Κάτω τα χέρια από την ελληνική σημαία!

Κάτω τα χέρια από την ελληνική σημαία!
Spread the love

12911aac078a8acfd5ce4bacca90fe1e_XL

Αναστάτωση επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον δημόσιο διάλογο καθώς διακινείται η πληροφορία περί μεθοδευμένης προσπάθειας ξένων κέντρων να αλλάξουν την ελληνική σημαία και πιο συγκεκριμένα να καταργήσουν το σύμβολο της πίστεως, τον σταυρό που υπάρχει σε όλες τις ελληνικές σημαίες.
Αν και επίσημα δεν υπάρχει κάποια σχετική οδηγία ή απόφαση, ωστόσο στο διαδίκτυο έχουν φουντώσει οι φήμες ότι το «Διευθυντήριο» των Βρυξελλών πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση τις ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και πολλά χρόνια.Αν η συγκεκριμένη πρόθεση είναι αληθής και δεν είναι κάποιος αστικός μύθος τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει επειγόντως η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα και να δώσει ένα τέλος σε αυτό το όργιο φημών.

Αν και εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως όλα τα δεινά που έχουν βρει τον τόπο μας ξεκίνησαν στην αρχή ως φήμες και παρά το γεγονός ότι διαψεύσθηκαν από το πολιτικό προσωπικό τελικώς έγιναν.

Ως φήμη ξεκίνησε το θέμα της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, ως φήμη ξεκίνησε η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ την οποία ο Παπανδρέου διέψευδε μανιωδώς, ως φήμες ξεκίνησαν τα μνημόνια κατάργησης μισθών και συντάξεων τα οποία διέψευδαν οι εθνοπατέρες και οι αρμόδιοι υπουργοί, ως φήμη ξεκίνησε η μηδενοποίηση της εθνικής ανεξαρτησίας των κρατών-μελών της Ευρώπης η οποία έγινε τελικώς πραγματικότητα.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα και στην υποχωρητικότητα που επιδεικνύει το πολιτικό προσωπικό της χώρας προς τους δανειστές, έστω και για να κρατηθούν τα προσχήματα.

Να σταματήσει τώρα ο εξευτελισμός της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και του ελληνικού έθνους και η συνεχής καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Να πάρουν θέση τα κόμματα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και να ξεκαθαρίσουν ποιες είναι οι προθέσεις των Βρυξελλών και αν η χώρα μας έχει «κόκκινες γραμμές» ή αν έχουμε παραδοθεί εντελώς στον ξένο παράγοντα.

Επιτέλους να μάθουμε ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο!

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση