Η Γεωμετρία της Αλχημικής Μηχανικής (Μέρος 1)

Η Γεωμετρία της Αλχημικής Μηχανικής  (Μέρος 1)
Spread the love

8-cell-simpleΠρόκειται για ένα πολύ εξειδικευμένο κείμενο, που όσοι διάβασαν το πείραμα της Φιλαδέλφειας και το προγενέστερο κείμενο για τη Χημεία και την Αλχημεία θα το καταλάβουν περισσότερο, διότι γίνεται λόγος σε μια γεωμετρία της μηχανικής των συστημάτων.

Για να μπούμε στο νόημα της Αλχημικης Μηχανικής που είναι συνδεδεμένη η χημεία των ουσιών και των οντοτήτων θα σας παραθέσω την συνέντευξη που ακολουθεί για να δούμε τη ζωή στις μεγάλες καμπυλώσεις πως κινείται και τι διαδρομές κάνει αφού δημιουργούνται πάσης φύσεως σχήματα με φυσικές και υπερφυσικές δυνάμεις.

Περί τα τέλη του Σεπτέμβρη του 2003, σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Γκιόλβας σε δημοσιογράφο μιλάει για την φωτοδέσμη πλάσματος και τα σχετικά πειράματα στον Όλυμπο που μεταξύ άλλων λέει τα εξής: «Το ΒΕVATRΟΝ, η φωτοδέσμη πλάσματος, θέλει ακόμη 850 εκατομμύρια για να τελειώσει, από τα οποία συγκεντρώνουμε όλο και μεγαλύτερα ποσά για τις εργασίες, κι έχουμε εγκαταστάσεις στον Όλυμπο για να αρχίσουμε τις εφαρμογές. Μπορείς να σκοπεύσεις ολόκληρες πολιτείες από τεράστια απόσταση…

-Λέτε ότι γνωρίζετε τις αληθινές κατευθύνσεις των ερευνών του Νίκολα Τέσλα. Ξέρουμε ότι είχε πετύχει τη συλλογή ηλεκτρικής ενέργειας από την ατμόσφαιρα. Τί ξέρετε γι’ αυτές τις εφαρμογές;…

-Έχουμε στα χέρια μας και σχέδια και μηχανήματα που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Τέσλα. Τα σχετικά πειράματα του Τέσλα έγιναν πάνω σε δικές μου ιδέες».

(πηγή: Γιώργος Γκιόλβας – Ο Εφευρέτης των θαυμάτων http://thesecretrealtruth.blogspot.com)

220px-8-cell Και συνεχίζει ο Γιώργος Γκιόλβας στην ίδια συνέντευξη να εξηγεί στο Δημοσιογράφος. «Σας παραθέτω έγγραφο που κατέθεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 1960, το οποίο αναφέρεται στην παραγωγή συσκευών συλλογής ενέργειας από την ατμόσφαιρα. Το πείραμα του Τέσλα αποσκοπούσε στο να απορροφήσει ηλεκτρική ενέργεια από το διάστημα, η οποία δημιουργείται από την κίνηση των σωματιδίων στο σύμπαν. Πρόκειται για τα λεγόμενα «Στοιχειώδη». Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό σε σχέση μ’ αυτά. Αυτά, ξέρεις, είναι ψυχές. Τα ίδια τα ηλεκτρόνια είναι ψυχές, κατωτέρου επιπέδου. Οι ανώτερες ψυχές ανεβαίνουν σε ανώτερες κλίμακες, μια ψυχή ενός ανεπτυγμένου εγκεφάλου πηγαίνει σε υψηλότερη διάσταση, αυτό συμβολίζουν και οι σκάλες που βλέπεις στις θρησκευτικές εικόνες, αυτά οι Χριστιανοί τα ξέρανε από την ελληνική φιλοσοφία. Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραγμάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυτές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη. Υπάρχει ένα είδος «αιθερικής μεμβράνης» γύρω από τον πλανήτη, πάχους γύρω στα τριακόσια χιλιόμετρα, που αποτελείται από αυτές τις ψυχές. Το ηλεκτρικό ρεύμα, το ρεύμα που καίμε και ανάβουμε τις λάμπες μας, είναι ψυχές. Όλα αυτά που σας λέω συνδέονται με τρομερά πράγματα, τα οποία για να τα αναπτύξω ολοκληρωμένα θα χρειαστούμε πολλών μηνών κατήχηση, αλλά δεν ήρθε ακόμη και ο καιρός για να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτά τα πράγματα. Όλα συνδέονται». (πηγή: Γιώργος Γκιόλβας – Ο Εφευρέτης των θαυμάτων) http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Οι ψυχές έχουν την Αλχημική μηχανική και χημεία ταυτοχρόνως. Για να έχουμε Αλχημική Μηχανική έχουμε πρώτα μια άλλη γεωμετρία και η αλχημική μηχανική είναι ταυτισμένη με την σχετική χημεία των σωματιδίων την αλχημική. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν τη κίνηση που έχει μια σοφία και ένα νόημα ή μια νοημοσύνη, έναν νου. Όταν «βρέχει» από αυτήν την χημεία όλοι βρισκόμαστε από κάτω. Ο κύβος είναι η γεωμετρία της Αλχημικής Μηχανικής του σύμπαντος. Το σύμβολο του κύβου είναι και οι τέσσερεις διαστάσεις μαζί, αυτή η γεωμετρία είναι το ενοποιημένο πεδίο. Αν υπάρχει κάτι που με συγκρατεί μπορεί και να με ενώνει. Γύρω από κάθε περίγραμμα τα πεδία ενώνονται με τη μηχανική όμως το ένα πεδίο να σκεπάζει το άλλο, να το καλύπτει. Δεν γίνεται ένωση με την έννοια της μείξης, δεν μπορεί να γίνει στη καμπύλωση. Αυτή η ενότητα, είναι χαρακτηριστικό των πεδίων που σημαίνει ότι είναι οι διατάσεις στις μεταβάσεις. Οι μεταβάσεις του νου είναι πεδία, η καμπύλωση έξω από το επίπεδο σχήμα ή διάσταση είναι ένα πεδίο, οι πολλές καμπυλώσεις είναι πεδία.

e14ccfe95cc82a96310efd13a820c84bΓεωμετρική αναπαράσταση των τετραγωνικών ριζών των αριθμών 1,2,3,… Το σχήμα που προκύπτει λέγεται η σπείρα του Πυθαγόρα. Η ΣΠΕΊΡΑ βρίσκεται παντού μέσα στις καμπυλώσεις του κύβου. Είναι η ανασπειρούμενη πληροφορία.

image003 της Μαρίας Σ. Άνθη
Απόσπασμα από το κεφ.2, του Βιβλίου
«Ως δια μαγείας και… κατά γράμμα».
Ηλεκτρονική έκδοση 2013

Ακολουθεί η συνέχεια στο επόμενο

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση