ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Spread the love

Συντακτ_130421202502

Κριός

Ο Ερμής εισέρχεται στο Σκορπιό, και η σκέψεις σας στρέφονται σε θέματα που πρέπει να διερευνήσετε σε βάθος. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 του μήνα, σας κάνει λίγο ευαίσθητους και θα επηρεαστείτε αρκετά από τους γύρω σας. Αυτό το μήνα μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάστασή και να βάλετε νέους στόχους. Θα καταφέρετε να διευθετήσετε οικονομικά θέματα και ζητήματα που σας απασχολούν θα οριστικοποιηθούν.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 12, 13, 14

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 6, 7, 8

Ταύρος

Αυτό το μήνα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε σωστά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ρυθμίσετε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Η διπλωματία σας και η προθυμία σας θα σας βοηθήσουν πολύ ώστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες που χρειάζεστε το Νοέμβριο. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα ανταμειφτείτε για όσα έχετε δουλέψει μέχρι τώρα. Συνεχίστε να εστιάζετε στους στόχους σας και σε ότι είναι σημαντικό για σας.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 15, 16, 17

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 7, 8, 9

Δίδυμος

Ο Κυβερνήτης σας ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό, και θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη εστίαση και μια πρακτική αντίληψη των θεμάτων που σας απασχολούν. Η επικοινωνία σας είναι πολύ καλή ιδιαίτερα με συνεργάτες και σε επαγγελματικά θέματα, μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτό το μήνα με επικοινωνίες και σημαντικές συζητήσεις που θα κάνετε. Η Πανσέληνος στις 7 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, ίσως να αισθανθείτε πως το καλύτερο είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, κάνοντας μόνο ότι σας ευχαριστεί.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 17, 18, 19

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 10, 11, 12

Καρκίνος

Η Αφροδίτη που μπαίνει στον Τοξότη στις 17 Νοεμβρίου και ευνοεί πολύ σχέδια και στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε. Η δημιουργικότητά σας είναι μεγάλη και νέες ιδέες θα κατακλύσουν το μυαλό σας. Αξιοποιήστε την θετική ενέργεια που σας δίνει αυτός ο μήνας, ώστε να γίνετε πιο παραγωγικοί. Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στον Ταύρο, θα σας σταθεροποιήσει συναισθηματικά και θα ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε. Μια νέα ευκαιρία που αφορά τα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστεί προς το τέλος του μήνα.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 20, 21, 22

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 13, 14, 15

Λέων

Μια νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις θα σας ταξιδέψει σε σκέψεις και παλιές αναμνήσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 Νοεμβρίου, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σωστά θέματα που σας απασχολούν και να βάλετε καλές βάσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ευνοείστε επαγγελματικά αυτό το μήνα, βάλτε τα δυνατά σας και θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σας. Προς το τέλος του μήνα θα σκεφτείτε την σταδιοδρομία σας και ίσως σκεφτείτε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της ζωής σας μέχρι σήμερα.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 23, 24

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 16, 17, 18

Παρθένος

Ο Κυβερνήτης σας ο Ερμής, ενεργοποιεί το νου σας και θα ασχοληθείτε με πολλά θέματα που θέλετε να επιλύσετε. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν σύντομα και απλά βάλτε σε δράση τα υπόλοιπα για να μην φορτωθείτε πολλά. Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στον Ταύρο, σας ευνοεί σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, σε ταξίδια και σε ανώτερες σπουδές. Επίσης κάποια νομική υπόθεση μπορεί να πάρει καλύτερη τροπή και να δεχθείτε βοήθεια στο τομέα αυτό.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 25, 26

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 18, 19, 20

Ζυγός

Ο Κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, μπαίνει στον Τοξότη στις 17 Νοεμβρίου και θα σας διεγείρει ψυχικά και πνευματικά. Οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν αυτό το μήνα και να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι συνεργασίες σας και η επαγγελματική σας πορεία ευνοούνται και θα καταφέρετε να χειριστείτε με διπλωματία και χάρη άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Η Πανσέληνος στις 7 Νοεμβρίου στον Ταύρο, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχετε αφήσει ατελείωτα και θα πρέπει να δώσετε μια λύση για να αφήσετε πίσω το παρελθόν.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 27, 28, 29

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 20, 21

Σκορπιός

Ο Ερμής εισέρχεται το ζώδιό σας, θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθείτε με θέματα που πρέπει να επιλύσετε και θα μπορέσετε να αποδώσετε πολύ καλά σε επαγγελματικά θέματα. Η Πανσέληνος της 7 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στον Ταύρο, και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να τερματίσετε καταστάσεις που δεν σας ωφελούν πλέον. Προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα καταφέρετε να διευθετήσετε και να προωθήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 29, 30

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 22, 23, 24

Τοξότης

Η Αφροδίτη μπαίνει το ζώδιό σας, και θα αισθανθείτε έντονα την επίδρασή της. Θα μπορέσετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αλλά και τη ζωή σας γενικότερα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 7 του μήνα θα επηρεάσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε σχέδια που έχετε και να βάλετε σε δράση νέους στόχους. Προς το τέλος του μήνα θα αισθανθείτε πιο χαλαροί και έτοιμοι για να αναλάβετε νέες ευθύνες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 3, 4, 5

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 25, 26

Αιγόκερως

Με τον Ερμή που μπαίνει στον Σκορπιό, θα είστε ανοικτοί σε νέα σχέδια και θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε πολύ καλά με συνεργάτες και νέα άτομα που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Θα έχετε μια πολύ θετική οπτική των θεμάτων που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να τελειοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η Πανσέληνος στις 7 Νοεμβρίου στον Ταύρο, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς με αρκετές νέες ιδέες που θα καταφέρετε να τις βάλετε σε δράση προς το τέλος του μήνα.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 6, 7

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 27, 28, 29

Υδροχόος

Αυτό το μήνα θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας και σε ότι είναι σημαντικό για σας. Θα μπορέσετε εύκολα να δείτε τι πρέπει να διορθώσετε και πως πρέπει να κινηθείτε για να πετύχουν τα σχέδια που θέλετε να κάνετε. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 7 του μήνα, θα επηρεάσει το τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας και θέματα ακινήτων που θέλετε να ξεκαθαρίσετε. Είναι μια καλή περίοδος ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπά.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 8, 9, 10

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 30, 3, 5

Ιχθύες

Αυτό το μήνα ο Ερμής στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει πολύ ώστε να γίνετε πιο αισιόδοξοι και να μπορέσετε να βάλετε σε δράση νέα σχέδια και στόχους που έχετε καιρό τώρα. Η Πανσέληνος στις 7 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί έντονα. Προς το τέλος του μήνα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και τη καριέρα σας, μπορείτε να ξεκινήσετε νέα σχέδια και να αναγνωριστούν όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

Ευνοϊκότερες Μέρες για Αισθηματικά: 10, 11, 12

Ευνοϊκότερες Μέρες για Οικονομικά: 3, 4, 5

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση