Η Γείωση και η Άνωση (2 Μέρος)

Η Γείωση και η Άνωση (2 Μέρος)
Spread the love

singularity-cikavosti1

Τα ανθρώπινα συμπλέγματα καθορίζουν την γείωση. Όσο λιγότερο γειωμένοι είμαστε, τόσο περισσότερο θα βλέπουμε. Εκεί στηρίζεται και ένα άλλο φαινόμενο. Μπορεί κανείς να είναι προικισμένος από τη φύση του με ικανότητες και αρετές και να πρόκειται να κινδυνεύσει από κάτι, σε χρόνο που ακόμη δεν έχει έρθει. Όμως, θα έλθει διότι αναμένεται. Τότε εκείνος, υπάρχει περίπτωση να μη γίνεται αντιληπτός ή να μην τον βλέπουν άλλοι που μπορεί μοιραίως να του προξενήσουν βλαπτική μεταβολή ή κάτι κακό. Αυτό είναι κάτι που ο ίδιος δεν το γνωρίζει. Δεν θα το μάθει ποτέ. Διότι δεν βλέπει το πριν και το μετά.

Βλέπει το τώρα. Αυτό τον απασχολεί. Αυτό το φαινόμενο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο θα υπάρχουν οι δυνάμεις που θα λειτουργούν στο κόσμο απαρέγκλιτα. Αυτές υπάρχουν ανάμεσά μας από κτήσεως κόσμου, είναι αρχέγονες σε μυστικά πεδία και πολλές από αυτές αγέννητες.

Η πρόοδος του ανθρώπου στην ανακάλυψη αυτών των συχνοτήτων βασίζεται στο πόσο καλά ξέρει να κρατάει γι’ αυτόν το μυστικό του. Άπαξ και μπορεί κάτι αδιακρίτως να διαρρεύσει, εκεί τότε σταματούν όλα. Ο νόμος είναι σκληρός για όλους. Έχει τη δική του ηθική στη λειτουργία του. Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει τις αιτίες των όσων συμβαίνουν, όπως είχαν πει και οι αρχαίοι Λατίνοι. Ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους μπορεί να συναντάμε στο δρόμο μας και να μας δίνουν μια ώθηση στο όνειρο. Έχουν το στοιχείο αυτού του είδους της μεταδοτικότητας, της άνωσης.

Αυτό το όνειρο, με όλη του την ελαφρότητα, δεν περιέχει μεροληψία σκοπιμότητα, ούτε μετρήσιμο αποτέλεσμα. Γίνεται μια παρεμβολή στη ζωή του ενός από τον άλλο, προερχόμενη από ένα πεδίο όπου τα πάντα έχουν άλλο νόημα, σημασία και φιλοσοφία. Αν έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο να συμβαίνει στη ζωή του, θα δει ότι πριν τη συγκεκριμένη συνάντηση, πολύ πιθανόν να μην υπήρχε ούτε το όνειρο ούτε τα σχέδια. Να είχε σταματήσει να τα κάνει διότι μπορεί να ήταν καταβεβλημένος ή καταπονημένος από άλλους εξωγενείς παράγοντες.

Θα παρατηρήσει επίσης, ότι αυτού του τύπου οι συνάνθρωποί του, δεν είναι συνηθισμένοι κι ότι φαίνονται μικρότεροι από την πραγματική τους ηλικία. Το δε μαγνητικό τους πεδίο που δημιουργείται γύρω από αυτούς φέρνει την ίαση σε άλλους που δείχνουν ψυχολογικά να μην είναι καλά. Η ίαση, η αισιοδοξία, το όνειρο εξελίσσονται σε τέτοιο βαθμό όσο ισχυρή ήταν και η δόνηση. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται να γίνεται σταδιακά μέσα σε τρεις ώρες, καθώς τόσο περίπου μπορεί να κρατήσει στην ονειροπόληση, ενώ η φαντασία οργιάζει και η ψυχή από τα Τάρταρα έχει φθάσει ψηλά στους ουρανούς.

Η λειτουργία αυτή είναι συμπαντική και γίνεται με μαθηματική ακρίβεια και κάθε λεπτομέρεια. Οι πιο απίθανοι άνθρωποι είναι έτοιμοι να βρουν τον καθένα στα πιο απίθανα μέρη. Το σύμπαν διέπεται από τους δικούς του νόμους και κανόνες, είναι ανίκητοι, θα δράσουν οπωσδήποτε και τίποτε δεν μπορεί να τους αναβάλει. Με ένα ταξίδι στο όνειρο ανακτάμε πάλι τις χαμένες μας δυνάμεις μεταβάλλεται σε μεγάλο βαθμό η βαρύτητα, το μυαλό και το σώμα ξεμπλοκάρει. Ξαφνικά μπορεί κανείς να ανακτήσει τη διαύγεια στο νου και να συνειδητοποιήσει ένα μεγάλο δώρο που μας έκανε η φύση. Να γνωρίζουμε αλήθειες, να λύνουμε απορίες για να λέμε μέσα μας αυθόρμητα «Μα αυτό το ήξερα, πως τόσο καιρό δεν το είχα καταλάβει..».

Γινόμαστε γνώστες των σημείων των καιρών, ερμηνεύουμε καλύτερα τις συμπτώσεις, ξέρουμε το πώς και το γιατί . Αγαπάμε τους ανθρώπους και τη ζωή. Ο βαθμός επηρεασμού για το θετικό ή το αρνητικό εξαρτάται από τη δόνηση. Στο ανώτατο πεδίο άνωσης υπάρχει ευεξία στο σώμα, ώστε νιώθουμε τα πόδια, το κεφάλι και τον κορμό ελαφρά. Από εκεί, ό,τι μεταφέρεται σε κατώτατο πεδίο από τη δημιουργία μπαίνει στη καταστροφή. Αυτό ή θα αυτοκαταστραφεί ή θα διαλύσει κάτι άλλο. Αν κάποιος δεχθεί ισχυρή μεταβολή ή μεταβλητή και βρεθεί από την ανώτατη άνωση στο κατώτατο πεδίο γείωσης, νιώθει αφόρητα, η ανάσα γίνεται όλο και πιο βαθιά, δεν υποφέρεται αυτή η ψυχολογική μετάπτωση που ακολουθεί και σχεδόν τρελαίνεται κάποιος από αυτό που του συμβαίνει.

Φεύγει η λάμψη και η φωτεινότητα του προσώπου απότομα. Τα μάτια κοκκινίζουν, έτοιμα να βουρκώσουν και να κλάψουν. Δεν χρειάζεται θυμός, νεύρα και στενοχώρια, επειδή γειωνόμαστε στο έπακρο.Εκείνοι που δεν λειτουργούν με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου καθόλου, είναι σχεδόν πάντα έτσι. Μια δυνατή μεταβλητή που θα δεχθούν είναι ικανή να τους κατεβάσει στα Τάρταρα, πιο κάτω κι από τα κάτω, είναι θάνατος. Μια δυνατή μεταβλητή στο πιο δυνατό οργανισμό, κρατάει μία με δυόμισι μέρες.

p027_0_02_01

Αργότερα, οι φυγόκεντρες δυνάμεις που αλλάζουν μοίρα, επανέρχονται στη θέση τους. Η επαναφορά έχει μια διεργασία διάρκειας περίπου τριών ωρών. Η θερμότητα είναι το πρώτο που νιώθουμε, γι’ αυτό χέρια και πόδια είναι πιο θερμά από το άλλο σώμα, ενώ εκείνη απλώνεται διάχυτη παντού. Τότε ευχαριστιόμαστε και νωχελικά ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας, να απολαύσουμε αυτήν την ευχαρίστηση. Μια φυγόκεντρος δύναμη στον παράλληλο κόσμο φαίνεται να επέστρεψε στην αρχική της κατάσταση, αλλά μπορεί να ακολουθήσει και δεύτερη. Το μαγνητικό και το ηλεκτρικό πεδίο ενισχύονται και πάλι. Οι φυγόκεντρες στην άνωση, δεν έχουν πάντα ένα και μοναδικό ισοσκελισμένο τρίγωνο, όπως πολλοί πιστεύουν, έχουν το εξάκτινο του Πυθαγόρα με πολλά τρίγωνα και τους σχετικούς αριθμούς (το εξάκτινο όμως πολύ λίγοι το έχουν).

Στο σημείο της γείωσης, είναι που χάνουμε αριθμούς ή εξασθενούν οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, π.χ. μπορεί να χάνονται οι αριθμοί επτά και εννιά. Είναι οι αριθμοί των θείων τριγώνων. Μετά από μέρες επανέρχονται. Η άνωση, που είναι ένωση, δεν είναι απαραίτητα τρίγωνο, διότι ήδη το τετράγωνο που είναι ανέλιξη και εξέλιξη έχει τέσσερα ισοσκελισμένα τρίγωνα, ορθά και ανάποδα. Στις γωνίες έχουμε σπείρες και κύκλους από μέσα προς τα έξω. Τη μεγάλη άνωση, την έχουν όσοι έχουν μέταλλο χρυσό. Το ασημένιο μέταλλο δεν μπορεί να φθάσει ούτε το ισοσκελισμένο τρίγωνο, όπως άλλωστε και το χάλκινο. Η άνωση προκαλείται κυρίως από το δεξί μέρος του εγκεφάλου που έχουμε τον ηλεκτρισμό. Έχουμε δεξιόστροφη ροή δυνάμεων με έξι γωνίες και θετικό φορτίο. Άλλες έξι έχουμε στη προέκταση πάνω στις πλευρές που σχηματίζουν ισοσκελισμένα τρίγωνα. Είναι γνωστό από τον Πυθαγόρα, ότι το εξάγωνο συμβολίζει τη δημιουργία και λειτουργεί με τον τέλειο χρυσό αριθμό Φ 1,618034 .

Αν θέλουμε να δούμε αυτό το μέρος που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, θα παρατηρήσουμε ότι αυτό το σχήμα είναι σαν σφραγίδα μέσα. Σφραγίδες τέτοιου τύπου με σχήματα της φύσης έχουμε πολλές, άλλες είναι ορατές και άλλες αόρατες. Τις μη ορατές τις βλέπουν οι μεταφυσικοί, οι μυστικιστές και οι πολύ πνευματικοί άνθρωποι που μπορούν να βλέπουν τον κόσμο από τα ανώτατα πεδία και μέσα από την ασκητική.

 

image003 Της Μαρίας Σ. Άνθη
«Η επανάληψη… Το άνοιγμα των πυλών»
Εκδόσεις Δεσμός. Αθήνα 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση