Η μεταφορά μίας ιδέας

Η μεταφορά μίας ιδέας
Spread the love

37116

Για να μπορέσει να γίνει η μεταφορά της ιδέας που μοιάζει σαν κάτι να έρχεται έξω από εμάς τους ίδιους πρέπει να έχει γίνει και η ανάλογη «μεταφορά» ή συμβολισμός ως φυσικό φαινόμενο. Αυτό εκφράζεται στη φυσική με την αντι-ύλη (ουσία αποτελούμενη από αντισωματίδια).

Είναι ενεργητική και βοηθάει στην ώθηση του νοητικού πεδίου και στη μεταφορά των ιδεών. Λειτουργεί ανάποδα – αντίστροφα από την άλλη ύλη που γνωρίζουμε, διότι συνεργεί με μαγνητικό πεδίο ελαφρύ. Άνθρωποι με αυτό το χαρακτηριστικό συγκεντρώνουν πολλά τέτοια σωματίδια σε ένα μικρόκοσμο που όμως είναι τεραστίων διαστάσεων. Αυτή η συγκέντρωση συμβαίνει νοητικά και αυτό το νόημα έχει ο συμβολισμός. Πως γίνεται αυτό; Αν για κάποιο λόγο, τα πόδια τους δεν έλκονται με την ίδια δύναμη του βαρυτικού πεδίου της γης, σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο χάνει την ισχύ της η βαρύτητα. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα δικό τους μαγνητικό πεδίο, άρα εκπέμπουν μια συγκεκριμένη ενέργεια.

Συνήθως η ενέργεια αυτή είναι θετική ή ενισχυμένη θετική. Στην προκειμένη περίπτωση, ο εγκέφαλος διανύει μεγάλες ασύλληπτες αποστάσεις, καθώς είναι πολύ γρήγορος στη σκέψη και αντιλαμβάνεται συχνότητες συμπαντικές. Η αντι-ύλη που συσσωρεύει δεν είναι παθητική, αλλά ενεργητική και λειτουργεί ως «καύσιμο» για να λειτουργήσει όλο αυτό το σύστημα. Είναι μια λειτουργία στο παράλληλο σύμπαν μέσα σε τόσες άλλες. Γι’ αυτό που πολλοί ονομάζουν θετική ή αρνητική ενέργεια κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος ευθύνεται η αντι-ύλη, η οποία έχει βοηθήσει στο να συντελεστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Έχουμε πολλών ειδών ενέργειες, οι οποίες εμφανίζονται όχι μόνο στον άνθρωπο αλλά και σε τοποθεσίες, πάντα στην ατμόσφαιρα. Η αντι-ύλη αιωρείται σε σωματίδια και έχει την ιδιότητα να συγκεντρώνει πολύ φως και λάμψη ενώ άνθρωποι που έχουν πετύχει την άνωση ακτινοβολούν σε αυτό το παράλληλο σύμπαν.

image003
Γράφει η Μαρία Σ. Άνθη
Η επανάληψη… Το άνοιγμα των πυλών

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση