ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η 9η ΕΚΔΟΣΗ TOY WHO IS WHO

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η 9η ΕΚΔΟΣΗ TOY WHO IS WHO
Spread the love

GR_Who is Who DERMA

Ανανεωμένη και πλήρως ενημερωμένη βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού η 9η έκδοση του Who is Who. Κυκλοφορεί εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αναδεικνύει προσωπικότητες από κάθε τομέα καταγράφοντας το δυναμικό τους έργο στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

Περιλαμβάνει επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, μάνατζερ κ.α  Ανθρώπους που διαπρέπουν στις επιστήμες που αναδεικνύονται στις τέχνες και πρωτοπορούν.

Όλες οι προσωπικότητες καταγράφονται για  την πορεία τους, τις ιδέες και τη δράση τους. Κάθε τόμος είναι συλλεκτικός και έχει ανεκτίμητη πνευματική αξία αποτελώντας ένα αξιόπιστο εργαλείο με σημαντικές πληροφορίες χρήσιμες για κάθε επαγγελματία.

Το Who is Who, έχει κατορθώσει να γίνει σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια που κυκλοφορεί με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών εντός και εντός Ελλάδος.

Οι σελίδες του φέρνουν στο φως τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων που κατέχουν σημαντικές θέσεις. Περιλαμβάνουν, πληροφορίες και ντοκουμέντα που  ανατρέπουν τα δεδομένα.

Το Who is Who λειτουργεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Διαθέτει ευρύ δίκτυο συντακτών που έρχονται σε προσωπική επαφή με κάθε βιογραφούμενη προσωπικότητα γι’ αυτό και όλα τα στοιχεία θεωρούνται καλά τεκμηριωμένα και άκρως αξιόπιστα.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί τους τόμους  who is who καλώντας στο 210 6017915 ή ενημερώνοντας το συντακτικό μας γραφείο στο
Email: members@whoiswho.gr

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση