Κινέζικο Ωροσκόπιο Απριλίου 2017

Κινέζικο Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Shǔ -ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Απρίλιος είναι σημαντικός μήνας για σας, η ευελιξία θα είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει πολλά τη περίοδο αυτή που οι αποφάσεις μπορούν να ανατρέψουν δεδομένες καταστάσεις. Καλό είναι να σκεφτείτε καλά νέα σχέδια και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μιας και ο Tǔxīng (Κρόνος) θα ευνοήσει αλλαγές όμως θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερότητα και αποφασιστικότητα ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, τηρήστε υποσχέσεις και ιδιαίτερα ως προς στον εαυτό σας. Ο Huǒxīng (Άρης) σας δίνει την απαραίτητη ενεργητικότητα στη καριέρα σας όμως μην αμελείτε τις σχέσεις σας και αποφύγετε εντάσεις στις συζητήσεις σας.

Niú-ΒΟΥΒΑΛΙ

Τον Απρίλιο διαχειριστείτε ήρεμα νέες ευθύνες και φροντίστε από τι αρχές του μήνα να έχετε τον έλεγχο πάνω σε οικονομικά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα τα άτομα που συνεργάζεστε. Ο Tàiyáng (Ήλιος) επηρεάζει αυτό το μήνα οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες όπως και την υγεία σας. Αποφύγετε το άγχος ακόμα και αν αυτή η περίοδο είναι απαιτητική το παν είναι να χειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας και να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας και ιδιαίτερα τη περιοχή ης κοιλιάς και τα γόνατα σας.

Hǔ-ΤΙΓΡΗΣ

Αυτή τη περίοδο ο Shuǐxīng (Ερμής) επηρεάζει τον ερωτικό σας τομέα και γενικότερα των σχέσεων με κοντινά σας πρόσωπα, σκεφτείτε καλά πριν προσεγγίσετε άτομα από το παρελθόν και αποφύγετε να εμπιστευτείτε όσα ακούτε. Ασχοληθείτε με τη καριέρα σας που ευνοείται το διάστημα αυτό, κοινωνικές επαφές μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες και ο τρόπος που παρουσιάζετε επαγγελματικά θέματα σε νέα πρόσωπα μπορεί να σας δώσει νέες ευκαιρίες ανόδου. Μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε ιδιαίτερα για προσωπικά σας έξοδα στις αρχές του μήνα και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στη σωματική σας υγεία.

Tù-ΚΟΥΝΕΛΙ

Τον Απρίλιο αλλαγές στον επαγγελματικό και συναισθηματικό σας τομέα φέρνει η Jīnxīng (Αφροδίτη), αντιμετωπίστε κάθε κατάσταση με περισσότερη ευελιξία και διπλωματία. Αποφύγετε το υπερβολικό άγχος στον τομέα της εργασίας σας, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με άτομα μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή συνεργάτες. Στα συναισθηματικά σας οι εντάσεις μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα, αποφύγετε λόγια και συζητήσεις αν δεν είστε ήρεμοι, και ιδιαίτερα τις έντονες συζητήσεις και χειριστείτε με περισσότερη διπλωματία τεταμένες καταστάσεις.

Lóng-ΔΡΑΚΟΣ

Αυτό το μήνα το παν είναι να καταφέρετε να κρατήσετε την απαραίτητη σταθερότητα στα επαγγελματικά σας αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή. Θέματα που αφορούν το σύντροφό σας ή άτομα που αγαπάτε μπορούν να σας απασχολήσουν και να σας φέρουν περισσότερό άγχος τη περίοδο αυτή. Η συναισθηματική σταθερότητα είναι σημαντική με την επιρροή της Yuèqiú (Σελήνη) που μπορεί να φέρει έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει και απαραίτητες ενέργειες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, αποφύγετε έναρξη νέων καταστάσεων και ελέγξτε καλά γραφειοκρατικά θέματα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας.

Shé-ΦΙΔΙ

Αυτό το διάστημα η επικοινωνία σας με τους γύρω σας είναι σημαντική ακόμα και αν οι απόψεις διαφέρουν είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο για να διευκολύνετε τη μεταξύ σας κατανόηση. Ο Tǔxīng (Κρόνος) θα σας ευνοήσει μόνο αν εργαστείτε περισσότερο πάνω σε νέα σχέδια και στον επαγγελματικό σας τομέα, για να επιτύχετε τους στόχους σας εργαστείτε περισσότερο πάνω σε αυτούς και επιλέξτε σωστά πρόσωπα που θέλετε να συνεργαστείτε. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί ξεκαθαρίσματα αφήστε τα για αργότερα για να έχετε τα αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Mǎ-ΑΛΟΓΟ

Ο πλανήτης του Ξύλου Mùxīng (Δίας) και ο πλανήτης του Νερού Shuǐxīng (Ερμής) επηρεάζουν οικογενειακά θέματα, τις σχέσεις σας και ευνοούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μπορείτε ευκολότερα να βάλετε σε ισορροπία θέματα σχέσεων, αποφάσεις μπορούν να αλλάξουν πολλά τη περίοδο αυτή, οι σχέσεις με πρόσωπα που αγαπάτε σταθεροποιούνται και αλλάζουν μορφή προς το καλύτερο. Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι έχετε ανάγκη από τη ζωή σας. Η καριέρα σας ευνοείται όμως αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και να απαντήσετε βιαστικά σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. 

Yáng-ΠΡΟΒΑΤΟ

Τον Απρίλιο ο πλανήτης του Χρυσού ή του Μετάλλου Jīnxīng (Αφροδίτη) βοηθάει τη καριέρα και αυξάνει τις δυνατότητες εξέλιξης στη ζωή σας γενικότερα. Όσα επιθυμείτε γίνονται πιο εφικτά αυτή τη περίοδο, αποφύγετε βιαστικές κινήσεις αν προγραμματίσετε καλά οικονομικά θέματα από τις αρχές του μήνα, προς το τέλος Απριλίου θα δείτε σημαντική βελτίωση όπως και στα επαγγελματικά σας. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται όμως ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέσα σε αυτό το μήνα, προσέξτε πριν εμπιστευτείτε κάποιο νέο πρόσωπο.

Hóu-ΠΙΘΗΚΟΣ

Τη περίοδο αυτή ο Huǒxīng (Άρης) αυξάνει τις ευκαιρίες στη καριέρα σας και ευνοεί νέες προσπάθειες και στόχους σε επαγγελματικά ζητήματα. Βάλτε στόχους που είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε αποφύγετε να πειραματιστείτε σε κάτι που μπορεί να απαιτεί περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να αντέξετε αυτό το μήνα. Ο συναισθηματικός σας τομέας επηρεάζεται από τα οικονομικά σας και μπορεί να νιώθετε πως οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολλές από σας, αποφύγετε να εμπιστευτείτε προσωπικά σας θέματα σε τρίτα πρόσωπα και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Jī-ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Τον Απρίλιο ο συναισθηματικός σας τομέα είναι αυτός που ευνοείται περισσότερο, ο  Tàiyáng (Ήλιος) επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σας, βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας και δίνει δυνατότητες για δημιουργία νέων σχέσεων που θα φέρουν θετική ενέργεια στη ζωή σας. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις που αφορούν τη καριέρα ή τα επαγγελματικά σας μπορεί να βοηθήσουν πολύ την άνοδο σας, αποφύγετε όμως να συνδυάσετε με όποιο τρόπο τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά σας αυτή τη περίοδο. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στη υγεία σας και φροντίστε να τρέφεστε πιο υγιεινά.

Gǒu-ΣΚΥΛΟΣ

Η Yuèqiú (Σελήνη) βοηθάει τα επαγγελματικά σας σχέδια όμως σας φέρνει δυσκολίες με κοντινά σας πρόσωπα όπως και στις σχέσεις σας. Οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας και προσπαθήστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με άτομα που αγαπάτε και είναι σημαντικά για σας. Αποφύγετε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα με κοντινά σας πρόσωπα, καλύτερα να αποφασίσετε μόνοι σας πως θα κινηθείτε τη περίοδο αυτή. Αν επιθυμείτε να κάνετε κάποια νέα επένδυση ή να κάνετε νέα έξοδα μέσα σε αυτό το μήνα καλό είναι να έχετε ρυθμίσει πρώτα τρέχοντα έξοδα

Zhū-ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Μια θετική στάση απέναντι σε νέες κοινωνικές επαφές μπορεί να προωθήσει καλύτερα τη καριέρα σας και τα σχέδιά σας, νέες συνεργασίες και ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν από νέες γνωριμίες αυτή τη περίοδο με την εύνοια του Tàiyáng (Ήλιος). Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ιδιαίτερα στον συναισθηματικό σας τομέα, ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, συζητήστε περισσότερο όσα επιθυμείτε και αφήστε το χρόνο να δείξει τη πορεία μιας σχέσης χωρίς να βιαστείτε. Η Jīnxīng (Αφροδίτη) θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας και συνεργασίες όμως αποφύγετε βιαστικές υπογραφές εγγράφων ή να συμφωνήσετε σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο.

 

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση