H ομιλία του Θεόδωρο Χουλιάρα στο Rotary με θέμα «Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις…»

H ομιλία του Θεόδωρο Χουλιάρα στο Rotary με θέμα «Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις…»
Spread the love

Οι Ροταριανοί Όμιλοι Άθηνών-Βορρά Αθηνών-Νότου Πειραιά και  Αμαρούσιον  πραγματοποίησαν πανηγυρική συνεστίαση -ομιλία την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας στο Μικρολίμανο Πειραιά προς τιμή του κ. Θεόδωρου Χουλιαρά Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ναυτιλιακών και Οικονομικών Μελετών . Στη συνεστίαση που ακολούθησε, μετά το δείπνο της συναδέλφωσης και των ανακοινώσεων πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ροταριανού ομίλου Αθηνών Βορρά  ο οποίος ανακοίνωσε τα πεπραγμένα του 57ου Συνεδρίου της 2470 περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ που έγινε στους Δελφούς 21-23 Απριλίου 2017 και εξελέγει Διοικητής της χρονιάς 2019-2020 ο ροταριανός Θεόδωρος Πανάγος του ροταριανού ομίλου Κηφισιά Νέα.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εισδοχή ενός νέου μέλους του Ομίλου του Δημήτρη Γκόρη Διευθύνοντα Συμβούλου του Who is Who στην Ελλάδα και Κύπρο με ανάδοχο τον Πρόεδρο του Ομίλου ροτ. Άγγελο Καρμανιόλα. Το νέο ροταριανό παρουσίασε ο β.Δ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μελών του Ομίλου ροτ. Παναγιώτης Κατρούγκαλος και το ροταριανό σήμα κομβιοδόχης επέδωσε ο ΠρΔ τις 2470 Διεθνής περιφέρειας ροτ. Μιχάλης Βαρότσος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ.Θεόδωρου Χουλιαρά με θέμα’Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις και πως αυτές αναμένεται να επηρεάσουν το Διεθνές Εμπόριο και την Ναυτιλία’’ !!

Σας ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική τιμή αυτής της εκδήλωσης καταθέτοντας την  δίκη μου ταπεινή προσφορά στην σεβαστή παγκόσμια ροταριανή κοινότητα, που ακόμα και ο ιδιος ο Bill Gates συνυπάρχει ως απλό  μέλος. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Ανάμεσα σε ανθρώπους που διακρίνονται τόσο στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό, όσο και στον κοινωνικό στίβο.

Το Ρόταρυ υπηρετεί στην πράξη, πάνω από  αιώνα  την  επιθυμία και την προσπάθεια για ατομική πρόοδο και ευημερία, με το καθήκον για προσφορά στο συνάνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο σε περισσότερες από 200 χώρες .

Με αυτό το σκεπτικό, η προσπάθεια να μετριάσουμε αλλά και να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της χειρότερης κρίσης στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας ,αλλά και στο  ευρύτερο Διεθνές  περιβάλλον μέσω των γεωπολιτικών ανακατατάξεων, η  Ναυτιλία  κατέχει κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις  για την ώθηση στην  ανάπτυξη του  εμπορίου και των επιχειρήσεων  Παγκοσμίως!!!

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο κοινωνικό έργο του Ρόταρυ και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα με βρείτε πρόθυμο αρωγό και συμπαραστάτη, σε κάθε σας πρωτοβουλία.

Η επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με την τιμητική βράβευσή του ομιλητή απο τον ΠρΔ τις 2470 Διεθνής περιφέρειας ροτ. Μιχάλης Βαρότσος και αναμνηστικού Δώρου από τον ΠρΔ Γιάννη Ηλιάκη παρουσία των Προέδρων  των Ροταριανών  Όμίλων  Άθηνών-Βορρά Αθηνών-Νότου Πειραιά και  Αμαρούσιον  κ.  Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη  Ευτύχη Ζάρκο ,Σφακιανάκη Γιάννη και Άγγελο Καρμανιόλα.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρώην Διοικητής ροταριανός Μιχάλης Βαρότσος από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών Βορρά, ο πρώην Διοικητής ροταριανός Γιάννης Ηλιάκης από τον Ροταριανό Όμιλο Πειραιά Ανατολή – Καστέλλα, ο πρώην Διοικητής ροταριανός Γρηγόρης Γρηγορόπουλος από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών, ο Υποδεδειγμένος Διοικητής ροταριανός Θεόδωρος Πανάγος από τον Ροταριανό Όμιλο Κηφισιά Νέα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους!!!

Επίσης παρόντες ροταριανοί ήταν :Ο Παναγιώτης Κατρούγκαλος(Αμαρούσιο) η Βοηθός Διοικητή ροταριανή Ντανιέλα Φουσέκη (Αθήνα Λυκαβηττός) ,ο Πρόεδρος Ιωάννης Κατσογιάννης (Αθηνών) ο Γραμματέας Μέξης Δημήτρης (Αθηνών),Εψηφ.Πρ 17-18 Μαριάνα Καραμήτσα(Αμαρούσιο) Νίκος Παπάζογλου , Στέλλα Αυγερίκου, Γιώργος Μαυρομάτης(Βούλα Πανόραμα),  ο Άρης Μιχαλάτος , ο Χατζησάββας Τάσος (Κηφισιά Κεφαλάρι),

Ο Διονύσης Πολίτης εκδότης του Libertypress, ο Δημήτρης Γκόρης και η σύζυγος του Βίκυ Παπαγεωργοπούλου του Who is Who Eλλάδος Κύπρου, o Θεόδωρος Καστανιάς ο ‘Αγγελος Σαμόλης ο Ιωάννης Λιναρδάκης απόστρατος Π.Ν., η Αφροδίτη Καραφωτιά, ο Γιώργος Παναγούλιας, η Γιάννα Αποστολάκου, η Γιούλη Σαμαράκη, η Μάρια Γεωγούτσου ,ο Αναστάσιος Γεωργούτσος και η σύζυγος του…, Κανελλόπουλος Πέτρος, ο Αθανάσιος Καρέλης, ο Νίκος Αλβέρτος, ο Γιώργος Φράγκος, ο Γκόλφης Λούσκας, ο Θοδωρής Νταιφάς, η Νάντια Ράπτη, η Μαρία Σαλαγιάννη, ο Σπύρος Δαιόγλου, η Ισαβέλλα Ταμιολάκη, ο Παναγιώτης Τσάκωνας καθώς και άλλοι εκλεκτοί φίλοι και μέλη ροταριανών ομίλων.

 

 

 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση