Κων. Τομόπουλος: Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον

Κων. Τομόπουλος: Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον
Spread the love

Συνέντευξη με τον Δρ. Φυσικών Επιστημών,  Κωνσταντίνο Τομόπουλο

Σύμφωνα με τον κο Τομόπουλο, η  ανθρωπότητα έχει προβλήματα τα οποία δεν μπορεί να τα λύσει έχοντας χωριστά την επιστήμη, χωριστά τη θρησκεία και χωριστά την πολιτική. Αυτά τα προβλήματα είναι αλληλένδετα και πρέπει να λυθούν από κοινού. Όπως μας εξηγεί, η σύνδεση θα γίνει με την αποδοχή του πέμπτου στοιχείου που είναι ο αιθέρας-Θεός!

Κύριε Τομόπουλε, είστε αισιόδοξος για το μέλλον του ανθρώπου μέσα στο σύμπαν;

Ναι, είμαι, διότι βλέπω ότι ο Χριστιανισμός είναι δυνατόν να αποτελέσει τη βάση και της επιστήμης και της πολιτικής. Τα τρία αυτά θέματα, επιστήμη, θρησκεία πολιτική, τα οποία ήταν χωρισμένα και προχωρούσαν με αντιπαλότητα και εμπόδιζαν το ένα το άλλο να προχωρήσει, όταν θα ενωθούν στη διάσταση του αιθέρα, θα έχουμε λύσει το πρόβλημα της θέωσης. Ο αιθέρας-Θεός θα είναι ο κυρίαρχος του σύμπαντος. Και αυτή τη στιγμή είναι ο φορέας του σύμπαντος, διότι είναι φορέας της ενέργειας και της συνειδητότητας. Τότε ο άνθρωπος θα γίνει υπεύθυνος για τη συνειδητότητα όλου του σύμπαντος και για όλη την ενέργεια.

Όλα αυτά που μας λέτε μας είναι παντελώς άγνωστα. Πώς το ερμηνεύετε το γεγονός αυτό το οποίο μόλις μας περιγράψατε;

Ο άνθρωπος θα είναι υπεύθυνος, διότι ο άνθρωπος θα είναι συντονισμένος στη διάσταση του αιθέρα, και συνεπώς μέρος του αιθέρα, αδιαίρετος και ενιαίος. Δεν θα έχουμε πλέον τη διαίρεση, αλλά την ενότητα. Κάθε άνθρωπος θα πάψει να έχει προσωπική ταυτότητα, θα έχει ένα μέρος της ταυτότητας του Θεού, η οποία θα τον ανεβάζει στη συμπεριφορά του. Η ανθρωπότητα έχει προβλήματα τα οποία δεν μπορεί να τα λύσει έχοντας χωριστά την επιστήμη, χωριστά τη θρησκεία και χωριστά την πολιτική. Αυτά τα προβλήματα είναι κοινά και πρέπει να λυθούν από κοινού. Η σύνδεση θα γίνει με την αποδοχή του πέμπτου στοιχείου που είναι ο αιθέρας-Θεός. Θα καταλάβουμε ότι όλο το σύμπαν είναι δονήσεις, ότι ο αιθέρας είναι εκείνο το κάτι το οποίο δονείται και δεν το ξέρουμε ακόμα, γι’ αυτό και μερικές φορές απορούμε πώς γίνονται ένα σωρό πράγματα.

Από τα λεγόμενά σας όσον αφορά τον αιθέρα, πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα που ακόμη είναι άγνωστο στον άνθρωπο και έχουμε άγνοια έως πού μπορεί να φθάσει η ανθρωπότητα. Μιλάμε για ένα θέμα –τομή– πάνω στην εξέλιξή μας.

Σαφώς. Αρκεί να σας αναφέρω ότι όλη η εσωτερική επικοινωνία του σύμπαντος θα είναι κατανοητή σε εμάς. Δεν θα χρειάζονται γλώσσες, δεν θα χρειάζεται τίποτα πλέον. Η γλώσσα του αιθέρα είναι κοινή για όλους μας, θα είναι η γλώσσα ως δόνηση του αιθέρα. Θα είναι μια εξέλιξη των τελειοποιημένων γλωσσών. Αυτή η επικοινωνία έχει τις ρίζες της πολύ βαθειά.

Αναρωτιέται κανείς για το θέμα του αιθέρα και την επικοινωνία μέσω των δονήσεών του. Πώς θα γίνει αυτό που μας λέτε;

Αυτό θα γίνει σιγά σιγά. Φυσικά θα υπάρχουν όλες οι γλώσσες∙ βαθιές ρίζες έχει η Ελληνική, η Εβραϊκή και άλλες, όπως η Κινέζικη. Όλες θα υπάρχουν μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσουν οι άνθρωποι την επικοινωνία χωρίς γλώσσα και όταν όλοι θα είναι συνδεδεμένοι με το πέμπτο στοιχείο του αιθέρα. Οι άνθρωποι θα επικοινωνούν σε αιθερική διάσταση, με το στοιχείο το θεϊκό (τον αιθέρα), όπως σήμερα επικοινωνούν με τα ηλεκτρομαγανητικά κύματα. Είναι το πέμπτο στοιχείο. Το πέμπτο στοιχείο το οποίο θα είναι κοινό για όλους, αρκεί να αποδεχθούμε τον αιθέρα.

Κύριε Τομόπουλε, στο σημείο αυτό φθάσαμε στο τέλος των συνεντεύξεων για τον αιθέρα, γιατί τον αποκρύπτουν και ποιο είναι το μέλλον του ανθρώπου μέσα στο σύμπαν. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων για όλα όσα μας εμπιστευτήκατε και στη συνέχεια μας καταθέσατε αναλυτικά. Μα πάνω από όλα για τις γνώσεις σας και τον τρόπο που μας τα μεταδώσατε όλα αυτά, ώστε να γίνουν σε εμάς κατανοητά. Σας ευχαριστώ θερμά για τις συνεντεύξεις που μου παραχωρήσατε με τόση υπομονή διαθέτοντας ένα μεγάλο μέρος από το χρόνο σας, αλλά και που με διαλέξατε για να μιλήσετε για το έργο σας.

Κι εγώ σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να καταθέσω το έργο μιας ζωής…

 


Μαρία Σ. Άνθη ΔημοσιογράφοςΣυγγραφέας
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΘΕΟΣ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ. ΑΘΗΝΑ 2015

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση