Κινέζικο Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Κινέζικο Ωροσκόπιο Απριλίου 2016
Spread the love

emeis Κινέζικο Ωροσκόπιο Απριλίου 2016 Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Οι δονήσεις του Απριλίου θα σας φέρουν αλλαγές και πρόοδο ιδιαίτερα στον τομέα της εργασίας. Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να κάνετε, οι οποίες ενδέχεται να αλλάξουν τη ζωή σας για πάντα, καθώς θα ανοίξουν τις πύλες της αφθονίας και της καρποφορίας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι είστε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια του μήνα, έτσι ώστε να είστε σε θέση να μπορείτε να προβλέψετε το σύνολο των σεναρίων. Υπάρχουν θετικά στοιχεία και ευκαιρίες για τα οικονομικά σας αλλά πρέπει να περιορίσετε οπωσδήποτε περιττές δαπάνες και να κάνετε καλύτερη διαχείριση του εισοδήματός σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τοποθετήστε στο δυτικό τομέα του σπιτιού σας ένα διακοσμητικό σιντριβάνι με τρεχούμενο νερό, για να έχετε καλή τύχη και βοήθεια σε ότι κάνετε.

Τυχερές ώρες: 11:00-12:59 π.μ., 13:00-14:59 μ.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Δύση

Ευνοϊκές μέρες: 17, 26, 27

ΒΟΥΒΑΛΙ

Κατά το μήνα Απρίλιο, θα αισθανθείτε σαν πειρατές, καθώς  θα υπάρχουν πολλές παρατυπίες. Δουλεύετε σκληρά και θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας ένα διάλλειμα. Κάποιες φορές, θα αισθανθείτε ότι είστε ευλογημένοι με τύχη και εύνοια, ενώ άλλες στιγμές ενδέχεται να πανικοβληθείτε και να νιώσετε προσωρινά ότι έχετε χάσει τον έλεγχο. Αν καταφέρετε να διαχειριστείτε το άγχος τότε σίγουρα θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ευκαιρίες έρχονται και πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε. Αν είστε σε μια σχέση, τότε η υποστήριξη από τον σύντροφό σας θα είναι σημαντική καθώς θα σας ενθαρρύνει να πετύχετε τις επιδιώξεις σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Τα κινέζικα νομίσματα, τοποθετήστε στο Νοτιοδυτικό τομέα του σπιτιού σας 9 κινέζικα νομίσματα δεμένα σε κόκκινη κλωστή, για να εξισορροπήσετε τις ενέργειες στο χώρο σας αλλά και όπου χρειάζεται.

Τυχερές ώρες: 3:00-4:59 π.μ., 5:00-7:00 π.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Νοτιοδυτικά

Ευνοϊκές μέρες: 2, 4, 30

ΤΙΓΡΗΣ

Η ζήλια και αρνητικά συναισθήματα θα μπορούσαν να αποδειχθούν σημαντικό πρόβλημα για την σχέση σας αυτόν τον μήνα. Αν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε κάποιον ερωτικό σύντροφο στην ζωή σας τότε καλό θα ήταν να χειριστείτε ήρεμα τις καταστάσεις και όχι με φόβο. Επικεντρωθείτε και αναπτύξτε τις κοινωνικές σας επαφές. Δώστε σημασία στην γνώμη των άλλων καθώς είναι ένας τρόπος να βρείτε υποστήριξη που ίσως ζητάτε. Επικοινωνήστε με φίλους και γνωστούς, οργανώστε συναντήσεις και παραβρεθείτε σε εκδηλώσεις και πάρτι. Περάστε ευχάριστα με τον σύντροφό σας και οργανώστε μαζί ταξίδια σε άγνωστα μέρη ή άλλες δραστηριότητες καθώς αυτό θα ανανεώσει τον έρωτά σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Ο Βούδας, τοποθετήστε στο δυτικό τομέα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας ένα αγαλματάκι του Βούδα σε μπλε χρώμα, για να έχετε αρμονικότερες σχέσεις με τις γυναίκες και καλύτερη διαύγεια.

Τυχερές ώρες: 5:00-6:59 π.μ., 21:00-22:59 μ.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Δύση

Ευνοϊκές μέρες: 18, 20, 29

ΛΑΓΟΣ

Οι έμφυτες διπλωματικές ικανότητες που έχετε, σας διευκολύνουν ιδιαίτερα αυτό το μήνα να κρατηθείτε μακριά από ανεπιθύμητες και αρνητικές καταστάσεις. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να προσπαθήσετε να αλλάξετε τυχόν όρους και κανόνες σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι οι πρόσφατες καταστάσεις δεν σας εξυπηρετούν ως έχουν. Αν μέχρι τώρα έχετε αφιερωθεί σε ένα πρόγραμμα ή μια εργασία και θέλετε να κάνετε κάποια σημαντική αλλαγή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Είστε έτοιμοι να δεχτείτε καινούργιες ιδέες καθώς με αυτό το τρόπο θα προσαρμοστείτε ευκολότερα στην καινούργια πραγματικότητα που σας περιβάλλει.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Η Ορχιδέα, τοποθετήστε μια γλάστρα ορχιδέας στο Νοτιοδυτικό μέρος του σπιτιού σας, για να αποφύγετε τη δυσαρμονία στην ερωτική σας ζωή και να αναθερμάνετε τα συναισθήματα.

Τυχερές ώρες: 09:00-10:59 π.μ., 15:00-16:59 μ.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Νοτιοδυτικά

Ευνοϊκές μέρες: 3, 12, 24

ΔΡΑΚΟΣ

Αυτό το μήνα περνάτε μια κρίσιμη φάση στην ζωή σας και αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε είναι να πάρετε μια ανάσα και να χαλαρώσετε καθώς αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή. Οι πλανητικές διατάξεις, βοηθάνε να χαλαρώσουν την ένταση και σοβαρότητα των διαφόρων προβλημάτων, να βρεθούν λύσεις και να βγείτε κερδισμένοι. Θα υπάρξουν ευκαιρίες αλλά πρέπει να προσέξετε να μην βιάζεστε και να μην παίρνετε ρίσκα. Τις πιο ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές θα τις περάσετε μέσα στο σπίτι με τους δικούς σας ανθρώπους. Αφιερώστε χρόνο με τον σύντροφό σας και έτσι θα αισθανθείτε ότι οι αρνητικές καταστάσεις δεν θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο πάνω σας και θα έρθετε πιο κοντά, ο ένας στον άλλον.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Ο Δράκος, τοποθετήστε ένα αγαλματάκι Δράκου στο Νοτιοανατολικό τομέα του σπιτιού σας, για να έλξετε την ευημερία και την καλή τύχη στη ζωή σας.

Τυχερές ώρες: 23:00-00:59 π.μ., 01:00-02:59

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Νοτιοανατολικά

Ευνοϊκές μέρες:1, 21, 26

ΦΙΔΙ

Αυτό το μήνα ίσως δεν θέλετε να αποδέχεστε την γνώμη των άλλων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συζητήσετε κάποια πράγματα. Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας σας, ειδικά αν ήδη έχετε κάνει κάποιες συγκεκριμένες προσπάθειες για να υποστηρίξετε κάποιο έργο σας. Στην αρχή ίσως δυσκολευτείτε καθώς θα το δείτε σαν αγγαρεία αλλά σε γενικές γραμμές, θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε. Κατά κάποιο τρόπο, οι απόψεις των άλλων μπορούν να γίνουν μια γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και τους στόχους σας. Με καινούργιες δραστηριότητες θα επεκτείνετε τις ικανότητές σας και τις γνώσεις σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Το ψάρι, κρεμάστε στο Βόρειο τμήμα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας ένα μεταλλικό μαύρο διακοσμητικό ψαράκι, για προστασία και να ενισχύσετε τη φήμη και τη καριέρα σας.

Τυχερές ώρες: 14:00 μ.μ.-14:50 μ.μ.-16:00 μ.μ.-17:59 μ.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Βορράς

Ευνοϊκές μέρες: 2, 8, 20

ΑΛΟΓΟ

Ο μήνας Απρίλιος είναι γεμάτος ενθουσιασμό και καινούργια ανοίγματα που συμπεριλαμβάνουν αξιοσημείωτες ευκαιρίες. Αν παλεύετε με διάφορα προβλήματα και αγωνίζεστε για ορισμένα θέματα, και έχετε κουραστεί κάντε υπομονή γιατί το πιθανότερο θα επιλυθούν γρήγορα. Θα κάνετε θετικά βήματα που θα βοηθήσουν στην προσωπική σας ανάπτυξη και τα ενδιαφέροντά σας. Απλά προσπαθήστε να είστε λογικοί και ήρεμοι για να υποδεχτείτε αλλαγές  που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Είναι ιδανική στιγμή για να εφαρμόσετε νέες ιδέες και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Τα ταξίδια είναι επίσης πολύ πιθανά αυτό το μήνα.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Το κεχριμπάρι, τοποθετήστε ένα κομμάτι ακατέργαστο κεχριμπάρι στο Νότιο τμήμα του σπιτιού σας, για να έλξετε την αναγνώριση, τη φήμη και την ευημερία.

Τυχερές ώρες:07:00-08:00 π.μ.-12:00-13:00 μ.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Νότος

Ευνοϊκές μέρες: 1, 4, 15

ΠΡΟΒΑΤΟ

Αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα ενεργός για σας και θα μετατρέψει τις ανησυχίες και τις στεναχώριες σας, σε όμορφες θετικές εμπειρίες. Απλά πρέπει να έχετε υπομονή και να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Τα θέματα τα οποία σας κινητοποιούν, θα γίνουν πιο εφικτά και θα σας προσφέρουν περισσότερα από αυτά που περιμένετε. Επιπλέον θα γίνετε πιο δημιουργικοί και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να εργάζεστε λιγότερο καθώς τα δημιουργικά σας ένστικτα και ταλέντα που είναι η βασική σας δύναμη αρχίζουν να εξελίσσονται. Θα σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες και να ελέγξετε το πεπρωμένο σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Οι πάπιες mandarin, τοποθετήστε ένα ζευγάρι πάπιες mandarin από ροζ χαλαζία στο Δυτικό μέρος του σπιτιού σας, για να υπάρχει δημιουργικότητα και τύχη στις σχέσεις σας.

Τυχερές ώρες:16:00 μ.μ-17:59 μ.μ-08:00 π.μ.-09:59 π.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Δύση

Ευνοϊκές μέρες: 3, 6, 14

ΠΙΘΗΚΟΣ

Αυτόν τον μήνα πρέπει να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για σας και να γειωθείτε στην πραγματικότητα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Απρίλιο καθώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταβάλετε κάποια επιπλέον προσπάθεια και να σπρώξετε τον εαυτό σας να πετύχει περισσότερα. Πολλά μικρά έργα και πράξεις μπορούν, να σας ωφελήσουν περισσότερο από τα μεγάλα σχέδια και θα διαδώσουν γρήγορα θετικές φήμες στο γύρω περιβάλλον σας. Ως εκ τούτου, να είστε σε επιφυλακή και να προσπαθήσετε να τα βλέπετε όλα με ωριμότητα. Οτιδήποτε που μπορεί να βρεθεί στον δρόμο σας, υπάρχει πιθανότητα να σας παραδώσει επιθυμητά αποτελέσματα και λύσεις μέσα σε μια στιγμή.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Η Τίγρης, τοποθετήστε Ανατολικά του σπιτιού σας μια τίγρη από πράσινο νεφρίτη, για να έχετε καλή υγεία, προστασία, αυτοπεποίθηση και μαγνητισμό.

Τυχερές ώρες:13:00 μ.μ.-14:00 μ.μ., 19:00-21:00 μ.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Ανατολή

Ευνοϊκές μέρες:6, 21, 27

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα είστε πολύ τυχεροί καθώς σας ευνοεί στα ερωτικά σας και σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ίσως κάνετε μια νέα ερωτική ή φιλική γνωριμία με την οποία θα ταιριάζετε σε αρκετά σημεία. Ωστόσο, σε περίπτωση που είστε ήδη σε μια σχέση, η ευτυχία και η αγάπη θα σας πλημμυρίσει. Θα αισθανθείτε σαν να είστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο. Τα ρομαντικά συναισθήματα θα σας ταρακουνήσουν σαν τυφώνας και θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε μια πρόταση επισημοποίησης της σχέσης σας όπως αρραβώνα ή γάμο, τότε αυτή η στιγμή είναι η πιο ευνοϊκή και κατάλληλη για σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Η Δρακοχελώνα, τοποθετήστε στο Βόρειο τμήμα του σπιτιού σας μια Δρακοχελώνα σε σκούρο μπλε χρώμα, για να ενισχύσετε υα επαγγελματικά σας αλλά και κάθε τομέα της ζωής σας.

Τυχερές ώρες:06:00-06:57π.μ., 08:00-09:00 π.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Βορράς

Ευνοϊκές μέρες:12, 18, 19

ΣΚΥΛΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα ήταν καλό να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας. Είναι το δίκτυο υποστήριξης σας. Εκτός αυτού, οι ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί, θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και θα σας υποστηρίξουν από τις πιέσεις που δέχεστε στη ζωή σας. Αν και, αυτός ο μήνας είναι εξαιρετικός για επιχειρηματικές δραστηριότητες,  προσπαθήστε να μην το παρακάνετε καθώς η υπερβολική αφιέρωση στην εργασία, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον τομέα της οικογένειας και να σας αποδιοργανώσει. Ενώ θα υπάρξει πρόοδος στον τομέα της εργασίας, δεν έχει σημασία πόσο είστε απασχολημένοι στην επαγγελματική σας ζωή, απλά συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας, ή τουλάχιστον να έχετε ευχάριστα πρωινά μαζί.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: : Η Πυραμίδα, τοποθετήστε στο Νότιο τομέα του σπιτιού σας μια πυραμίδα από μαύρο νεφρίτη ή όνυχα, για ευνοηθεί κάθε επέκταση και σχέδιο που έχετε αυτό το μήνα.

Τυχερές ώρες:15:00-16:00 μ.μ., 21:00-22:59 μ.μ.

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Νότια

Ευνοϊκές μέρες:22, 24, 29

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας για εσάς, φέρνοντας στο προσκήνιο και την οικογενειακή σας ζωή. Η αισιοδοξία και η θετική προσωπικότητα σας θα σας διευκολύνουν να οξύνετε τις κοινωνικές σας δεξιότητές. Το έμφυτο θάρρος σας, θα ωθεί τους άλλους να σας δουν ως μια υπεράνθρωπη, έντονη προσωπικότητα, και θα αισθανθούν την ανάγκη να επικοινωνήσουν μαζί σας και να έρθουν πιο κοντά. Αν σκέφτεστε να προωθήσετε την σταδιοδρομία σας, αυτές οι καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε νέες σχέσεις που θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ. Επισκεφτείτε μέρη, κάντε κάποιο ταξίδι και κοινωνικοποιηθείτε με τους ανθρώπους, όσο μπορείτε.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: : Ο Βάτραχος της αφθονίας, τοποθετήστε τον στο Νοτιοανατολικό τομέα του σπιτιού σας, για ευημερία, πλούτο και υποστήριξη.

Τυχερές ώρες:02:00 π.μ.-03:59 π.μ.-20:00-21:00 μ.μ

Τυχερό μέρος του ορίζοντα: Νοτιοανατολικά

Ευνοϊκές μέρες:12, 13, 15

 

196752_1007619164492_6904_n Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση