ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Spread the love

PISCESS1-1920x1200

Κριός:

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου, και θα έχετε περισσότερη ψυχική ενέργεια, θα σκεφτείτε αρκετά θέματα που σας απασχολούν και πόσο σας έχουν αποδώσει οι ενέργειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Θα περάσετε αρκετό χρόνο με φίλους και νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας, αλλά και θα βάλετε σε εφαρμογή νέες ιδέες. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη θέματα που τρέχουν για σας, όπως και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 10, 11, 12

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 3, 4, 30

Ταύρος:

Με τον Άρη που μπαίνει στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου, είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας και οι φιλοδοξίες σας θα μεγαλώσουν αρκετά. Θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας και τη δημιουργία νέων, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και πώς να το πετύχετε. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 10/12 και θα βρείτε νέους τρόπους δράσεις και θα γίνετε λίγο πιο τολμηροί στις αποφάσεις και στις κινήσεις σας. Στις 6 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει κάνετε μια καλή οικονομική συμφωνία ή να σταματήσετε μια πηγή πρόσθετων εσόδων. Αυτό το μήνα μην δώσετε προσοχή στα λόγια των άλλων, είστε αρκετά ευαίσθητοί σε αυτό.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 12, 13, 14

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 5, 6

Δίδυμοι:

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, και είστε σε θέση να κινήσετε σωστά τα νήματα ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε. Αυτό το μήνα θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε ότι θέλετε να πετύχετε. Στις 6 Δεκεμβρίου, με τη Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα επιβραβευτείτε για τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας, αρκεί να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Μπορείτε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να βάλετε νέες βάσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 15, 16

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 7, 8, 9

Καρκίνος:

Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου, και ενδυναμώσει πολύ την θέλησή σας και θα αισθανθείτε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Εστιάστε λοιπόν σε ότι απαιτεί μεγάλη κινητικότητα, ενέργεια και αντοχή, ώστε να φτάσετε στην επιτυχία. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου, επηρεάζει παρελθοντικές καταστάσεις και αποφάσεις που έχετε πάρει, ξεκαθαρίστε το παρελθόν και βάλτε σωστές βάσεις για το μέλλον. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσει σωστά.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 17, 18, 19

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 10, 11

Λέων:

Ο Άρης στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου, θα σας ωθήσει να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας και θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Αυτό το μήνα θα είστε πιο παραγωγικοί και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους. Το μυαλό σας είναι εξαιρετικά αναλυτικό, λογικό, πρακτικό και είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια αλλαγή που πρέπει να κάνετε, ίσως ένας νέος κύκλος αρχίσει για σας με μεγαλύτερες προοπτικές.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 20, 21

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 12, 14

Παρθένος:

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, θα σας κινητοποιήσει αρκετά στον επαγγελματικό τομέα κυρίως και μπορείτε να προωθήσετε με ευκολία τα σχέδιά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για δημιουργικές εργασίες, και μπορείτε να βρείτε δημιουργικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Με Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου, θα καταφέρετε να επιτεύξετε κάποιον στόχο που έχετε βάλει εδώ και καιρό. Αυτή η Πανσέληνος θα σας φέρει επίσης αντιμέτωπους με τις προσωπικές σας επιλογές και κάποιος κύκλος για σας ήρθε η ώρα να κλείσει.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 22, 23

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 15

Ζυγός:

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, και μπορείτε να ξεκινήσετε πολλά νέα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι δημιουργικές εργασίες και μπορείτε να δοκιμάσετε νέες μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ να πετύχετε. Στις 6 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν και ευνοεί ιδιαίτερα νομικά θέματα και ότι θέλετε να κάνετε που αφορά το εξωτερικό

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 24, 25

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 17, 18

Σκορπιός:

Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου, και θα σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, μπορείτε όμως να διοχετεύσετε τα συναισθήματά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που χρειάζονται άμεση επίλυση. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου, θα σας φέρει λίγη μελαγχολία και απαισιοδοξία, ιδιαίτερα σε θέματα χρημάτων. Μπορείτε όμως γύρω στη Πανσέληνο να διευθετήσετε κάποιο θέμα που αφορά τα οικονομικά σας.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 26, 27

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 20, 21

Τοξότης:

Με τον Άρη στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου, θα βρείτε τη δύναμη και τον κατάλληλο τρόπο να προωθήσετε τα σχέδιά σας, μπορείτε να ασχοληθείτε αυτό το μήνα με θέματα που αφορούν ταξίδια, την εκπαίδευση, τη διδασκαλία, τη συγγραφή. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου, θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από ότι σας κρατάει δέσμιους σε παλιές καταστάσεις και θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε σε ότι είναι σημαντικό για σας.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 1, 2, 29

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 22, 23

Αιγόκερως:

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, και θα σας κάνει ιδιαίτερα σκεπτικούς και παρατηρητικούς πράγμα πολύ καλό γιατί οι αποφάσεις σας αυτό το μήνα θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να προωθήσετε σχέδια που έχετε. Στις 6 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να δεχθείτε μια νέα πρόταση. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας αυτή την Πανσέληνο, αλλιώς μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 3, 4, 30

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 24, 25, 26

Υδροχόος:

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 4 Δεκεμβρίου, και θα νιώσετε έντονα την επίδρασή του, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν αυτό το μήνα. Μπορείτε να ξεκινήσουμε κάτι νέο αυτή τη στιγμή, που τα αποτελέσματα θα είναι μακροπρόθεσμα και καλά. Στις 6 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τον ερωτικό σας τομέα και την σχέση σας με τα παιδιά. Θα γίνετε πιο συναισθηματικοί με αυτή τη Πανσέληνο, και μια σχέση που έχετε θα προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο ή θα αποφασίσετε να την τερματίσετε.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 5, 6

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 26, 27

Ιχθείς:

Ο Άρης στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου, δεν θα σας δώσει μεγάλη πρακτικότητα σε θέματα που σας απασχολούν, όμως θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από μια πιο πνευματική πλευρά που ίσως σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου, επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια σας, και μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα έργο ώστε να βελτιώσετε ότι σχετίζεται με αυτά. Ελάτε πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και δείξτε τους την αγάπη σας.

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα αισθηματικά: 7, 8

Ευνοϊκότερες μέρες Δεκεμβρίου για τα οικονομικά: 2, 28, 29

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση