Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree DentaStix

Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree DentaStix
Spread the love

Και φέτος ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος  στη Στοματική Υγεία των Σκύλων!

emeis  logo Dental Month

Η Mars Hellas, με συνέπεια, συνεχίζει να ενημερώνει για τη σημασία της στοματικής υγείας των σκύλων μέσω του «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix». Πρόκειται για μια φροντίδα που παραβλέπουν πολλοί ιδιοκτήτες παρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη γενικότερη υγεία του κατοικίδιου. Το 2015 το πρόγραμμά μας υποστήριξαν 222 κτηνίατροι, δηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την καταπολέμηση της περιοδοντικής νόσου. Φέτος, χάρη στη συνεχή αναβάθμιση του προγράμματος, 350 κτηνίατροι ζώων συντροφιάς (σχεδόν 1 στους 3!) συμμετέχουν στο «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree Dentastix» και προσφέρουν δωρεάν οδοντικούς ελέγχους σε σκύλους ανά την Ελλάδα!

emeis  dog2 (1)

Από 1η έως 30 Ιουνίου 2016, οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να εντοπίσουν τα πλησιέστερα σε αυτούς συνεργαζόμενα κτηνιατρεία, μέσω της ειδικής εφαρμογής στη σελίδα Pedigree Greece στο Facebook και να προσφέρουν στο κατοικίδιό τους δωρεάν έλεγχο της στοματικής του υγείας, να ενημερωθούν για τη σημασία της υγιεινής του στόματος, αλλά και να λάβουν πρακτικές οδηγίες για τη στοματική φροντίδα του σκύλου τους.

Επιπλέον, η Mars Hellas, επιδιώκοντας  να συμβάλει στην αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υποδομών που βρίσκονται στη διάθεση των αυριανών επιστημόνων της χώρας μας, συνδυάζει φέτος το «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree DentaStix» με τη δωρεά δέκα τρισδιάστατων εκπαιδευτικών μοντέλων στοματικής κοιλότητας σκύλου και γάτας προς την Κλινική Ζώων Συντροφιάς, της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

emeis  dog2 (2)

Ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ κ. Σεραφείμ Παπαδημητρίου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Mars Hellas για τη χορηγία των εκπαιδευτικών προπλασμάτων δοντιών σκύλου και γάτας. Τα νοσήματα των δοντιών είναι εξαιρετικά συχνά σε σκύλους και γάτες. Συχνότερα προσβάλλονται από  την περιοδοντική νόσο, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες καταστάσεις των δοντιών και του στοματικού βλεννογόνου που αντιμετωπίζονται τα τελευταία χρόνια τακτικά στα ιατρεία ζώων συντροφιάς. Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς σε θέματα κτηνιατρικής οδοντιατρικής είναι ιδιαίτερα σημαντική.»

emeis dog1

Χρήσιμες πληροφορίες:

Pedigree Dentastix η απόλαυση που φροντίζει καθημερινά τα δόντια τους!

Σύμφωνα με κλινικές έρευνες, ένα Pedigree Dentastix την ημέρα μπορεί να μειώσει το σχηματισμό της πέτρας έως και 80%!

Διαθέτοντας το μοναδικό σχήμα ‘X’ και την ειδική λειαντική υφή, το Pedigree Dentastix ενισχύει την υγιεινή δράση του μασήματος, ενώ τα ειδικά ενεργά συστατικά του συνδέονται με το ασβέστιο στο σάλιο, καθιστώντας την πλάκα μαλακότερη, κάνοντας ευκολότερη τη διαδικασία αφαίρεσής της.

Για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο, δοκιμάστε το νόστιμο και απολαυστικό, αλλά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά, Pedigree Dentastix.

Tο Pedigree Dentastix διατίθεται στις περισσότερες αλυσίδες λιανικής & Pet Shops

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση