Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη»

Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη»
Spread the love

Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη» θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στην Ηρωική πόλη της Νάουσας Αθήνα: Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα ΕΡΙΑ, Νάουσα, η πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση του πολυδιαφημισμένου Παραμυθιού «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη» της Έλενας Μαγιάτη-Καραμπή και του Παντελή Χατζή.

Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη»

Στην εκδήλωση που θα φιλοξενήσει πλήθος επιφανών προσωπικοτήτων του Λογοτεχνικού χώρου, καθώς και αξιότιμων εκπροσώπων από τον χώρο της Ιατρικής και άλλων επιστημονικών πεδίων, θα προεδρεύσει η κ. Στέλλα Αραμπατζή, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας.

Ο επιφανής Νεφρολόγος του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών Δρ. Θεόδωρος Χήρας, που έκανε και την γλωσσική και ιατρική επιμέλεια του παραμυθιού, θα κυκλοφορήσει επίσημα το βιβλίο, ενώ η Τζωρτζίνα Αθανασίου και η Σοφία Ζησιοπούλου θα διαβάσουν τα αποσπάσματά του. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Στέλλα Αραμπατζή, και ομιλήτριες θα είναι η Μαρία Κόλβατζη, Ειδικευόμενη Παθολογίας, και η Νοσηλεύτρια Αφροδίτη Λαπαβίτσα. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν διαδικτυακά ο πρώην υπουργός Απασχόλησης Δημήτρης Στρατούλης, η συν-συγγραφέας του βιβλίου Έλενα Μαγιάτη-Καραμπή, ο Νεφρολόγος Θεόδωρος Χήρας, και εκ μέρους των εκδόσεων η Αρχισυντάκτρια του Writers International Edition Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία.

Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη»

Το βιβλίο που αφηγείται την ιστορία του «Ρούλη Νεφρούλη» κυκλοφορεί για δωρεάν διανομή σε παιδάκια που βρίσκονται υπό θεραπεία για νεφρολογικές παθήσεις στη χώρα. «Η ανάγνωση βιβλίων ή η ενασχόληση των παιδιών με παρόμοιες δραστηριότητες είναι αναπόφευκτη όταν προσπαθείς να τα επαναφέρεις σε μια υγιή ζωή», λένε οι συγγραφείς Έλενα Μαγιάτη-Καραμπή και Παντελής Χατζής. «Καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον οποιασδήποτε χώρας, πιστεύουμε ότι αυτό το έργο θα ωφελήσει αρκετά παιδάκια σε όλη την Ελληνική επικράτεια, προετοιμάζοντας έτσι τη χώρα με υγιείς πολίτες», πρόσθεσαν.

Οι συγγραφείς εργάζονται επί του παρόντος στο επόμενο βιβλίο τους για να δώσουν ελπίδα σε παιδιά που πάσχουν από άλλα νοσήματα.

ΠΗΓΗ HELLENIC MEDIA GROUP

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση