Μια Ελληνίδα ανάμεσα στις 100 πιο επιτυχημένες γυναίκες του Καναδά

Μια Ελληνίδα ανάμεσα στις 100 πιο επιτυχημένες γυναίκες του Καναδά
Spread the love

Η μηχανικός Κατερίνα Καρακατσάνη στη λίστα της National Post

EB12063C54674D7876C314A20D314B70

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το όνομα της Ελληνίδας μηχανικού Kατερίνας Καρακατσάνη φιγουράρει στον κατάλογο των 100 πιο επιτυχημένων γυναικών του Καναδά, στο ειδικό ένθετο της εφημερίδας National Post.

Η Κατερίνα Καρακατσάνη, πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Καναδά και μέλος του συμβουλίου της οργάνωσης «Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα» είναι αδελφή της εξίσου πετυχημένης δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Καναδά, Ανδρομάχης Καρακατσάνη.

Η Κατερίνα Καρακατσάνη έχει διαγράψει επιτυχημένη πορεία σε ανώτερες θέσεις στην εταιρεία Morrison Hershfield, αποκτώντας μεγάλη πείρα στον τεχνολογικό τομέα αλλά και σε εκείνον της διοίκησης. Από το 2012 είναι υπεύθυνη για τις διεθνείς και τοπικές δραστηριότητες της εταιρείας, ενώ διευθύνει 800 μηχανικούς στα γραφεία της Βόρειας Αμερικής.

Υπήρξε πρόεδρος των μηχανικών του Καναδά και είναι μέλος του ΔΣ των «Μηχανικών Χωρίς Σύνορα». Το 2012 η Κατερίνα Καρακατσάνη έλαβε το μετάλλιο των μηχανικών για τη διοίκηση και συμπεριλήφθηκε ως μέλος στην Καναδική Ακαδημία Μηχανικών. Το πτυχίο και το μεταπτυχιακό της είναι από το πολυτεχνείο του Western University του Οντάριο.

 

ΠΗΓΗ

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση