Κινέζικο Ωροσκόπιο Μαΐου 2016

Κινέζικο Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Spread the love

emeis Κινέζικο Ωροσκόπιο Μαΐου 2016Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Αυτόν τον μήνα, ενδέχεται μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον να δημιουργηθούν κάποια θέματα που θα κληθείτε να λύσετε εσείς. Φαίνεται να περιμένουν αρκετά πράγματα από εσάς αλλά επικεντρωθείτε σε όσα μπορείτε να κάνετε και όχι περισσότερα διότι ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αν αισθάνεστε πιεσμένοι, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ανάλογα για να μπορέσετε να διεκδικήσετε νέες δυνατότητες που θα παρουσιαστούν στην καριέρα σας. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες σας και να σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα.

ΒΟΥΒΑΛΙ

Αυτό το μήνα, θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση στον ερωτικό σας τομέα. Σε περίπτωση που διατηρείτε κάποια μακροχρόνια σχέση, πιθανόν να πάρετε κάποια μεγάλη απόφαση ή να σας πει ο σύντροφος σας κάτι που δεν περιμένατε μέχρι τώρα. Μπορεί να σας προσφέρουν μια καλή θέση ή να παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για επαγγελματική κατάρτιση. Ο χρόνος που είχατε επενδύσει σε σχέδια και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας αποζημιώνει καθώς τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά. Προσπαθήστε να κάνετε ότι είναι απαραίτητο για να διατηρήσετε αυτή την ανάπτυξη.

ΤΙΓΡΗΣ

Ο επαγγελματικός σας τομέας θέλει την αμέριστη προσοχή σας αυτό το μήνα, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να πετύχετε όσα θέλετε καιρό και να μην υπάρξουν προστριβές με συναδέλφους ή συνεταίρους. Συνεργαστείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας καταλάβουν και σκέφτονται θετικά. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργούσατε μέχρι σήμερα, δοκιμάστε να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν νέες προοπτικές.

ΛΑΓΟΣ

Τον Μάιο θα πρέπει να φροντίσετε πολύ την υγεία σας και να μην αγχώνεστε τόσο πολύ. Μια αλλαγή στη διατροφή σας θα ήταν πολύ σημαντική για τη βελτίωση της υγείας σας αλλά και της ψυχολογίας σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το άγχος σας ή κάποιες καταστάσεις που σας προβληματίζουν να επηρεάσουν την συναισθηματική σας ζωή. Στην αρχή του μήνα προσπαθήστε να δείτε τα θέματα που αντιμετωπίζετε πιο αισιόδοξα, άλλωστε προσαρμόζεστε εύκολα και θα τα χειριστείτε με τρόπο που θα σας ωφελήσει στο μέλλον. Ορίστε τις προτεραιότητές σας και ετοιμαστείτε για αλλαγές που θα σας ευνοήσουν.

ΔΡΑΚΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες ώστε να πάρετε πολλές πρωτοβουλίες που θα σας δικαιώσουν για τυχόν αποτυχίες ή καταστάσεις του παρελθόντος που δεν πήγαν και τόσο καλά. Μέσα στον Μάιο θα εκδηλώσετε διαφορετικές επιθυμίες, τις οποίες θα θέλετε να τις πραγματοποιήσετε και να τις γιορτάσετε. Να είστε αισιόδοξοι και να διατηρείτε τις ελπίδες που έχετε. Φροντίστε να έχετε καλή επαφή με τα άτομα που συναναστρέφεστε ιδιαίτερα επαγγελματικά, ώστε οι ανταγωνιστές σας να νιώθουν την δύναμή σας.

ΦΙΔΙ

Αυτόν το μήνα, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα που θα εμποδίσει αρνητικές ενέργειες να εκδηλωθούν. Αν είχατε συχνές διαφωνίες και εντάσεις με τον σύντροφό σας, τώρα είναι θα δείτε μεγάλη βελτίωση και να απολαύσετε μαζί, όμορφες στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Προσπαθήστε να ξεχάσετε τυχόν αρνητικές μνήμες που έχετε από το παρελθόν και προετοιμαστείτε για μια γενική ανανέωση στη ζωή σας. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις, παρά στα λόγια των άλλων.

ΑΛΟΓΟ

Αυτόν τον μήνα, φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξετε το υπάρχον σκηνικό στα επαγγελματικά σας, ανοίγουν νέες προοπτικές και μπορείτε να εξετάσετε καινούργιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μην αφήνετε τον φόβο και τις ανησυχίες σας, να σας αποτρέψουν από νέα σχέδια ή όνειρα που κάνετε. Αφήστε πίσω παλιά μοτίβα σκέψης και συμπεριφοράς, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανοίξετε καινούργιες πόρτες για το μέλλον σας. Μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σας. Θα μπορέσετε εύκολα να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα του μήνα και θα νιώσετε πλέον πιο απελευθερωμένοι και ανανεωμένοι.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις εμπεριέχει για εσάς, αυτός ο μήνας. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, να σκέφτεστε και να δράτε γρήγορα όταν αντιληφθείτε κάποια ευκαιρία να σας παρουσιάζεται. Με αυτόν τον τρόπο θα επωφεληθείτε πολύ από την καλή τύχη που σας προσφέρει ο Μάιος. Επικεντρωθείτε όσο μπορείτε στην οικογένειά σας αυτή τη περίοδο. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν ανάγκη της προσοχής και της φροντίδας σας, προκειμένου να μπορέσουν να αισθανθούν πιο ανέμελοι και να πάρουν μέρος σε θετικές δραστηριότητες.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Αυτό τον μήνα, θα ήταν καλό να αναζητήσετε καθοδήγηση και συμβουλές από κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις ανησυχίες και τον φόβο που έχει συσσωρευτεί μέσα σας από διάφορες καταστάσεις. Πιέζεστε αρκετά ψυχολογικά εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο βλέπετε και προσεγγίζετε τα θέματα που σας απασχολούν. Δεν πρόκειται να υπάρξουν αρνητικά γεγονότα, μεγάλης έντασης, που να αξίζουν έντονες αντιδράσεις από τη μεριά σας. Εάν νιώθετε ότι οι συνθήκες είναι λίγο δύσκολες ηρεμήστε και κάντε λίγη υπομονή. Όλα θα είναι προσωρινά και σε λίγο διάστημα θα επανέλθουν οι ρυθμοί στο φυσιολογικό τους.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή αυτό το μήνα και να κρατήσετε θετική στάση σε ότι χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Στα επαγγελματικά σας εστιάστε σε ότι θέλετε να ολοκληρώσετε και δουλέψτε πάνω στους στόχους και τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Οι στόχοι σας θα εκπληρωθούν, αρκεί να μην τους διαπραγματευτείτε για κανέναν λόγο. Μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας απομακρύνουν από όσα θέλετε να πετύχετε. Από το τέλος του μήνα θα έρθουν κατάλληλες ευκαιρίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΣΚΥΛΟΣ

Η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι σημαντικά στοιχεία που επηρεάζουν την ζωή σας αυτό το μήνα. Αν νιώθετε πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε. Θα βρείτε την υποστήριξη που έχετε ανάγκη στα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Να είστε δυναμικοί και μην φοβηθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες στα επαγγελματικά σας, αργότερα θα σας βγει σε καλό. Μετά τις 20 Μαΐου τα επαγγελματικά σας και η καριέρα σας θα βελτιωθούν αρκετά, τα πάντα μπορούν να λειτουργήσουν υπερ σας. Μην φοβάστε να διεκδικήσετε το μέλλον που σας αξίζει, αλλάξτε ότι είναι αναγκαίο στη ζωή σας.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Αυτός ο μήνας είναι πάρα πολύ καλός για σας, γιατί σας προσφέρει έδαφος για να ενισχύσετε τις προσπάθειες που κάνετε σε ότι θέλετε να επιτύχετε. Αυτό δεν θα σας είναι δύσκολο καθώς ήδη έχετε μπει σε αυτό το μοτίβο σκέψης και συμπεριφοράς. Εργάζεστε με ιδιαίτερο ζήλο και μεθοδικότητα, μην φοβηθείτε τον ανταγωνισμό, έτσι και αλλιώς  δύσκολα μπορούν να σας ανταγωνιστούν μιας και είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί αν το θελήσετε. Κάθε εμπόδιο θα ξεπεραστεί, ζητήστε τη βοήθεια ατόμων που εμπιστεύεστε και συνεργαστείτε ώστε να προωθήσετε τις ιδέες σας και τους στόχους σας.

196752_1007619164492_6904_n Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση