Κτηνίατροι και ιδιοκτήτες σκύλων συμφωνούν: Η Στοματική Φροντίδα είναι σημαντική!

Κτηνίατροι και ιδιοκτήτες σκύλων συμφωνούν:  Η Στοματική Φροντίδα είναι σημαντική!
Spread the love

emeis DENTASTIX_PHILADELPHIA_0150_web (1)

Ο Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree Dentastix, ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!  Υπολογίζεται ότι πάνω από 3.000  χιλιάδες σκύλοι υποβλήθηκαν σε  δωρεάν οδοντικό έλεγχο σε όλη την Ελλάδα, μέσω του δικτύου των 350 και πλέον κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς που μετείχαν στην  εκστρατεία ενημέρωσης για τη στοματική υγεία.

Συγκεκριμένα από 1 έως 30 Ιουνίου 2016, 4.000 και πλέον ιδιοκτήτες σκύλων χρησιμοποίησαν την ειδική εφαρμογή στη σελίδα
https://www.facebook.com/pedigree.gr
προκειμένου να εντοπίσουν τα πλησιέστερα συνεργαζόμενα κτηνιατρεία, να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν οδοντικό έλεγχο και να μπουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα Pedigree DentaStix.

emeis DENTASTIX_PHILADELPHIA_0150_web (2)

Τέσσερις στους πέντε σκύλους άνω των 3 ετών, αντιμετωπίζουν προβλήματα σε δόντια και ούλα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να νιώθουν πόνο και ενόχληση, αλλά και να κινδυνεύουν με περαιτέρω αρνητική επίδραση και σε άλλα όργανα, όπως οι νεφροί και η καρδιά.

Η ευρεία συμμετοχή κτηνιάτρων (σχεδόν 1 στους 3 !) στο Μήνα  Στοματικής Φροντίδας Pedigree Dentastix, καθώς και η μεγάλη προσέλευση ιδιοκτητών, αποδεικνύει -για ακόμη μια φορά- το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη στοματική υγεία των σκύλων, ενώ αποτελεί αναγνώριση της σημαντικότητάς της.

Ο Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree Dentastix εγκαινιάστηκε φέτος με τη διενέργεια οδοντικών ελέγχων στους σκύλους που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του  Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, από τον κτηνίατρο κ. Χρήστο Γρηγορόπουλο (Κτηνιατρική Αλίμου), στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Mars Hellas

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση