Η Huawei πρωτοπορεί και υποστηρίζει τη Daydream

Η Huawei πρωτοπορεί και υποστηρίζει τη Daydream
Spread the love

Η Huawei πρωτοπορεί και υποστηρίζει τη Daydream, τη νέα πλατφόρμα της Google για υψηλής απόδοσης εικονική πραγματικότητα στο κινητό τηλέφωνο

pic

Η Huawei στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της με την Google, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι αποτελεί μια από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρίες (ΟΕΜ) που υποστηρίζει το Daydream, τη νέα πλατφόρμα της Google για υψηλής απόδοσης  εικονική πραγματικότητα (VR) στα κινητά τηλέφωνα. Η Huawei προσβλέπει στη συνεργασία της με τη Google, και με άλλους ηγέτες της παγκόσμιας βιομηχανίας, για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος και την παροχή  συναρπαστικών εμπειριών Daydream  στους χρήστες μέσα από σημαντικές καινοτομίες σε συσκευές εικονικής πραγματικότητας, εφαρμογές και περιεχόμενο.

Η Huawei θα παρουσιάσει συσκευές που δίνουν  τη δυνατότητα της εμπειρίας Daydream, ενσωματώνοντας τα νέα ολοκληρωμένα κυκλώματα Huawei Kirin και Qualcomm. Η Huawei θα κυκλοφορήσει κινητά, ακουστικά και χειριστήρια που θα υποστηρίζονται από την τεχνολογία Daydream, μέχρι το τέλος του 2016. 

Σχετικά με τη Huawei Consumer Business Group

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον κόσμο σε αποστολές κινητών τηλεφώνων μέσα στο 2015.  Δεκαέξι κέντρα έρευνας & ανάπτυξης  έχουν δημιουργηθεί σε Αμερική, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Η Huawei Consumer BG αποτελεί μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες (business units) του ομίλου και καλύπτει  την παραγωγή κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών και tablets, wearables, υπηρεσίες cloud κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei στηρίζεται στην εικοσάχρονη τεχνογνωσία της εταιρείας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών έχοντας ως στόχο να προσφέρει πάντα τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της τεχνολογίας στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση