέρει συναισθηματική ολοκλήρωση. Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, θα σας δώσει την ώθηση για μια αλλαγή που πρέπει να κάνετε ή κάποιο σχέδιο που θέλετε να ξεκινήσετε. Την περίοδο αυτή μπορείτε να επιλύσετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν και να αντιμετωπίσετε σωστά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, το νόμο, τη δικαιοσύνη και το δημόσιο.

Καλύτερες μέρες για Αισθηματικά: 14, 15, 16

Καλύτερες μέρες για Οικονομικά: 7, 8

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση