Ημερολόγιο 2016 – Ιανουάριος

Ημερολόγιο 2016 – Ιανουάριος
Spread the love

Ημερολόγιο 2016 Ιανουάριος Του Κωνσταντίνο Πάππα

Ιανουάριος

 • Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η Αυτοκράτειρα

Κάρτα 1

Ο μήνας Ιανουάριος έχει τη δόνηση της Κάρτας της Αυτοκράτειρας, που είναι το αρχέτυπο της μητέρας, της συζύγου και της οικογένειας. Η Αυτοκράτειρα συνδέεται με τον υλικό κόσμο, τα αγαθά και την αφθονία, όπως και με τη γονιμότητα και την τεκνοποίηση. Η αφθονία είναι γύρω σας και μπορείτε να περιμένετε πολλά σε κάθε τομέα. Σύντομα θα μάθετε νέα για κάποιο άτομο από την οικογένειά σας και υποθέσεις που αφορούν ενδοοικογενειακά θέματα θα πάρουν διαφορετική τροπή.

 • Ρούνος του μήνα: Ουρ

Κάρτα 2

Η ενέργεια αυτού του ρούνου είναι καθαρή και πολύ ισχυρή, συμβολίζει τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση και τη σύνδεση με τα μυστήρια της φύσης. Μπορεί να υπάρχουν δοκιμασίες, όμως αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη δύναμη της θέλησής σας για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε βάλει, έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις. Η επιτυχία θα έρθει μέσα από αφοσίωση, αποφασιστικότητα και επιμονή. Μην φοβηθείτε να επιμείνετε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε ακόμα και αν τα πάντα σας φαίνονται δύσκολα και ρευστά. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να συμβούν, όμως μπορεί να σας οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα. Πολλές φορές σηματοδοτεί το τέλος μια στάσιμης κατάστασης και την αρχή μιας καινούργιας περιόδου που φέρνει επιτυχία και δύναμη. Θα σας εμφανιστούν όλες οι ευκαιρίες που ζητάτε και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν.

 • Συμβουλή I Ching μήνα: ΣΟΥΕΪ – Λίμνη πάνω σε κεραυνό

Η ακολούθηση

Κάρτα 3

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να πετύχετε, πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξέρετε πώς να προσαρμόζεστε. Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να προσελκύσετε ανθρώπους γύρω σας, γιατί αυτό θα σας φέρει την επιτυχία. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να είστε συνεπείς και να κάνετε το σωστό. Είναι καιρός να προσαρμοστείτε στις όποιες αλλαγές και να επικεντρωθείτε σε θετικές λύσεις. Αυτοπροσδιοριστείτε, ελέγξτε τη συμπεριφορά σας και τις πεποιθήσεις σας. Αναζητείστε τις πραγματικές επιθυμίες των εσωτερικών σας προσδοκιών. Δεχτείτε τις περιστάσεις, δεν χρειάζεται να υποκύψετε σε πράγματα που σας δυσαρεστούν, απλώς προσπαθήστε να τα αλλάξετε ακολουθώντας τους φυσικούς ρυθμούς της ζωής.

 • Κρύσταλλος του μήνα: Κίτρινος Απατίτης

Αυτός ο κρύσταλλος βοηθάει στη θετική χρήση της προσωπικής δύναμης για την επίτευξη των στόχων. Απομακρύνει κάθε αρνητικότητα, σύγχυση, μελαγχολία και διεγείρει τη διάνοια και την προσωπική ανάπτυξη.

Γενικά: Μια ηλιακή πέτρα, βοηθά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες για την ενίσχυση της αρσενική πλευρά της προσωπικότητάς τους, αναπτύσσει στο άτομο το στοιχείο της Φωτιάς, την αυτοπεποίθηση και το θάρρος.

Θεραπευτικές ιδιότητες: Θεραπεύει αρνητικά πρότυπα, και παρέχει την ενέργεια για τις δημιουργικές σκέψεις και ενέργειες που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων. Ενεργοποιεί το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Ο Κίτρινος Απατίτης, βοηθά στην επούλωση των οστών και των δοντιών, και βελτιώνει τη στάση του σώματος. Αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό, τονώνει τον μεταβολισμό και το ενδοκρινικό σύστημα.

Σαν Φυλαχτό: Ο Κίτρινος Απατίτης είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για οικονομικές ή επιχειρηματικές υποθέσεις, υποστηρίζει τις δημιουργικές ιδέες και κακοποιεί τις σκέψεις. Βοηθάει τον κάτοχό του δίνοντάς του όλα τα εφόδια ώστε να αποκτήσει φήμη, κέρδη και κύρος. Ενισχύει την διόραση, την διακοή, την διαίσθηση, την πρόσβαση σε γνώσεις προηγούμενων ζωών και την ευαισθητοποίηση προς τον πνευματικό κόσμο.

 • Τυχεροί αριθμοί του μήνα: 5, 14, 18, 19, 28
 • Τυχερές ώρες: 08: 59 π.μ.-12:21 μ.μ., 15:02 μ.μ.-17:06 μ.μ., 22:03 μ.μ.-01:57 π.μ.
 • Τυχερές μέρες του μήνα: 7, 9, 18, 25, 27
 • Δυσμενείς μέρες του μήνα: 6, 12, 21, 24, 26

Δεκαήμερα Ιανουαρίου 2016

 • 1ο Δεκαήμερο: Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από την κάρτα Ταρώ της Μικρής Αρκάνα 3 των Πεντάκτινων και έχει κυβερνήτη τον Άρη.

Κάρτα 4

Ήρθε η ώρα να ανταμειφτούν οι κόποι και οι προσπάθειές σας που έχετε καταβάλλει τόσο καιρό. Οι δοκιμασίες τελειώνουν και η επιτυχία έρχεται με έναν ανέλπιστο τρόπο. Θα νιώστε τη τύχη να σας περιβάλλει και το σεβασμό που έχουν οι άλλοι για σας. Η άνοδος έρχεται σε κάθε τομέα και μπορείτε να είστε σίγουροι πως μπορείτε να περιμένετε πολλά περισσότερα, συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά για τους στόχος σας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με το παραπάνω.

 • 2ο Δεκαήμερο: Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από την κάρτα Ταρώ της Μικρής Αρκάνα 4 των Πεντάκτινων και έχει κυβερνήτη τον Ήλιο.

Κάρτα 5

Ίσως η ανάγκη σας για ασφάλεια να είναι μεγάλη αυτή τη περίοδο και να έχετε επικεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση επίλυση. Το άγχος και η ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και συμπεριφορές, γι’ αυτό καλό είναι να μην προσκολλάστε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει. Η ζωή έχει τη δική της ροή και μας διδάσκει πως κάποια πράγματα χρειάζονται υπομονή και όχι βιασύνη.

 • 3ο Δεκαήμερο: Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από την κάρτα Ταρώ της Μικρής Αρκάνα 5 των Ξιφών και έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη.

Κάρτα 6

Η νίκη είναι πάντα καλή αλλά όχι με κάθε κόστος. Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή για έναν άνθρωπο. Προσέξτε γιατί ίσως οι εχθροί σας να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Δώστε προσοχή στις κινήσεις που γίνονται από τρίτα άτομα γύρω σας, ίσως να μην είναι τόσο αθώες. Σκεφτείτε καλά προτού κάνετε κάποια κίνηση.

196752_1007619164492_6904_n Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση