ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2017

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2017
Spread the love

ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Το ανατρεπτικό έτος 2016 του Πιθήκου της Φωτιάς γεμάτο αλλαγές και ανακατατάξεις δίνει τη θέση του στις 28 Ιανουαρίου του 2017 που είναι η αρχή του Κινέζικου έτους για φέτος, στον Πετεινό της Φωτιάς που διεκδικεί τη δική του θέση στο πλανητικό σκηνικό και στη ζωή μας αυτή τη χρονιά. Ο Πετεινός κατά την ανατολική παράδοση ανήκει στο στοιχείο του μετάλλου και αντιπροσωπεύει την ενέργεια του Ήλιου, συνδέεται με τη Θεά του Ήλιου Αματεράσου και συμβολίζει την αναγέννηση. Αρχίζει μια δυναμική νέα χρονιά που θα δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο έπακρο και να ολοκληρώσετε σχέδια που άρχισαν τη περασμένη χρονιά, νέες δυνατότητες αλλά και νέες προοπτικές για εξέλιξη θα εμφανιστούν ευκολότερα, το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι η στασιμότητα, αυτό δεν το επιτρέπει το έτος του Πετεινού. Βάλτε τα δυνατά σας να σταθεροποιήσετε υπάρχουσες καταστάσεις και να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια αυτής τη χρονιάς ώστε να βάλετε καλές βάσεις για το μέλλον σας. Η χρονιά αυτή θα φέρει μια νέα κατάσταση ζωής και αλλαγή τρόπων εφαρμογής πολλών θεμάτων, είναι η αρχή μιας νέα εποχής που θα σηματοδοτήσει την αρχή πολλών άλλων.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Το έτος του Πετεινού θα μπει αρκετά δυναμικά σας τους Ποντικούς, από την αρχή του έτους θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα στα επαγγελματικά σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες ανόδου, το σημαντικότερο είναι να μοιράστε σωστά το χρόνο σας και να μην αμελήσετε τη προσωπική σας ζωή ιδιαίτερα για σας που είστε δεσμευμένοι μιας και αυτό θα φέρει αρκετά θέματα που μπορεί να σας επηρεάσουν πολύ στις αποφάσεις σας. Ο μήνας Απρίλιος, Μάιος και το τελευταίο τρίμηνο του έτους είναι πολύ σημαντικοί για τη επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να κάνετε κινήσεις που θα αποδώσουν μελλοντικά και θα έχετε κέρδη.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Απρίλιος, Μάιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 5/04, 30/05, 8/09, 26/11

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 1, 3, 6  

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Ό Χρυσός Δράκος

ΒΟΥΒΑΛΙ

Η χρονιά αυτή θα σας δώσει αρκετές δυνατότητες και ευκαιρίες ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που είναι και ο τομέας που ευνοείται περισσότερο το διάστημα αυτό για σας, φροντίστε να διευρύνετε τις ικανότητες σας  πάνω στα επαγγελματικά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τους μήνες Μάρτιο, Μάιο, Οκτώβριο για την καλή επαγγελματική σας σταδιοδρομία όμως αποφύγετε μεγάλα ρίσκα. Οι σχέσεις σας είναι πολύ σημαντικές θα πρέπει να φροντίσετε τα άτομα που αγαπάτε και να αποφύγετε να μεταφέρετε το άγχος στη προσωπική σας ζωή.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Μάρτιος, Μάιος, Ιούνιος, Οκτώβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 7/03, 27/05, 4/06, 23/10

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 5, 6, 9

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Ο Γελαστός Βούδας

ΤΙΓΡΗΣ

Το έτος του Πετεινού είναι πολύ σημαντικό για σας τους Τίγρης, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονιά αρχίζοντας με μια ενδοσκόπηση που είναι αναγκαία γιατί σε αυτό το σημείο είναι που θα θέσετε τις βάσεις για το μέλλον σας. Σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές σας περιμένουν, θα κάνετε νέα βήματα και θα εξελίξετε παλιές καταστάσεις. Ευνοήστε αρκετά αυτή τη χρονιά, επαγγελματικά νέες προοπτικές υπάρχουν και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε αρκεί να είστε μεθοδικοί, ιδιαίτερα από το Μάρτιο έως το Νοέμβριο οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ θετικές. Στα συνθηματικά σας το σημαντικότερο είναι να προσέξετε εξωτερικές επιρροές από τρίτα πρόσωπα και να επικοινωνείτε σωστά με το σύντροφό σας.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Μάρτιο, Ιούλιο, Νοέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 3/03, 23/07, 11/11

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 1, 6, 8

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Ο Μεταλλικός Μελωδός

ΚΟΥΝΕΛΙ

Όσοι έχετε βάλει καλές βάσεις για όσα επιθυμείτε, το έτος του Πετεινού θα σας ανταμείψει για όσα έχει κάνει φέρνοντας καλές ευκαιρίες προόδου, να θυμάστε πάντως πως για σας το έτος αυτό είναι μια πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και σταθερότητα στις αποφάσεις ώστε να μην σας φέρει ανάμεικτα αποτελέσματα. Κάντε προσεκτικές κινήσεις στα οικονομικά σας, η χρονιά αυτή φέρνει έξοδα που θα πρέπει να καλύψετε και αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα. Στον συναισθηματικό σας τομέα σημαντικές αποφάσεις θα σας δημιουργήσουν κάποια ένταση που θα πρέπει να αποφύγετε, φροντίστε να ανανεώσετε τη προσωπική σας ζωή και αν σας ενδιαφέρει ο ερχομός ενός παιδιού το έτος αυτό το ευνοεί ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Απρίλιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 15/04, 12/06, 25/09

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 3, 5, 7

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Ο Κρύσταλλος

ΔΡΑΚΟΣ

Το έτος του Πετεινού είναι ένα διάστημα που θα ευνοήσει τη πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής σας, μια πολλά υποσχόμενη περίοδο που θα εξελίξει την επαγγελματική σας πορεία αλλά και τη συναισθηματική. Στη καριέρα σας ιδιαίτερα Απρίλιο και Μάιο εργαστείτε για την εξέλιξή σας, νέες επωφελής συνεργασίες μπορεί να σας βοηθήσουν πολύ, και τα οικονομικά σας μπορούν να αυξηθούν με τις κατάλληλες κινήσεις και καλό προγραμματισμό. Η συνθηματική σας ζωή βελτιώνεται και οι σχέσεις σας γίνονται πιο αρμονικές, η κατανόηση είναι βαθύτερη.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Απρίλιος, Μάιος, Σεπτέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 18/04, 2/05, 11/09

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 2, 7, 8

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Ο Φοίνικας

ΦΙΔΙ

Ένα έτος που θα δράσει αρκετά πάνω σας και σε πολλά επίπεδα μεταμορφωτικά, παλιά μοτίβα καταρρέουν για να δημιουργηθούν νέα πιο αξιόλογα για σας. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε, υπάρχουν ευκαιρίες εξέλιξης όμως κάντε μικρά βήματα και αποφύγετε τον έντονο ενθουσιασμό. Θα πρέπει να εστιάσετε επίσης και σε οικογενειακά θέματα και να μην αφήνετε ζητήματα που χρήζουν επίλυσης για αργότερα, μην αφήσετε πάντως τα συναισθήματα σας να επηρεάσουν τη κρίση σας σε άλλους τομείς.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Φεβρουάριος, Απρίλιος, Ιούνιος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 19/02, 7/04, 6/06

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 3, 6, 9

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Η Χελώνα

ΑΛΟΓΟ

Η χρονιά αυτή για σας τα Άλογα θα είναι πολύ σημαντική μιας και θα αλλάξετε αρκετά τον τρόπο που βλέπετε αρκετές καταστάσεις αλλά και τρόπο δράσης πάνω σε πολλά θέματα. Στο τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας είστε πιο συγκεντρωμένοι και μπορείτε να κάνετε πιο ξεκάθαρα κινήσεις που θα σας ωφελήσουν. Θα επικεντρωθείτε καλύτερα στα καθήκοντά σας και θα είστε πιο παραγωγικοί ιδιαίτερα τους μήνες Μάιο με Νοέμβριο. Στα συναισθηματικά σας δεν θα πρέπει να αμελείτε όσους σας αγαπούν, αλλά θα πρέπει να δώσετε και ιδιαίτερη σημασία στη ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους, ακούστε όσα έχουν να σας πουν.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Μάρτιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 2/03, 4/08, 19/09

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 2, 7

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Οι Πάπιες Mandarin

ΠΡΟΒΑΤΟ

Μια χρονιά που θα ωφελήσει και θα δώσει θετικά αποτελέσματα στους περισσότερους από σας, ιδιαίτερα αν προσπαθήσετε αρκετά, στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να θέσετε στόχους και να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εστιάστε στη διαχείριση των οικονομικών σας και φροντίστε θέματα σπιτιού και οικογένειας για να μην αγχωθείτε υπερβολικά. Στο τομέα των σχέσεων βελτιώστε την επαφή σας με πρόσωπα που αγαπάτε και φροντίστε να μην κάνετε κάποια κίνηση που θα διαταράξει κάποια σχέση ή άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Μάιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 16/05, 05/08, 09/09

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 5, 7, 8

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Το Χρυσό Ψάρι

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το έτος του Πετεινού είναι ευνοϊκό για σας και θα σας ανταμείψει αρκετά από το προηγούμενο έτος του πιθήκου που σας έφερε αρκετές δυσκολίες. Στον επαγγελματικό σας τομέα η καλή σας κρίση πάνω σε αποφάσεις και θέματα που σας απασχολούν θα διευκολύνουν την εξέλιξή σας, και μέσω καλών ευκαιριών θα καταφέρετε να εξελιχθείτε στο τομέα αυτό. Στις σχέσεις σας σταθεροποιούνται καταστάσεις και αποφάσεις θα αλλάξουν πολλά για σας, το μόνο αρνητικό μπορεί να είναι ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ίσως έχετε λιγότερο χρόνο για όσους αγαπάτε. Βάλτε στόχο επίσης να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να ασκήστε περισσότερο.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Μάρτιος, Αύγουστος, Δεκέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 8/03, 17/08, 28/12

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 8, 9, 11

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Ο Πράσινος Νεφρίτης

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το ζώδιο σας κυριαρχεί στο έτος αυτό, για σας όμως τους Πετεινούς η κυριαρχία πάνω σε θέματα που σας απασχολούν δεν θα είναι τόσο εύκολη. Το σημαντικότερο είναι να αποφύγετε κάθε είδους εντάσεων και απομάκρυνση από άτομα που αγαπάτε και μπορούν να σας ευνοήσουν ουσιαστικά. Στα επαγγελματικά σας μην βιαστείτε σε αποφάσεις, ειδικά σε αλλαγές που θα σας ευνοήσουν μεν όμως η ανάπτυξη ίσως δεν έρθει με τόσο γρήγορους ρυθμούς όσο θα θέλατε.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Μάρτιος, Απρίλιος, Σεπτέμβριος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 9/03, 22/04, 11/09

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 1, 2, 6

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Η Παιώνια

ΣΚΥΛΟΣ

Το έτος του Πετεινού απαιτεί από σας να βάλετε καλές βάσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και να βελτιώσετε καταστάσεις του παρελθόντος, τα επαγγελματικά και η καριέρα σας ευνοούνται περισσότερο, μπορείτε να κάνετε κινήσεις και να ενεργήσετε για να εξελίξετε τις δυνατότητες σας όμως θα χρειαστεί να είστε επικεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και να δουλέψετε αρκετά για αυτά. Τα συναισθηματικά σας είναι αυτά που ευνοούνται λιγότερο μιας και η λογική δεν φαίνεται να υπερισχύει σε ορισμένα θέματα και τα συναισθήματα σας, σας μπερδεύουν αρκετά. Κάντε γενικότερα προσεκτικά βήματα και ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Φεβρουάριος, Μάιος, Αύγουστος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 12/02, 04/05, 07/08

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 2, 7, 9

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Ο  Βάτραχος

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Η χρονιά αυτή για σας θα είναι προοδευτική και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα εδικά στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε δραστήριοι και αποφασιστικοί, η σκληρή δουλειά θα ανταμειφτεί και θα δημιουργηθούν  καλές ευκαιρίες, αν σκεφτείτε μια αλλαγή στη καριέρα σας πάντως ελέγξτε όλες τις εκδοχές ώστε να αποφύγετε δυσκολίες στο μέλλον. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και μπορείτε να χαρείτε καλές στιγμές με πρόσωπα που αγαπάτε.

Ευνοϊκότεροι μήνες του 2017: Μάρτιος, Απρίλιος, Αύγουστος

Ευνοϊκές μέρες του 2017: 01/03, 29/04, 02/08

Τυχεροί αριθμοί του 2017 : 3, 5, 8

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό: Η Τίγρης

 

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση