Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία σε συνεργασία με το Rotary

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία σε συνεργασία με το Rotary
Spread the love

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 5

Το Σάββατο 19.11.16 το Ιντεράκτ Αμαρουσίου βρέθηκε μαζί με το Ροταράκτ Αμαρουσίου στο ζεστό χώρο του I love dyslexia της εκπαιδευτικού Aggeliki Pappa!

Παρακολουθήσαμε γεμάτοι περιέργεια και ενδιαφέρον τα όμορφα λόγια που μοιράστηκε μαζί μας η κ.Α.Βλαβιανού,καθηγήτρια Βιολογίας και πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, σχετικά με την αξία του βίου και την ευκαιρία της συνεργασίας για τη βοήθεια παιδιών με δυσλεξία!

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 12 (1)

Μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς μας με εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που εξειδικεύονται πάνω σε θέματα δυσλεξίας κυρίως παιδιών αλλά και ενηλίκων. Η συνάντησή μας έκλεισε με μοίρασμα βιβλίων σχετικά με τα πολύ σημαντικά και φλέγοντα θέματα της βιοπολιτικής και βιοηθικής.

θέματα που όλους μας πρέπει να μας απασχολούν για ένα καλύτερο μέλλον! Κοντά μας το Rotary Club of Amaroussion – Ροταριανός Όμιλος Αμαρουσίου και Ροταριανός Όμιλος Φιλοθέης (Filothei RC, 2470 RID, Greece) και ο Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής κ.Γιάννης Σταθόπουλος,τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 10

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 6

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 12 (2)

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 7

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 9

Η βιοπολιτική συναντά την δυσλεξία emeis 4

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση