Το Instagram έκανε πάμπλουτη μια μαμά

Το Instagram έκανε πάμπλουτη μια μαμά
Spread the love

insta13

Η Jessica Shyba αρχικά ήταν επιφυλακτική ως προς το Ιντερνετ και ειδικότερα το Instagram, όπως μεταδίδει το Business Insider.

insta1

Μία φωτογραφία, που ανέβασε στο Ιnstagram και απεικόνιζε το μικρό της γιο να κοιμάται αγκαλιά με το σκυλάκι του, ήταν αρκετή για να κάνει πλούσια και διάσημη μία Αμερικανίδα μητέρα.

insta2

Η Jessica Shyba αρχικά ήταν επιφυλακτική ως προς το Ιντερνετ και ειδικότερα το Instagram, όπως μεταδίδει το Business Insider.

insta3

Η φωτογραφία, όμως του γιου της Beau να κοιμάται αγκαλιά με τον Τheo ήταν τόσο τρυφερή και χαριτωμένη που δεν μπορούσε παρά να τη μοιραστεί με όσα περισσότερα άτομα μπορούσε.

insta4

Πράγματι, το στιγμιότυπο κατέκτησε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σε όλη τη χώρα. Είχε δε τόση απήχηση που η Shyba κατάφερε να υπογράψει συμφωνία για την έκδοση δύο βιβλίων, ε νώ κερδίζει πλέον εξαψήφια ποσά από τις διαφημίσεις και τους χορηγούς, που χρηματοδοτούν το blog της Momma’s Gone City.

insta5

Η Shyba, μητέρα τριών παιδιών, ξεκίνησε το blog της, Momma’s Gone City, πριν από πέντε χρόνια, με στόχο να επικοινωνεί με φίλους και συγγενείς. Μέσα σε τρία χρόνια, άρχισε να μεταμορφώνεται σε επιχείρηση, καθώς συγκέντρωνε όλες και περισσότερες διαφημίσεις και χορηγούς. Η μεγάλη επιτυχία της την οδήγησε στην απόφαση να μετακομίσει από την Καλιφόρνια στο Μανχάταν.

insta6

Το Νοέμβριο του 2013, η οικογένεια της αποφάσισε να υιοθετήσει τον Theo από ένα καταφύγιο ζώων στη Σάντα Κρουζ στην Καλιφόρνια.

insta7insta8

Eκείνη την εποχή, η Shyba είχε περίπου 5,000 followers στο Ιnstagram και 10.000 followers στο Twitter.

O Τheo και ο μικτρότερος γιος της Beau, ηλικίας 23 μηνών, ανέπτυξαν μία ιδιαίτερη σχέση. Υστερα από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, οι δυο τους συνήθιζαν να κοιμούντα αγκαλιά. Η νεαρή μητέρα απαθανάτιζε τα στιγμιότυπα και τα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς να φαντάζεται την απήχηση που θα έχουν.

insta9

Oι φωτογραφίες άρχισαν να τραβούν την προσοχή στο Instagram και οι followers να πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα. Η Shyba ανέβασε ένα κομμάτι στο blog της και η Huffington Post το αναδημοσίευσε. Aυτό ήταν το καθοριστικό σημείο. Οι φωτογραφίες του Beau και του Τheo άρχισαν να “εξαπλώνονται” σαν…επιδημία.

insta10

Οι φωτογραφίες αν και τραβήχτηκαν πριν από έξι μήνες, εξακολουθούν κι έχουν 1.000 νέους followers κάθε μέρα, φθάνοντας συνολικά τους 500.000.

insta11insta12

O κόσμος άρχισε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον το μεγάλωμα των δύο πλασμάτων και η οικογένεια “βομβαρδίζεται” από δεκάδες τηλεφωνήματα διαφόρων εταιρειών, που ήθελαν να εκμεταλλευτούν εμπορικά την τεράστια αυτή απήχηση. Η Shyba αποφάσισε να μεταφέρει στο χαρτί την ιστορία του Theo και του Βeau, γράφοντας ένα παιδικό βιβλίο.

insta14insta15

Δύο βιβλία με τίτλους “Naptime With Theo And Beau” και “Bathtime With Theo And Beau” θα κυκλοφορήσουν μέσα στον επόμενο χρόνο.

insta13

Eξίσου, μεγάλη ανταπόκριση έχει πλέον το blog της, το οποίο δέχεται κατά μέσο όρο 1 εκατομμύριο επισκέπτες το μήνα.

Πηγή

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση