Κινέζικο Ωροσκόπιο Μαΐου 2017

Κινέζικο Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Shǔ -ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει κάποιες προκλήσεις λόγω της ανισορροπίας του στοιχείου της Γης και της Φωτιάς, ιδιαίτερα οι οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις γενικότερα χρειάζονται καλή διαχείριση, αποφύγετε εντάσεις και προσπαθήστε να  μοιράσετε σωστά το χρόνο σας. Στο τομέα των οικονομικών και της καριέρας σας τα άστρα δεν ευνοούν αρκετά αυτούς τους δυο τομείς, θα χρειαστεί να εστιάσετε περισσότερο στην καλή επικοινωνία σας με τους άλλους και να εστιάσετε σε θέματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Το γαστρεντερικό σας σύστημα και το στομάχι είναι πιο ευάλωτο τη περίοδο αυτή καλό είναι να καταναλώνετε ελαφριές τροφές.

Niú-ΒΟΥΒΑΛΙ

Η Jīnxīng (Αφροδίτη) ενισχύει αυτό το μήνα το στοιχείο του Μετάλλου, στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα αλλά επηρεάζει επίσης και τα επαγγελματικά σας, δίνοντάς σας αρκετή βελτίωση στις προσωπικές σας σχέσεις, σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα αλλάζουν προς το καλύτερο και μπορείτε να βρείτε υποστήριξη που χρειάζεστε το διάστημα αυτό. Στον επαγγελματικό σας τομέα όσα έχετε κάνει αρχίζουν να αποδίδουν και μπορείτε να εστιάσετε και να προχωρήσετε καλύτερα σχέδια που έχετε. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας αποσπάσει από όσα επιθυμείτε να πετύχετε.

Hǔ-ΤΙΓΡΗΣ

Ο Huǒxīng (Άρης) το Μάιο αν και ενισχύει περισσότερο τους συναισθηματικούς σας δεσμούς, δεν ευνοεί τα οικονομικά σας και μπορεί να σας φέρει αρκετές δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να παραμείνετε εστιασμένοι σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτα πρόσωπα σε θέματα που σας απασχολούν και ιδιαίτερα σε οικονομικές συναλλαγές. Προσέξτε τη υγεία σας περισσότερο αυτό το μήνα βάλτε περισσότερη άσκηση στη ζωή σας, το περπάτημα ή το βάδην είναι ιδανικό για να ενισχύσει τη καρδιά και το κυκλοφορικό σας.

Tù-ΚΟΥΝΕΛΙ

Το έντονο στοιχείο του Μέταλλου αυτό το μήνα μπορεί να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε νέες δυνατότητες που υπάρχουν ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, ασχοληθείτε με θέματα που εκκρεμούν και προσπαθήστε περισσότερο αυτή τη περίοδο για να ολοκληρωθούν όσα επιθυμείτε. Στα οικονομικά σας το στοιχείο του Νερού μπορεί να ευνοήσει οικονομικά θέματα και να σας αποδώσουν καλά κινήσεις που θα κάνετε ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τη καριέρα σας, αποφύγετε όμως υπερβολικά έξοδα. Το στοιχείο του Μετάλλου μπορεί να αποδυναμώσει το στοιχείο του Ξύλου γι’ αυτό προσέξτε την υγεία σας, φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά και να κοιμάστε καλά.

Lóng-ΔΡΑΚΟΣ

Το έντονο στοιχείο τη Φωτιάς σας βοηθάει πολύ αυτό το μήνα ώστε να μπορέσετε να διεκδικήσετε ιδιαίτερα στα οικονομικά και τη καριέρα σας περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Το άστρο της Φωτιάς ο Huǒxīng (Άρης) σας ενισχύει με την ενέργειά του και οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν με δραστικό τρόπο όμως η αντίθεση με το στοιχείο του Νερού μπορεί να φέρει αρκετές διακυμάνσεις στη ψυχολογία σας και κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε να προφυλάξετε καλά αυτό το διάστημα θέματα που αφορούν την οικογένειά σας και το σπίτι σας.

Shé-ΦΙΔΙ

Το στοιχείο του Ξύλου ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις και ενισχύει τη δημιουργικότητά σας αυτό το μήνα αρκεί να προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ενέργεια της Φωτιάς που μπορεί να σας φέρει αρκετές αλλαγές και προκλήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους και στη καριέρα σας, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και στην διεκπεραίωση θεμάτων που χρήζουν μιας πιο σταθερής και αντικειμενικής στάση από μέρους σας. Καλό είναι να δείτε όσα συμβαίνουν με περισσότερη ψυχραιμία και να πάρετε αποφάσεις μετά από καλή σκέψη, αποφύγετε εντάσεις και σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε σε επαγγελματικά θέματα. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε περισσότερο το διάστημα αυτό.

Mǎ-ΑΛΟΓΟ

Αυτό το μήνα μπορείτε να εξετάσετε νέες ευκαιρίες και να αλλάξετε όσα πλέον δεν σας ικανοποιούν ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας σας, όπου το στοιχείου του Μετάλλου ενισχύεται από την Jīnxīng (Αφροδίτη) και το στοιχείο της Γης από τον Tǔxīng (Κρόνος). Ήρθε η σωστή στιγμή για σας να αλλάξετε προοπτικές και να αφήσετε πίσω σας ότι σας φοβίζει ή σας εμποδίζει στην εξέλιξη σας. Το άστρο του Μετάλλου και το άστρο της Γης σίγουρα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με νέες ευθύνες που όμως θα σας οδηγήσουν σε πολύ καλά αποτελέσματα. Το στοιχείο του Ξύλου όμως μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες ιδιαίτερα στις σχέσεις σας που μια πιο διπλωματική στάση θα βοηθήσει να αποφύγετε περιττές εντάσεις, στις αποφάσεις σας φροντίστε να σκεφτείτε με περισσότερη σταθερότητα και αποφύγετε συμβουλές τρίτων.

Yáng-ΠΡΟΒΑΤΟ

Αυτό το μήνα εστιάστε τις προσπάθειες σας στη καριέρα σας και σε επαγγελματικά θέματα, αυξήστε όσο μπορείτε την απόδοσή σας, το στοιχείο της Γης σας βοηθάει να καταφέρετε ευκολότερα την ολοκλήρωση στόχων και σίγουρα μπορείτε να αναδείξετε τα προσόντα σας μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα αυτό το διάστημα με το στοιχείο της Φωτιάς να ευνοεί την συναναστροφή σας με άτομα που μπορούν να αναγνωρίσουν τις δυνατότητές σας. Αφιερώστε χρόνο και στη συναισθηματική σας ζωή, η παρουσία σας είναι σημαντική και οι πράξεις σας δείχνουν πολλά στα άτομα που σας αγαπάνε, αποφύγετε να αμελήσετε το σύντροφο σας ή άτομα που αγαπάτε.

Hóu-ΠΙΘΗΚΟΣ

Το Μάιο θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας στα επαγγελματικά σας που το στοιχείο της Φωτιάς θα σας φέρει νέες προκλήσεις που θα χρειαστεί να τις ξεπεράσετε με μια καλή στρατηγική που μπορεί να ευνοήσει πολύ στη καριέρα σας. Ακόμα και αν θέλετε να ολοκληρώσετε σχέδια και ιδέες και υπάρχουν καθυστερήσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, το άστρο της Γης ο Tǔxīng (Κρόνος) θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σωστές βάσεις για να πετύχουν στο μέλλον. Συμβουλευτείτε πρόσωπα που έχουν την απαραίτητη σοφία και μπορούν να σας βοηθήσουν το διάστημα αυτό να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

Jī-ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το στοιχείο του Μετάλλου ευνοεί τα επαγγελματικά σας και αν εστιάσετε στις επαγγελματικές επαφές και σχέσεις μπορείτε να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Mùxīng (Δίας) σας βοηθάει να ενισχύσετε την τύχη σας στην πρόοδο της καριέρας σας αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις αυτό το μήνα, παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας και αποφύγετε να ακολουθήσετε νέες στρατηγικές και ιδέες τρίτων αν δεν σας ταιριάζουν. Προσπαθήστε να κρατάτε για σας σχέδια που έχετε και αποφύγετε να είστε βιαστικοί σε συζητήσεις ή στις σχέσεις σας με τους άλλους μιας και το στοιχείο της Φωτιάς μπορεί να σας ωθήσει εύκολα σε υπερβολική ένταση σε θέματα που θέλετε να ολοκληρώσετε.

Gǒu-ΣΚΥΛΟΣ

Αυτό το μήνα το στοιχείο της Γης και του Ξύλου μπορεί να σας φέρει αρκετή αστάθεια στις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε να εμπιστευτείτε λόγια τρίτων και αφιερώστε χρόνο στα άτομα που αγαπάτε. Η καλή επικοινωνία το διάστημα αυτό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αν και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με ότι λένε οι άλλοι απλά κάντε καλούς ελιγμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Το στοιχείο του Νερού θα ευνοήσει τη καριέρα σας και μπορείτε να βελτιώσετε επαγγελματικά ζητήματα, μέσα σε αυτό το μήνα οι προσπάθειές σας θα μετρήσουν πολύ και θα δείτε αρκετή πρόοδο το επόμενο διάστημα.

Zhū-ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Η ανισορροπία του στοιχείου της Γης και του Νερού μπορεί να φέρουν αυτό το μήνα κάποιες δυσκολίες ιδιαίτερα σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, ενισχύστε όσο μπορείτε αυτούς τους δυο τομείς από την αρχή του μήνα. Αποφύγετε έξοδα που μπορείτε να κάνετε αργότερα και ασχοληθείτε περισσότερο με επαγγελματικά σας σχέδια για να πετύχετε το καλύτερο μέσα σε αυτό το μήνα. Ο Tàiyáng (Ήλιος) μπορεί να σας δημιουργήσει το Μάιο κάποια εμπόδια που σχετίζονται με συνεργάτες ή συνεργασίες και να επηρεάσει την υγεία σας, ενδυναμώστε τα άκρα σας με περισσότερη άσκηση, αποφύγετε λιπαρές τροφές και βαριές ή βιαστικές δραστηριότητες.

 

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση