Μεταβαλλόμενα Πεδία

Μεταβαλλόμενα Πεδία
Spread the love

Es-posible-viajar-a-traves-del-tiempo-4

Μέσα στα αντίθετα υπάρχει πάντα η μεταβολή και όχι κάποια τυχαία κάποια μικρή, κάποια μοιραία, είναι η πλεγμένη μεταβολή, ορθά και αντίστροφα. Πρώτα με συν μετά με πλην ξανά με συν και ξανά με πλην και ούτω καθ’ εξής. Ακόμη κι εκεί όπου πατάμε σύμφωνα με τους νόμους των συμπαντικών σταθερών όπου απορρέουν όλες οι θετικές επιστήμες, ένα βήμα πατάει στο συν κι ένα άλλο μπορεί να πατάει σε πεδίο που υπακούει στο πλην ή το αντίστροφο, η να βαδίσουμε μια περιοχή απόλυτα θετική και δίπλα ακριβώς να βαδίσουμε όταν ξαναπεράσουμε, την αρνητική. Το πρωί στο ίδιο σημείο μπορεί να είμαστε στο συν και το μεσημέρι στο μείον, ανάλογα τον ηλεκτρισμό κατά την κίνηση των αστρικών σωμάτων, όχι όμως πάντοτε των ορατών μπορεί και των μη ορατών ή των πολλών μορφών με μεγάλη βαρύτητα με μικρή έως και μηδενική. Έτσι είναι πλεγμένα τα συστήματα τα γεωδυναμικά τα οποία αντικατοπτρίζουν ουσίες και λειτουργίες, έχουν χρώματα και ιδιότητες, στοιχεία που βρίσκονται κάτω από εκεί όπου ο καθένας μας πατάει κι αν δεν είναι εκεί, είναι κάπου αλλού αλλά εκεί που πατάμε αυτό μετριέται και μετράει. Μετριέται γιατί είναι ποιότητα και μετράει διότι έχει μέσα ενέργεια. Αν δεν είχαμε αυτά τα μεταβαλλόμενα πεδία, δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε, διότι ο μαγνήτης που κοσκινίζεται από την άμμο, το ρουμπίνι που έχει ενέργεια στο κέντρο του, ο χαλαζίας που προσθέτει δύναμη (η οποία δύναμη έχει μέσα της την ποσότητα, δηλαδή δύναμη τεράστια) είναι όμοια στοιχεία με τη δυναμική πρωταρχικών ενεργειών και μέσα περικλείουν την μνήμη την πρώτη, προσομοιάζουν σε αυτήν. Τα στοιχεία έχουν μια δύναμη είναι σώματα μέσα σε οργανισμούς. Ο Οργανισμός της γης έχει μέσα του πολλά άλλα όργανα και στοιχεία και στον υλικό και στον μη υλικό κόσμο. Δηλαδή και σε ένα τραπέζι και στο άτομο του τραπεζιού που έχει ηλεκτρόνια και πρωτόνια και νετρόνια. Έτσι όλα είναι αλληλένδετα και έχουν πάνω μας μια ισχύ. Ας παραμείνουμε όμως στο θέμα μεταβαλλόμενα πεδία, γιατί υπάρχουν και τα σταθερά, αλλά σε ένα κόσμο που χαρακτηρίζεται από ρευστότητα καλό είναι να ακολουθούμε κι εμείς το ρυθμό των μεταβλητών, των θετικών όμως για εμάς και αυτό κάνουμε με πολλή σοφία, όταν πρόκειται να κάνουμε επιλογές που κανείς δεν μας εμποδίζει να διαλέξουμε το θετικό ή το αρνητικό, στο χέρι μας είναι αυτό.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όλοι μας, βρισκόμαστε σε αυτόν τον ρευστό κόσμο που υπάρχει το δούναι και λαβείν αφημένοι στις ελευθερίες μας πάνω στις επιλογές. Πόσο ελεύθεροι είμαστε, όταν στην ουσία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα το συγκεκριμένο διότι για να το μάθουμε θα πρέπει πρώτα να ψάξουμε την αφετηρία του και που αλλού μας παραπέμπει. Ελεύθεροι δεν μπορούμε να γίνουμε αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε ή να προνοήσουμε για τις μεταβολές. Θα κλειστούμε μέσα σε αυτές και θα μας φυλακίσουν. Κανένας φυλακισμένος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος.

Τα συγκεκριμένα συστήματα έχουν νοημοσύνη και λογική, προέρχονται από τη μνήμη ενός τεράστιου εγκεφάλου που εκεί μέσα είμαστε όλοι εμείς. Έχει ζωτική ενέργεια και ψυχή. Γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο, ποιαν απάντηση ψάχνουμε πάνω σε τι, κι αν είμαστε δεκτικοί σε αυτό, θα μας τη δώσει. Υπάρχει μια περίπτωση να είμαστε σε θέση κι εμείς οι ταπεινοί κάτι από τα τόσα που έχει αυτός ο «παράδεισος», ο εγκέφαλος δηλαδή, όπως το «νερό», την ίδια τη ζωή, να μπορέσουμε να το αντλήσουμε. Το «νερό του παραδείσου» αν διψάσεις να το πιεις, διότι πολλοί δεν διψούν ποτέ και έτσι δεν πίνουν ποτέ. Είναι η ποιητική αυτού του εγκεφάλου του νου που σημαίνει ψυχική ανάσταση, ξυπνάς και φεύγεις από την μέχρι τώρα κοίμησή σου. Αυτό σημαίνει εσωτερική αναγέννηση. Δεν είναι και λίγο να πεις ξαναγεννήθηκα!!!

POLOIΣτα μεταβαλλόμενα πεδία αυτή η αναγέννηση, σημαίνει η πραγματοποίηση του επιθυμητού. Κι εκεί συμβαίνουν μόνο ανήκουστα πράγματα, υπάρχει έλξη σε ότι δήποτε θέλησε κανείς χρόνια και δεν μπορούσε να έχει. Ακόμη και αν δεν ξέρει κανείς τι θέλει να κάνει και πει π.χ θα περάσω από εκεί αλλά αν τύχει και … τότε …. η έλξη θα δώσει αυτό που θέλει κανείς αλλά δεν το γνωρίζει. Ακόμη και αν δεν είσθε σίγουροι για κάποιους προκειμένου να κάνετε κάποια αγγαρεία αποφεύγετε περιττές επισκέψεις, αυτοί μπορεί και να εμφανισθούν μπροστά σας γιατί μπορεί να χάνατε κάτι. Ή αν έχετε κάποιους στο μυαλό σας πάλι, μπορεί να τους δείτε τυχαία και σε σημείο που μπορεί να μην περνάνε ποτέ. Η μαγνητική έλξη, (γιατί από μαγνήτες είναι η αιτία που διαθέτει η γη, στους πόλους και αλλού διασκορπισμένους), επιθυμεί την ένωση με τον ποιητικό νου και χωρίς τις μεταβολές δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, η πραγματοποίηση του ονείρου, το ανέλπιστο καλό. Η έλξη σε αυτό που θέλεις και σου δίνεται σαν θείο δώρο είναι από τον κόσμο των νεράϊδων και των παραμυθιών, όπου ρέει το νερό του παραδείσου και με ευμάρεια σου δίνονται αυτά που θέλεις. Ας μην ξεχνάμε, ότι οι μεταβολές και τα στοιχεία ενώ δουλεύουν και εργάζονται, εμείς έχουμε καθήκον να τα ανακαλύψουμε.

Ο άνθρωπος έχει εξελιχθεί, τώρα γνωρίζει περισσότερα για τη βιολογία, το σύμπαν, την αστρονομία, την Ιατρική, με τη βοήθεια της τεχνολογίας η οποία έχει βοηθήσει πάρα πολύ και θα βοηθήσει ακόμη κι άλλο. Τα τελευταία χρόνια μεγάλα τηλεσκόπια έφεραν φωτογραφίες από τα βάθη του διαστήματος όπου έδειξαν τα κβάζαρ και τις φούσκες, την παραγωγή ακτινών Χ και γ στο διάστημα, την ενέργεια που παράγουν όλα αυτά που είναι τεράστια και μεγαλύτερη ακόμα κι από τον ήλιο. Πρόκειται για ενέργεια στο μέγιστο, για μηχανές παραγωγής της κίνησης όσο δέκα ήλιοι μαζί. Η φωτιά που εκτοξεύουν όπως ο αστερισμός του Ωρίωνα, έχει διάφορους χρωματισμούς και τα πεδία είναι μεταβαλλόμενα καθώς η βαρύτητα κάπου χάνεται είναι μηδενική. Η βαρύτητα που χάνεται, ισχύει και στη γη, υπάρχουν μέρη που δημιουργούν άνωση σε όποιον πάει, χάνει δηλαδή τη βαρύτητά του ή την διατηρεί αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Την ώρα εκείνη, δημιουργείται μια τρύπα στο σημείο το πλέγμα του συν και πλην των συντεταγμένων με τις γραμμές οριζοντίως και καθέτως είναι τρύπιο διελυμμένο. Είναι σίγουρο ότι στα πεδία που πατάμε αγνοούμε ότι χάνεται η βαρύτητα κάπου αλλού και το ίδιο συμβαίνει κι εκεί. Αγνοούμε ότι αυτό που γίνεται στη γη έχει αντίκτυπο κάπου αλλού και ότι εκεί όταν γίνεται έχει εδώ μια άλλη σημασία. Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν για το μη εξηγήσιμο.

mariamikri της Μαρίας Σ. Άνθη
Απόσπασμα από το κεφ. 6 του Βιβλίου με τίτλο:
«Ως δια μαγείας… και κατά γράμμα»
ISBN 978-960-93-5233-8-
Ηλεκτρονική έκδοση 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση