Μία ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία αγάπης! Παντρεμένοι και ερωτευμένοι 62 χρόνια πέθαναν πιασμένοι χέρι-χέρι!(PHOTO)

Μία ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία αγάπης! Παντρεμένοι και ερωτευμένοι 62 χρόνια πέθαναν πιασμένοι χέρι-χέρι!(PHOTO)
Spread the love

af8954a2923260909c3bf3a6bf38ff02

Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια ο Ντον και η Μαξίν Σίμσον, που ήταν παντρεμένοι για 62 ολόκληρα χρόνια, πέθαναν όπως ακριβώς έζησαν… πλάι πλάι.

«Είναι πραγματικά μια πανέμορφη ερωτική ιστορία» είπε η εγγονή του ζευγαριού και πρόσθεσε «Ο παππούς Ντον λάτρευε την γιαγιά μου. Ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της»

Ο παππούς Ντον γεννήθηκε στη βόρεια Ντακότα και σπούδασε πολιτικός μηχανικός. Η καριέρα που ακολούθησε τον οδήγησε τελικά στο Μπέικερσφιλντ και έτσι πιο κοντά στην αγάπη της ζωής του, την Μαξίν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια αίθουσα μπόουλινγκ και παντρεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα.

Ταξίδεψαν μαζί σε όλο τον κόσμο και υιοθέτησαν δύο αγόρια.

020814202719_9783

Έμειναν παντρεμένοι 62 χρόνια και ήταν πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Αυτό που κάνει όμως την ερωτική ιστορία ακόμα πιο συναρπαστική είναι ο τρόπος με τον οποίο έφυγαν από τη ζωή…

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Ντον έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Από την ημέρα εκείνη η υγεία του άρχισε να χειροτερεύει ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την ίδια περίοδο, η κατάσταση της υγείας της συζύγου του που είχε καρκίνο επιδεινώθηκε. Έτσι τα εγγόνια τους, τους έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο στο νοσοκομείο ώστε τα κρεβάτια τους να είναι δίπλα δίπλα.

«Τις τελευταίες ώρες της ζωής τους, τους δείχναμε οικογενειακές φωτογραφίες του παρελθόντος. Ήταν χαρούμενοι και κρατούσε σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.» αναφέρει η εγγονή τους προσθέτοντας «Γύρω στις 7, η γιαγιά πέθανε… το έδειξε το μόνιτορ.. Τέσσερις ώρες μετά πέθανε και ο παππούς μου. Αγκαλιασμένοι στη ζωή, αγκαλιασμένοι και στο θάνατο».

ΠΗΓΗ

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση