Κινέζικο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017

Κινέζικο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Συνεχίστε να προσπαθείτε στα επαγγελματικά σας, όμως αποφύγετε τη βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος αυτό το μήνα. Ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από άτομα που γνωρίζουν καλά το θέμα που σας απασχολεί. Συγκεντρώστε την ενέργεια σας σε θέματα που θέλετε να πετύχουν, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Μπορείτε αυτό το μήνα να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα που αγαπάτε και να βελτιώσετε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας.

ΒΟΥΒΑΛΙ

Αρκετά θα σας απασχολήσουν επηρεάζοντας τα επαγγελματικά και οικονομικά σας αυτό το μήνα. Απελευθερώστε το άγχος με κάποια νέα δραστηριότητα που σας κάνει να αισθάνεστε ευχάριστα. Δεχτείτε τις προκλήσεις αυτού του μήνα με δυναμισμό μιας και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δείτε αρκετά θέματα διαφορετικά. Φροντίστε τη υγεία σας και ιδιαίτερα το ανοσοποιητικό σας σύστημα που θέλει ενδυνάμωση, η περισσότερη κατανάλωση φρούτων και μια καλύτερη ποιότητα ύπνου, θα βοηθήσει αρκετά.

ΤΙΓΡΗΣ

Το Μάρτιο μπορείτε να περάσετε καλές στιγμές με άτομα που αγαπάτε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ανανεώνοντας τις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει όμως να τηρήσετε τους κανόνες και να είστε συνεπείς ώστε να αναγνωριστούν όσα κάνετε. Εστιάστε σε όσα θέλετε να ολοκληρώσετε και κάντε περισσότερα για σας και τους στόχους σας αυτό το μήνα, το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει αργότερα και θα ευνοήσει την εξέλιξή σας.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Αποφύγετε αυτό το μήνα να κρίνετε βιαστικά θέματα που σας απασχολούν και καταστάσεις που τρέχουν, αν πιστεύετε πως οι επιλογές σας δεν είναι αυτές που επιθυμείτε πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε αν όντως βαδίζετε στο δρόμο που εσείς θέλετε. Αν πρόσφατες αποφάσεις σας έχουν διχάσει τότε συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και μόνο, για να ξεκαθαρίσετε ευκολότερα τα συναισθήματα σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει.

ΔΡΑΚΟΣ

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να εστιάσετε στα επαγγελματικά και οικονομικά σας που χρειάζονται αρκετή συγκέντρωση και προσπάθεια για να αντιμετωπίσετε σωστά θέματα που αφορούν αυτούς του τομείς. Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να κρατήσετε υπό έλεγχο, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας και την καλή πορεία της καριέρας σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε αποφάσεις και αποφύγετε να αφήνετε τρίτους να επηρεάσουν τη κρίση σας.

ΦΙΔΙ

Το Μάρτη φροντίστε τις εσωτερικές σας επιθυμίες κι φροντίστε τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σας, μπορούν να βελτιωθούν αρκετά αρκεί να εστιάσετε στη κοινωνικότητά σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτό το μήνα. Φροντίστε να βάλετε σε προτεραιότητα οικονομικές εκκρεμότητες και βάλετε ένα πρόγραμμα για το μήνα ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε οικονομικά θέματα.

ΑΛΟΓΟ

Τον Μάρτιο θα μπορέσετε να εξελίξετε την σταδιοδρομία σας αν εργαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θέματα που αφορούν την εξέλιξη σας στην επαγγελματική αλλά και οικογενειακή ζωή, μπορεί να σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και αυτό σας δημιουργεί αρκετή ανησυχία.  Προσπαθήστε να διευθετήσετε θέματα εργασιακών και σχέσεων μέχρι τις 15 του μήνα και αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα που θα είστε πιο ξεκάθαροι.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Αυτό το μήνα οργανώστε καλύτερα τα σχέδια που έχετε και ιδιαίτερα οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που θέλουν αρκετή προσπάθεια από σας το διάστημα αυτό. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη καριέρα σας μην βιαστείτε, οργανωθείτε καλά πριν προχωρήσετε. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με όσους αγαπάτε. Νέα σχέδια και ιδέες μπορούν να σας δώσουν το κλειδί της επιτυχίας αρκεί να συμβουλευτείτε τα σωστά πρόσωπα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι πολύ σημαντικός το διάστημα αυτό, αν έχετε βρει την ισορροπία ανάμεσα στην καλή οργάνωση που χρειάζονται τα επαγγελματικά σας και στη καλά η διατήρηση των σχέσεων με τα άτομα που συνεργάζεστε , τότε θα είναι ευκολότερο για σας να έχετε καλύτερες απολαβές και αναγνώριση όσων έχετε ήδη κάνει, αν όχι προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες το πρώτο 10ήμερο του μήνα για α δείτε μεγαλύτερη βελτίωση.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος για σας θα είναι μήνας αλλαγών, μιας και ανακατατάξεις έχουν αρχίσει στη ζωή σας. Ο τομέας που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι τα οικονομικά σας, σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οφειλές για να αποφεύγετε το άγχος. Τα συναισθηματικά σας αν και ευνοούνται περισσότερο, οικογενειακά θέματα με μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να σας απασχολήσουν δημιουργώντας περισσότερο άγχος.

ΣΚΥΛΟΣ

Αυτό το μήνα ζητήματα που αφορούν τη καριέρα σας θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα χρειαστεί να εστιάσετε σε όσα θέλετε πραγματικά να πετύχουν. Τα οικονομικά σας επηρεάζονται επίσης μέσα σε αυτο το μήνα, οι προσεκτικές κινήσεις και η καλή συνεννόηση με πρόσωπα που αφορούν οικονομικά θέματα είναι το κλειδί για να έχετε ισορροπία στο τομέα αυτό. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε την υγεία σας και αποφύγετε το υπερβολικό άγχος που μπορεί να επηρεάσει το φυσικό σας σώμα.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Ο Μάρτιος για σας είναι ένας μήνας που μπορεί να είναι καθοριστικός για τη καριέρα και τα επαγγελματικά σας, αν σκέφτεστε μια αλλαγή σταδιοδρομίας είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες ανόδου και καλές συμβουλές από άτομα που έχουν εμπειρία. Θα πρέπει μόνο να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας και αν σκέφτεστε να κάνετε νέες, προσχωρήστε με προσοχή και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με πρόσωπα που αγαπάτε και φροντίστε το σώμα σας αποφεύγοντας τις βαριές εργασίες αυτό το μήνα.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση