Ιερά Βότανα

Ιερά Βότανα
Spread the love

botΓράφει o Κωνσταντίνος Πάππας

Φασκόμηλο: Είναι από τα βασικότερα βότανα των ιθαγενών της Αμερικής και θεωρείται πολύ ιερό. Χρησιμοποιείται για να ευλογήσει, να καθαρίσει κάθε ιερό χώρο ή άτομο αλλά και για κάθε είδους επούλωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βότανο ξερό για να δημιουργήσετε εξαγνιστικό καπνό ή το αφέψημά του για να καθαρίσετε το σπίτι σας.

Κέδρος: Είναι ένα προστατευτικό βότανο, εξαγνιστικό και θεραπευτικό μαζί. Ο καπνός του κάνει τα ανεπιθύμητα πνεύματα να φύγουν από κάποιο χώρο και προστατεύουν τους ανθρώπους από αρνητικές ενέργειες.

Λεβάντα: Προσελκύει τα καλά πνεύματα και τους προγόνους ώστε να υπάρχει σωστή καθοδήγηση και προστασία.

Sweetgrass: ή όπως είναι η λατινική του ονομασία Hierochloe odorata ο καπνός αυτού του φυτού φέρνει ευλογία και έλκει τα θηλυκά πνεύματα και προγόνους. Πολλές φορές πλέκεται για να φέρει γονιμότητα, ευτυχία και ευλογία σε μια οικογένεια.

Μύρο: Έλκει τις θετικές ενέργειες και πνεύματα. Βοηθάει πολύ στη διαύγεια του πνεύματος και στη μετατροπή των δυνάμεων από αρνητικές σε θετικές.

Ευκάλυπτος: Χρησιμοποιείται πολύ για θεραπεία και επούλωση, προστασία από ασθένειες και για να ευνοήσει την υγεία στα ευαίσθητα άτομα

Γιασεμί: Αυτό το υπέροχο λουλούδι φέρνει προφητικά όνειρα και οράματα, βοηθάει τις ενέργειες στο σώμα να εναρμονιστούν και να εξυψωθούν.

196752_1007619164492_6904_n Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση