Κινέζικο Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Κινέζικο Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016
Spread the love

Κινέζικο Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016 emeis Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Αυτόν τον μήνα, φαίνεται ότι υπάρχει η τάση να σας καταβάλουν, αρνητικές σκέψεις, οι οποίες σας δημιουργούν άγχος και ανησυχία. Προσπαθήστε να επανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας και μην αφήνετε τυχόν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να συμβούν  με κοντινά σας άτομα, να σας κάνουν να επικεντρώνεστε μόνο σε αρνητικά σενάρια. Δείτε τις καταστάσεις πιο καθαρά και αντικειμενικά. Είτε αφορά την ερωτική σας ζωή είτε την επαγγελματική σας καταξίωση, είναι πολύ σημαντικό να είστε αισιόδοξοι και να εστιάζετε την σκέψη σας σε θετικά και προοδευτικά πράγματα. Αν το κάνετε αυτό, τότε είναι σίγουρο, ότι θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά. Αποφύγετε την απαισιοδοξία και τις αρνητικές σκέψεις, γιατί δεν θα σας ωφελήσουν πουθενά.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα αγαλματάκι ελέφαντα από σελενίτη, προκειμένου να εξαλειφθούν οι αρνητικές επιρροές από τον χώρο και να έλξουν ηρεμία, συγκέντρωση, ασφάλεια και σταθερότητα.

Μέρα: 19, 24, 25

Ώρα: 1:00-3:00, 19:00-21:00

ΒΟΥΒΑΛΙ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας, όπου οι καταστάσεις γύρω σας, απαιτούν από εσάς να βρίσκεστε συνεχώς σε εγρήγορση. Το περιβάλλον γύρω σας, είναι γεμάτο προκλήσεις και είναι πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεκτικά και ίσως είναι καλό να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου ατόμου που γνωρίζει καλά τα οικονομικά ζητήματα, για να σας προσφέρει σωστές και εφαρμόσιμες συμβουλές. Ιδιαίτερα ότι αφορά τα οικονομικά σας και επενδύσεις, καθώς θα προκύψουν, γραφειοκρατικά θέματα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά. Θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας το Δεκέμβριο, ώστε να διεκδικήσετε περισσότερα στο μέλλον.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα σιντριβάνι με τρεχούμενο νερό και κρυστάλλους Λευκού χαλαζία και Κιτρίνη, για να καθαρίσει ο χώρος από αρνητικά ενεργειακά φορτία και να έλξει συμφωνίες που θα φέρουν ευημερία και πλούτο.

Μέρα: 12, 21, 22

Ώρα: 11:00-13:00, 15:00-17:00

ΤΙΓΡΗΣ

Οι ενέργειες αυτού του μήνα, εστιάζουν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή και σας προτρέπουν να εστιάσετε προσεκτικά στο γύρω περιβάλλον σας και να παρατηρήσετε μικρά πράγματα που συμβαίνουν, τα οποία μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποκαλύψεις και να σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά. Επιτρέψτε στις αισθήσεις σας, να γίνουν πιο οξυδερκείς και θα κατανοήσετε ποια άτομα σας αγαπάνε και σας στηρίζουν πραγματικά και ποια λειτουργούν προς όφελός τους. Αυτός ο μήνας ευνοεί ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα, ώστε να ισορροπήσετε ψυχολογικά και να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε λουλούδια παιώνιας μέσα στο υπνοδωμάτιό σας, για να απορροφήσουν αρνητικές ενέργειες που υπάρχουν στον χώρο και να έλξουν τύχη και ευτυχία στον συναισθηματικό σας τομέα.

Μέρα: 9, 12, 16

Ώρα: 7:00-9:00, 9:00-11:00

ΚΟΥΝΕΛΙ

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ για να σας προτρέψει να αναλάβετε αρκετές ευθύνες και τον κυρίαρχο ρόλο στην ζωή σας, ώστε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και αποφάσεις σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σας όπως και κοντινά σας πρόσωπα. Ο επαγγελματικός σας τομέας, σας απασχολεί αρκετά όπως και σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε, αλλά προσπαθήστε να μην αγνοήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των κοντινών σας προσώπων που χρειάζονται τη στήριξή σας. Αυτός ο μήνας θα σας γεμίσει με αρκετές ευθύνες, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον επαγγελματικό και  τον συναισθηματικό σας τομέα. Αν κάποιο πρόσωπο έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί σας τον τελευταίο καιρό, ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε το λόγο αυτής της αλλαγής και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε μέσα στο υπνοδωμάτιό σας, δυο Ρόδα της ερήμου, έτσι ώστε να καθαρίζουν τον χώρο από αρνητικές ενέργειες, να ενεργοποιήσουν την συναισθηματική σας ζωή και να εντείνουν την συναισθηματική σύνδεση που έχετε με το σύντροφό σας αλλά και τα άτομα που αγαπάτε.     

Μέρα: 4, 6, 10

Ώρα: 15:00-17:00, 21:00-23:00

ΔΡΑΚΟΣ

Συνήθως δεν χρειάζεται να θέτετε όρια στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά αυτόν τον μήνα, ίσως θα πρέπει να αναλάβετε δράση προκειμένου να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα να έχουν άποψη και λόγο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή.  Ο τρόπος που ζείτε και οι αποφάσεις που παίρνετε είναι καθαρά δική σας υπόθεση, μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάσει σε οποιοδήποτε βήμα κάνετε αυτό το μήνα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από αρνητικά άτομα που σας γεμίζουν απαισιοδοξία και άγχος.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα άγαλμα δράκου από πράσινο νεφρίτη, σε κάποιο παράθυρο ή κοντά στην είσοδο του σπιτιού, έτσι ώστε να κρατήσει μακριά ανεπιθύμητες επιρροές και να έλξει θετική ενέργεια σε ότι θέλετε να κάνετε.

Μέρα: 10, 21, 27

Ώρα: 13:00-15:00, 17:00-19:00

ΦΙΔΙ

Αυτόν τον μήνα, φαίνεται ότι είναι αρκετά σημαντικό να ωθήσετε τον εαυτό σας, να κάνει ανοιχτές και δημιουργικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, όπως και με όσους μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε μελλοντικά σας σχέδια. Ο Δεκέμβριος είναι πολύ δημιουργικός για σας, βάλτε τα δυνατά σας, υποστηρίξτε με τα κατάλληλα επιχειρήματα τις θέσεις και απόψεις σας, παρουσιάστε τα σχέδια που έχετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας φαίνεται ότι με τον τρόπο και την συμπεριφορά σας, θα πετύχετε επικερδείς συμφωνίες και θα αναγνωριστούν όσα κάνετε. Να είστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις και ευκαιρίες που θα εμφανιστούν ακόμα και αν σας φαίνονται ασήμαντες ή ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχετε βάλει για σας, θα σας ωφελήσουν στο μέλλον.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα φυτό Παχίρα, πάνω στο γραφείο σας ή στον χώρο εργασίας σας, έτσι ώστε να κρατήσετε μακριά ανεπιθύμητες ενέργειες και να έλξετε πλούτο, αφθονία και ευημερία.

Μέρα: 9, 16, 28

Ώρα: 3:00-5:00, 5:00-7:00

ΑΛΟΓΟ

Προετοιμαστείτε κατάλληλα αυτόν τον μήνα, διοχετεύστε το πάθος που σας διακατέχει στις ιδέες σας και αναλάβετε δράση για όσα θέλετε να πετύχετε. Κάποιες αόριστες και ασαφείς σκέψεις που είχατε μέχρι τώρα, μπορούν πλέον με κατάλληλο προγραμματισμό και οργάνωση, να σας οδηγήσουν σε πολύ θετικά αποτελέσματα. Ο Δεκέμβριος φαίνεται να τροφοδοτεί κατάλληλα τις ιδέες και τα σχέδιά σας και όλα ωθούνται προς την υλοποίησή τους. Η αφοσίωση και το πάθος που έχετε, θα σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε νέους τρόπους σκέψης αλλά και δράσης. Αξιοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα και διεκδικήστε τις επιθυμίες σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε κρυστάλλους Αμέθυστου, σε σημεία που πέφτει φως, έτσι ώστε να το αντανακλούν με αποτέλεσμα να καθαρίζουν τον χώρο από αρνητικές επιρροές και να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε θετική ενέργεια στις σκέψεις σας.

Μέρα: 18, 21, 30

Ώρα: 3:00-5:00, 11:00-13:00

ΠΡΟΒΑΤΟ

Αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να αποφύγετε να κρίνετε ανθρώπους και καταστάσεις βιαστικά, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί το πιθανότερο είναι, να μην είναι τα πράγματα τόσο αρνητικά όσο τα βλέπετε. Να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτό το διάστημα, καθώς μια λάθος σκέψη ή απόφαση, μπορεί να σαμποτάρει τις προσπάθειες πολλών μηνών. Φιλτράρετε καλά, τις πληροφορίες που φτάνουν στο μυαλό σας, γιατί είναι πιθανόν, τρίτα άτομα να προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν αμφιβολίες και φόβους, με αποτέλεσμα να αλλοιώνουν την κρίση σας, όσον αφορά επιλογές και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Πάρτε αποφάσεις όταν θα είστε σίγουροι και αρκετά ήρεμοι ώστε να πράξετε σωστά για σας. Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε πράγματα, τα οποία θα σας ηρεμήσουν και θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και αντικειμενικά.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα αγαλματάκι αλόγου από μάτι της τίγρης ή αιματίτη, για να κρατάει μακριά αρνητικές επιρροές και να σας γεμίζει με θετική ενέργεια και πάθος.

Μέρα: 25, 28, 31

Ώρα: 1:00-3:00, 9:00-11:00

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο μήνας αυτός, φαίνεται να απαιτεί από εσάς να δραστηριοποιηθείτε και να πάρετε αποφάσεις. Όσα σχεδιάζετε έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα και στους άλλους και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και μετρημένοι στις ενέργειες και συζητήσεις σας μαζί τους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να συντονίσετε τα στέρεα βήματά σας και τις πράξεις σας, με όσες υποχρεώσεις έχετε ήδη αναλάβει. Αξιολογήστε κάθε σας λέξη και βήμα, μην αφήσετε αυτά που λέτε να λειτουργήσουν εναντίον σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, εστιάστε περισσότερο στα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε και αγνοήστε τα όποια σχόλια και τις αντιρρήσεις που υπάρχουν για όσα κάνετε αυτή τη περίοδο.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε ένα ξύλινο διακοσμητικό πλοίο στο γραφείο σας, έτσι ώστε να απορροφάει και να έλκει μόνο τις θετικές ενέργειες, καλές συμφωνίες και ευημερία.

Μέρα: 3, 9, 22

Ώρα: 7:00-9:00, 17:00-19:00

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος δίνει έμφαση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες και φαίνεται ότι θα είστε το κέντρο της προσοχής, αυτό το χρονικό διάστημα. Θα ξεκινήσετε διαφόρων ειδών δραστηριότητες και θα κάνετε νέες γνωριμίες, κάποιες από τις οποίες είναι πιθανόν να σας ωφελήσουν μελλοντικά. Ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο που θα σας ανανεώσει. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πλέον δημιουργείτε μόνοι σας, τον δικό σας κοινωνικό περίγυρο και τις δυνατότητες που υπάρχουν από τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα γεμίσετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση με την άνοδο και τα χαρίσματά σας, που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε μια γλάστρα με ένα φυτό μπαμπού, για να απορροφάει τις αρνητικές ενέργειες, να σας προστατεύει από αρνητικά άτομα και να σας φέρει ευημερία και καλοτυχία.

Μέρα: 5, 18, 19

Ώρα: 1:00-3:00, 23:00-1:00

ΣΚΥΛΟΣ

Αυτόν τον μήνα, θα αισθανθείτε έντονα τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Ο αισθηματικός σας τομέας ευνοείται το Δεκέμβριο, ίσως πρέπει να συλλογιστείτε τι ακριβώς επιθυμείτε από μια σχέση και από κάποιο σύντροφο, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας και να αφουγκραστείτε τις εσωτερικές σας επιθυμίες. Η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται και νέα πρόσωπα θα σας προσεγγίσουν, τα επαγγελματικά σας ακόμα σας απασχολούν όμως καλό είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας έννοιες με τις συναισθηματικές, ώστε να μην αφήνετε σε δεύτεροι μοίρα την συναισθηματική σας ζωή.  Μην πάρετε αποφάσεις, αν δεν έχετε κάνει έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε δύο κόκκινα και δύο ροζ κεριά στο υπνοδωμάτιό σας, έτσι ώστε να το κρατάνε καθαρό από αρνητικές ενέργειες και να αυξάνουν την ερωτική ενέργεια και την οικειότητα.

Μέρα: 6, 10, 21

Ώρα: 5:00-7:00, 15:00-17:00

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Ο Δεκέμβριος, φαίνεται ότι είναι ένας μήνας που θα φέρει σημαντικές αλλαγές που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στην ζωή σας. Αυτή η περίοδος είναι απ’ τις καλύτερες για σας,  είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, αν είστε ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, κάνετε κάτι διαφορετικό, ως ένδειξη αγάπης και τρυφερότητας, ώστε να ανανεώσετε τη σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να αγωνιστείτε για τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας και να διεκδικήσετε δυναμικά τα όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Μπορείτε να βάλετε καλές βάσεις αυτή τη περίοδο για όσα θέλετε να αποδώσουν αργότερα και να έχετε μια σταθερή πορεία.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε δύο κρυστάλλινες καρδιές στο υπνοδωμάτιό σας, για να κρατάνε τον χώρο καθαρό από αρνητικές ενέργειες και να έλκουν και να διατηρήσουν τον έρωτα και την αγάπη.

Μέρα: 7, 9, 12

Ώρα: 17:00-19:00, 21:00-23:00

196752_1007619164492_6904_n Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση