Η Πανσέληνος στον Σκορπιό τονίζει την θηλυκή ενέργεια μέσα μας και μας απελευθερώνει!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό τονίζει την θηλυκή ενέργεια μέσα μας και μας απελευθερώνει!
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30 Απριλίου αποσύρει φαντασιώσεις και ανασύρει συναισθήματα για να φέρει σε ισορροπία την ενέργεια του Σκορπιού μέσα μας, βγάζοντάς μας μέσα από την άβυσσο και φέρνοντάς μας στην απελευθέρωση. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο το οποίο κυριαρχεί στον 8ο  αστρολογικό οίκο και έχει τις ποιότητες αυτού, σεξουαλικότητα, πάθος, μυστήριο, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο το οποίο δεν δέχεται λιγότερα από αυτά που πραγματικά θέλει να κατακτήσει και επιθυμεί, τα θέλει όλα ή τίποτα, έχει πάθος, φιλοδοξία, αγάπη για το μυστήριο, το άγνωστο, ανασφάλεια αλλά και πυγμή σε ότι θέλει να κατακτήσει, βυθίζεται μέσα στην άβυσσο αλλά και έτσι εύκολα όπως μπορεί να βυθιστεί έτσι μπορεί και να αναδυθεί κιόλας, αν στριμώξεις στη γωνία ένα Σκορπιό θα δαγκώσει τον εαυτό του και αυτό γιατί δεν δέχεται τίποτα περισσότερο από το υπέρτατο που μπορεί να κατακτήσει και να καταφέρει, έχει την αναγκαιότητα να βρεθεί στο ύψος του και γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του, τις ικανότητες του και όταν κυριαρχεί στις ανώτερες ενέργειες που υπάρχουν μέσα του μπορεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κατακτήσει τη ζωή.

Έτσι αυτή η Πανσέληνο μας καλεί να φύγουμε από το σκοτάδι και να αποδεχτούμε την αναγέννηση που μπορεί να φέρει το φως, το κυριότερο μάθημα αυτής της Πανσελήνου είναι πως η σοφία, η παιδεία και η διδασκαλία πάντα φέρνει θετικά αποτελέσματα και μέσω του δασκάλου Κρόνου αυτή η Πανσέληνος μας ωθεί να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος, από όσα έχουν αποτύχει και από όσα μπορεί να μην είναι αποδεκτά από τους άλλους. Ο Κρόνος θα μας κάνει να σκεφτούμε πιο ρεαλιστικά, μπορούμε να σταθεροποιήσουμε πλέον ότι βρίσκεται στον αέρα πάνω στη γη. Παίρνοντας μας λοιπόν ο Κρόνος από το χέρι και βγάζοντας μέσα από την άβυσσο μας φέρνει κοντά στον Ήλιο που μπορούμε να αλλάξουμε και να αναγεννηθούμε, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας ωθεί να σκεφτούμε με ένα πιο πρακτικό τρόπο, να δημιουργήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε σωστά τη θηλυκή μας ενέργεια, αποτοξινώνοντας το σκοτάδι και φέρνοντας το φως που μπορεί να διαλύσει κάθε φόβο, ανασφάλεια και δισταγμό. Με πειθαρχημένο τρόπο μπορούμε να προχωρήσουμε φτάνοντας το ακατόρθωτο.

Η ασφάλεια είναι το πρωταρχικό στοιχείο πλέον που έρχεται στην επιφάνεια, ο Ήλιος στον Ταύρο και η Σελήνη στο Σκορπιό μας θυμίζουν ότι για να υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια χρειάζεται η σοφία, η πίστη αλλά και μεταμόρφωση για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ελέγχοντας δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Ο μετασχηματισμός του Σκορπιού ενώνεται με τη σταθερότητα του Ταύρου και μπορεί να μεταλλάξει καθετί σε μία νέα μορφή, έτσι αυτό το μήνα ήρθε η ώρα για την απελευθέρωση αλλά και την ιεράρχηση μέσα μας των προτεραιοτήτων που αφορούν τον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα. Μπορούμε να γνωρίσουμε τις βαθύτερες μας επιθυμίες και να διαχειριστούμε την ενέργεια που υπάρχει άπλετη γύρω μας, για να διαχειριστούμε και να εναρμονίσουμε καταστάσεις.

Ο Σκορπιός συμβολίζει τη δέσμευση αλλά και την αποδέσμευση, έτσι ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε απέναντι σε όσα πραγματικά επιθυμείτε και να αποδεσμευτείτε επιτέλους από ότι άγονο και επιζήμιο και σας βυθίζει μέσα στη δική σας προσωπική άβυσσο.

Αυτή η Πανσέληνος συνδέεται άμεσα με τη θηλυκή ενέργεια μέσα μας, μπορεί να ενεργοποιήσει έντονα το ενεργειακό κέντρο Swadhisthana-του Ιερού οστού και να φέρει στην επιφάνεια έντονες επιθυμίες και συναισθήματα.

Ο κατάλληλος τρόπος να χειριστείτε την ενέργεια αυτή είναι χρησιμοποιώντας κρυστάλλους που μπορούν να σας βοηθήσουν διαχειριστείτε την ενέργειά σας σωστά και να βγάλετε προς τα έξω τις σωστές ποιότητες, ο Ηλιόλιθος και ο Ροζ Κουνζίτης είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που μέσα σε αυτή την Πανσέληνο θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να φέρετε στην επιφάνεια όσα πρέπει να λυθούν.

Ο Ηλιόλιθος συνδέεται με την ενέργεια της φωτιάς αλλά και τον Ήλιο βοηθάει πολύ το ενεργειακό κέντρο του Ηλιακού πλέγματος αλλά και του Ιερού οστού ή αλλιώς των επινεφριδίων, συνδέοντας αυτά τα δύο ενεργειακά κέντρα δημιουργεί ένα προστατευτικό δεσμό και απελευθερώνει οποιοδήποτε άγχος ή φοβία, έτσι έντονα συναισθήματα που μπορεί να φέρει αυτή η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορούν να διαχειριστούν ευκολότερα με τον Ηλιόλιθο, καταπολεμά φοβίες αλλά και την κατάθλιψη, μεταφέρει θετική ενέργεια και διευρύνει τη συνείδηση ιδιαίτερα για σας που αντιμετωπίζετε άγχος είναι ο κατάλληλος κρύσταλλος. Έχει την ικανότητα να εναρμονίζει όλα τα όργανα του σώματος και αυξάνει τη ζωτικότητα μειώνοντας την ένταση και βοηθάει στην αποδέσμευση ιδιαίτερα αν αισθάνεστε πώς δεσμεύεστε ή εξαρτάστε από άλλες καταστάσεις ή άτομα. Η πνευματική μεταμόρφωση που μπορεί να φέρει ο Ηλιόλιθος βοηθάει πολύ αυτό το μήνα, μπορεί να απορροφήσει οποιοδήποτε ενεργειακό κατάλοιπο υπάρχει που σας κρατάει δέσμιους σε καταστάσεις και στο παρελθόν, προάγει τη θετική ενέργεια δίνοντάς σας αισιοδοξία αλλά και ενθουσιασμό για ότι θέλετε να κάνετε.

Ο Ροζ Κουνζίτης είναι ένας κρύσταλλος που συνδέεται με το στοιχείο του αέρα και τον πλανήτη Αφροδίτη, έχει μεγάλη επιρροή στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς και θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε εύκολα και ομαλά σε νέες καταστάσεις και δεδομένα που θέλετε να δημιουργήσετε την περίοδο αυτή, θα καθαρίσει κάθε συναισθηματικό κατάλοιπο και θα φέρει την ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα, στην επιθυμία και στο «Εγώ». Βοηθάει σε συναισθηματικές και ψυχολογικές μεταπτώσεις και να εκδηλώσετε σωστά τα συναισθήματά σας, απομακρύνοντας αρνητικά συναισθήματα και ενδυναμώνοντας το κέντρο της καρδιάς σας.

Αυτές λοιπόν οι δύο πέτρες μαζί μπορούν να ισορροπήσουν τα κατώτερα με τα ανώτερα ενεργειακά σας κέντρα (chakras) και να φέρουν την αρμονία στο ενεργειακό πεδίο του σώματος, χρησιμοποιήστε τις κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, κρατήστε στο δεξί σας χέρι τον Ηλιόλιθο και στο αριστερό τον Ροζ Κουνζίτη, αυτό θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα και σκεπτομορφές και θα ενδυναμώσει την ενέργειά σας.

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τις πέτρες αυτές μαζί σας τοποθετώντας τες στην τσάντα σας ή στην τσέπη σας ή σε ένα βαμβακερό πουγκί και να τις κουβαλάτε μαζί σας, θα βοηθήσουν να ισορροπήσει η ενέργεια σας και να αντιμετωπίσετε καλύτερα νέες προοπτικές που έρχονται με αυτή την Πανσέληνο, ότι έρθει στο φως, όποια αλλαγή σηματοδοτείται μπορεί να την κάνετε ευκολότερα όπως και νέα ξεκινήματα, έχοντας όλη την ενέργειά σας σε ισορροπία και γνωρίζοντας πώς να χειριστείτε κομμάτια της ζωής σας, αντιμετωπίζοντας σωστά αντιξοότητες και κερδίζοντας πλέον τις ανταμοιβές που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Έχετε αρκετή έμπνευση και μπορείτε να υπερνικήσετε κάθε εμπόδιο, πιστέψτε στις δυνατότητές σας!

 


Τζώρτζια Μπουλιάκη
Αστρολόγος-Μεταφυσικός σύμβουλος
Esoteric.gr

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση