Κινέζικο Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016

Κινέζικο Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Spread the love

eomeis Κινέζικο Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που φαίνεται να σας βρίσκει, γεμάτους έμπνευση και συναρπαστικές ιδέες τις οποίες ψάχνετε τρόπο να υλοποιήσετε. Αν επιθυμείτε να κάνετε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι για οποιοδήποτε λόγο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προγραμματίσετε. Οι διακοπές και κάποια διαλλείματα από την καθημερινότητά σας, θα λειτουργήσουν αρκετά ευεργετικά για εσάς και θα ανατροφοδοτήσουν τις μπαταρίες σας. Αν σας απασχολεί η πνευματική σας ανάπτυξη, η περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε κάποια ανάλογη δραστηριότητα, χόμπι ή εγγραφείτε σε κάποιο σεμινάριο ή γυμναστήριο. Δραστηριοποιηθείτε, κάντε αλλαγές, πάρτε ρίσκα και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα φυτό μπαμπού σε ένα δοχείο με νερό και βότσαλα για να εξισορροπήσει τις ενέργειες του χώρου και να έλξει θετική ενέργεια και τύχη σε ότι θέλετε να ξεκινήσετε.

Τυχερές Μέρες: 2, 5, 24

Τυχερές ώρες: 13:00-14:59, 19:00-20:59

ΒΟΥΒΑΛΙ

Αυτόν τον μήνα φαίνεται ότι οι ενέργειές σας επικεντρώνονται στον τομέα της σχέσης σας και στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας και δείξτε το ενδιαφέρον σας με πολλούς μικρούς τρόπους, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα βοηθήσουν να εμβαθύνουν την σχέση σας και το επίπεδο της οικειότητας και της ευτυχίας. Αναλάβετε το κομμάτι της δικής σας ευθύνης για την πορεία της σχέσης και προσεγγίστε τον σύντροφό σας και τις συναισθηματικές του ανάγκες και επιθυμίες. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι πολύτιμή και μπορεί να γλιτώσει την σχέση σας από αρκετές δυσκολίες.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε έναν πίνακα με Παιωνίες στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς σας ή κρυστάλλους ροζ χαλαζία στις γωνίες για να φέρουν αρμονία και ευτυχία στην ερωτική σας σχέση.

Τυχερές Μέρες:3, 6, 7

Τυχερές ώρες: 7:00-8:59, 9:00-10:59

ΤΙΓΡΗΣ

Αυτόν τον μήνα προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλέκεστε σε εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και στις όποιες αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρχουν, γιατί έτσι δεν θα ωφεληθείτε. Ο δρόμος για υψηλότερη ιεραρχία δεν θα έρθει γρηγορότερα με βιαστικές κινήσεις ή πρόχειρες λύσεις. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος έχει να σας προσφέρει αρκετά πράγματα, αλλά θα πρέπει να αναλάβετε κάποια σημαντικά ρίσκα που αφορούν το μέλλον διαφόρων πτυχών της ζωής σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε σωστά καταστάσεις και να μην χάσετε την ισορροπία σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε στον χώρο σας, ένα λευκό ή χρυσό αγαλματάκι γάτας, για πλούτο και ευημερία.

Τυχερές Μέρες:20, 24, 31

Τυχερές ώρες: 5:00-7:00, 11:00-13:00

ΚΟΥΝΕΛΙ

Σε υπερδιέγερση φαίνεται να σας βρίσκει ο μήνας Ιούλιος καθώς έχετε τάση να ενεργοποιήστε σε διάφορες δραστηριότητες και να βιάζεστε να αρχίσετε και να τελειώσετε καταστάσεις. Με όλη αυτή τη ταχύτητα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια και προβλήματα στον δρόμο σας, που θα θέλουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Αρκετοί στόχοι από αυτούς που οργανώνατε μέσα στο μυαλό σας, θα ολοκληρωθούν και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Ιδιαίτερα τα νεαρά άτομα είναι ευκαιρία να υλοποιήσουν ιδέες που έχουν συλλάβει στο μυαλό τους. Θα ωφεληθούν αρκετά από το τελικό αποτέλεσμα.  

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε μικρούς δράκους από νεφρίτη μέσα στον χώρο σας που θα βοηθήσουν στην ισορροπία και την αρμονία μεταξύ του μυαλού και του πνεύματος.

Τυχερές Μέρες:11, 16, 21

Τυχερές ώρες: 23:00-0:59, 17:00-19:00

ΔΡΑΚΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας για εσάς αρκετά έντονος και δυναμικός. Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, αναμένεται να έχετε κάποια νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία με θετικές προοπτικές. Οι διάφορες κοινωνικές συγκεντρώσεις, είναι κατάλληλες για να  κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ωφελήσουν. Με το να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι, μπορείτε να έλξετε πολλά καλά πράγματα στον δρόμο σας. Μην αφήσετε την εσωστρέφεια να σας παρασύρει και υποδεχτείτε νέους ανθρώπους και καταστάσεις στην καθημερινότητά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Ο γάμος ή η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα θέμα που αξίζει να συζητηθεί.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε μελωδούς στα παράθυρα ή σε εξωτερικό χώρο για να φιλτράρουν τις αρνητικές ενέργειες και να καθαρίζουν ενεργειακά το περιβάλλον για να έχετε καλή τύχη.

Τυχερές Μέρες:8, 13, 19

Τυχερές ώρες: 3:00-5:00, 15:00-16:57

ΦΙΔΙ

Αυτός ο μήνας φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις ανησυχίες σας σχετικά με το σώμα σας, την εμφάνιση και την διατροφή σας. Ένας τρόπος για να βρείτε ξανά την φόρμα σας και να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας είναι να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Η έντονη καθημερινότητά σας, ενδέχεται να σας προκαλεί άγχος, σύγχυση και κατ’ επέκταση πονοκεφάλους. Είναι πολύ σημαντικό να βγάλετε αυτήν την ένταση εποικοδομητικά μέσα από την έντονη άσκηση έτσι ώστε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αρνητικά συναισθήματα.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε στις πόρτες και στα παράθυρα του σπιτιού σας καμπανούλες, οι οποίες θα διώξουν με τον ήχο τους τις αρνητικές δονήσεις και θα έλξουν τύχη και θετική ενέργεια.

Τυχερές Μέρες:6, 19, 31

Τυχερές ώρες: 7:00-8:59, 21:00-22:58

ΑΛΟΓΟ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που υπόσχεται να κατευθύνει τις ιδέες και την έμπνευση που έχετε, απευθείας μέσα στην πραγματικότητά σας. Έχετε ολόκληρη την ενεργειακή υποστήριξη που χρειάζεστε. Αν ταλαιπωρείτε έντονα το μυαλό σας με κάτι ιδιαίτερο τότε είναι καιρός να το αποκαλύψετε και να το παρουσιάσετε στο γύρω περιβάλλον σας. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να λάβετε επιπλέον υποστήριξη από άτομα που θα θελήσουν να σας στηρίξουν και να πάρουν μέρος σε αυτό που ετοιμάζετε. Τα μεγαλύτερα οφέλη και ανταμοιβές, μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, συνεχίζοντας όμως πάντα να είναι οι δικές σας ιδέες πάνω στις οποίες εργάζεστε.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε κινέζικους δράκους από οψιδιανό για να απορροφήσουν τις αρνητικές ενέργειες στον χώρο σας και να σας προσφέρουν προστασία και υψηλή ενέργεια.

Τυχερές Μέρες:10, 12, 28

Τυχερές ώρες: 13:00-14:59, 19:00-20:59

ΠΡΟΒΑΤΟ

Αυτόν τον μήνα η αγάπη σας για τη όμορφη εμφάνιση θα γίνει αισθητή και στο γύρω περιβάλλον σας, από το οποίο θα τραβήξετε τα βλέμματα και θα δεχθείτε φιλοφρονήσεις. Ενδέχεται να συμβούν κάποια σημαντικά γεγονότα, συναντήσεις οι οποίες απαιτούν από εσάς κατά κάποιο τρόπο, κατάλληλη προετοιμασία. Οι άνθρωποι γύρω σας περιμένουν πολλά από εσάς. Ο σύντροφός σας, φαίνεται να εκτιμάει ιδιαίτερα τον αέρα γοήτρου που θα σας κατακλύζει. Αν είστε ελεύθεροι τότε ο καινούργιος αέρας της ελίτ που σας περιτριγυρίζει θα έλξει πάνω σας αρκετές θετικές καταστάσεις και ανθρώπους. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να απολαύσετε όμορφες ιδιωτικές στιγμές. Όσον αφορά την καριέρα είναι πιθανόν να λάβετε κάποια σημαντικά νέα.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε δύο λιοντάρια από νεφρίτη στην είσοδο του σπιτιού σας για προστασία από αρνητικές ενέργειες και έλξη πλούτου και καλές γνωριμίες.

Τυχερές Μέρες:19, 22, 29

Τυχερές ώρες: 7:00-9:00, 13:00-15:00

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που επικεντρώνει τις ενέργειές του στην συζυγική σας ζωή η οποία μπορεί να είναι καλή αν και με κάποιες ανατροπές. Αν είστε παντρεμένοι και αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας είναι κάπως απόμακρος μαζί σας, τότε είναι καλό να κινητοποιηθείτε και να κάνετε πράγματα για να επαναφέρετε τον χαμένο ρομαντισμό μεταξύ σας. Σχεδιάστε κάτι μαζί ή κάντε του ένα δώρο για να δείξετε ότι τον σκέφτεστε. Φαίνεται να σας έχουν καταβάλλει οι επαγγελματικές ευθύνες αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας κάνει να αγνοείτε το σύντροφό σας. Προγραμματίστε να επισκεφθείτε ένα όμορφο μέρος για διακοπές για να επαναφέρετε την οικειότητα και το πάθος στην σχέση σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε στο υπνοδωμάτιό σας, μια πλάκα από νεφρίτη με σκαλισμένο έναν δράκο και έναν φοίνικα που αντιπροσωπεύουν το Γιανγκ και το Γινγκ για εξισορρόπηση των ενεργειών μέσα στην σχέση σας.

Τυχερές Μέρες: 5, 9, 17

Τυχερές ώρες: 3:00-4:59, 17:00-19:00

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αυτόν τον Ιούλιο φαίνεται να περιτριγυρίζεστε από άτομα και φίλους ασυνήθιστους που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης από εσάς. Είναι στη φύση τους να συμπεριφέρονται με τρόπους που δεν έχετε συνηθίσει και μπορεί να μην τα καταφέρετε να τους αποφύγετε, αλλά αντιθέτως μπορείτε να επωφεληθείτε σημαντικά και να λάβετε αρκετά θετικά πράγματα. Αν είστε φοιτητές ή σπουδάζετε κάποιο αντικείμενο και σκοπεύετε να επισκεφθείτε μια άλλη πόλη, πάρτε κάποιους φίλους μαζί και θα περάσετε μαζί πολύ όμορφες στιγμές. Ο δυνατός κοινωνικός σας κύκλος έχει πραγματικά να σας προσφέρει πολλά και μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε κάποιες καταστάσεις με διαφορετική σκοπιά. Δείξτε στους άλλους ότι απολαμβάνετε την κάθε στιγμή της ζωής σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε εννιά μικρά χάλκινα άλογα στον χώρο σας, για φήμη, αναγνώριση και θετικές ενέργειες.

Τυχερές Μέρες: 1, 7, 26

Τυχερές ώρες: 11:00-12:59,  19:00-20:59

ΣΚΥΛΟΣ

Τον Ιούλιο είναι πιθανόν να βρείτε αρκετούς ανθρώπους γύρω σας, να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας και να ενδιαφέρονται για διάφορα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Είναι αδύνατον να τους ικανοποιήσετε όλους και θα πρέπει να προσέχετε γιατί κάποιοι από αυτούς ίσως θέλουν να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις της ζωής σας. Μην τους επιτρέψετε να σας παγιδεύουν και να σας τοποθετήσουν στον ρόλο του θύματος. Είναι σημαντικό να μείνετε μακριά από τέτοιου είδους ανθρώπους και να είστε κοντά σε εκείνους που πραγματικά σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν χωρίς όρους. Η θέση σας είναι δίπλα σε άτομα που βοηθούν στο να εξελιχθείτε και όχι με εκείνα που προσπαθούν να σας βάλουν εμπόδια.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε έναν Bagua καθρέφτη έξω από το σπίτι σας, έτσι ώστε να αντανακλά μακριά τις αρνητικές ενέργειες.

Τυχερές Μέρες: 3, 20, 24

Τυχερές ώρες: 1:00-2:59, 7:00-8:59

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σας βρίσκει να είστε αρκετά κοινωνικοί στο γύρω περιβάλλον σας. Η σημασία των υποσχέσεων που δίνετε και η σοβαρότητα είναι κάτι που κατανοείτε πολύ καλά και κατ’ επέκταση οι άνθρωποι που είναι γύρω σας. Τα πιστεύω σας και τα λόγια σας, έλκουν άτομα κοντά σας που χαίρονται να είναι δίπλα σας. Είναι ζωτικής σημασίας ότι υποσχέσεις έχετε δώσει, να προσπαθείτε να τις εκπληρώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Η οικογένειά σας, σας στηρίζει και σας θεωρεί πολύ σημαντικό κομμάτι της. Αν είστε προβληματισμένοι σχετικά με κάποιο ερωτικό σας θέμα, τότε η πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο να το λύσετε.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα σπαθί φτιαγμένο από κινέζικα νομίσματα μέσα στον χώρο σας, το οποίο θα σας δώσει δύναμη και έμπνευση να χειριστείτε καταστάσεις προς όφελός σας.

Τυχερές Μέρες: 1, 2, 8

Τυχερές ώρες: 5:00-6:59, 9:00-11:00

196752_1007619164492_6904_n Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση