Η Απωστική Αντιβαρυτική για την Απογείωση από Μακρινούς Εξωπλανήτες, εκτός Ηλιακού Συστήματος

Η Απωστική Αντιβαρυτική για την Απογείωση από Μακρινούς Εξωπλανήτες, εκτός Ηλιακού Συστήματος
Spread the love

Γράφει  η Μαρία Σ. Άνθη

Οι απώσεις είναι συνδεδεμένες με τις ρίζες τού σύμπαντος, γιατί από εκεί ξεκινούν όλες οι ενέργειες  για να μεριστούν ή να διαιρεθούν σε όλο το διάκοσμο κυκλικά. Κάνουν όλες  έναν κύκλο και συναντώνται σε ένα κοινό σημείο. Από αρνητικό και θετικό ηλεκτρικό φορτίο δεξιά κι αριστερά στη στροφή τους, κάνουν ένα ημικύκλιο. Οι μεν από το θερμό φως και οι δε από το ψυχρό. Τις πρώτες τις θερμαίνει το ψύχος, ενώ τις δεύτερες τις παγώνει η θέρμη όταν κατέρχονται στη Γη, καθώς οι ακτίνες αυτές ακουμπούν στην επιφάνειά της. Γι’ αυτό έχουμε τεσσάρων τύπων απωστικών δυνάμεων. Αυτές τις τέσσερεις απωστικές δυνάμεις που είναι θεμελιώδεις, παράγουν τα είδη, και τις αναπτύσσουμε κατά τις κατευθύνσεις που παίρνει ένας Ιπτάμενος Δίσκος ή αστρόπλοιο. Έτσι καταφέρνουμε να έχουμε την αυθεντική αντιβαρύτητα μέσω των σκαλωτών επιδράσεων της σπείρας, και το κυριότερο, έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε μέσα σε αυτές, να τις διασχίζουμε ανεβοκατεβαίνοντας εντός τους. Αυτή είναι η απωστική αντιβαρύτητα, ένα είδος αντιβαρυτικής, η υπερ-άνωση και είναι ένα μόνο είδος από τα τόσα άλλα που ενυπάρχουν στο σύνολο των υπερσυστημάτων.

Με την υπερ-άνωση μπορούμε να απογειωθούμε από μακρινούς πλανήτες μέσα και έξω από το ηλιακό σύστημα και αστραπιαία (εκσφενδόνιση), μπαίνοντας στη σπείρα να οδηγηθούμε σε ένα άλλο σύστημα εξερευνώντας το διάστημα μέσα σε πολύ λίγες ημέρες ή ώρες και όχι μέσα σε πεντακόσια, χίλια ή εκατομμύρια χρόνια που θέλουμε τώρα με την απαρχαιωμένη τεχνολογία που διαθέτουμε, η οποία δεν κάνει τίποτε άλλο από αιώρηση και επιτάχυνση στον Ιπτάμενο Δίσκο, που δεν είναι ικανός να λειτουργήσει απωστικά. Με τις σημερινές κατασκευές και την ανθρώπινη τεχνολογία, κανένα διαστημικό λεωφορείο δεν σηκώνεται μέσα στα μεγάλα συστήματα (τα διαπλανητικά) –αν και οι πύραυλοι είναι για κοντινές αποστάσεις. Εδώ μιλάμε για αστρικά οχήματα-πλοία που έχουν την ικανότητα να διασχίζουν μεγάλες καταιγίδες και πελώρια ηλεκτρικά κύματα μη φιλικά, καθώς και πελώρια μαγνητικά φράγματα, τεράστια εμπόδια που απορροφούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας κι είναι σαν αμείλικτες σήραγγες που συνθλίβουν τα πάντα ασκώντας μεγάλες πιέσεις. Μόνο με την απωστική αντιβαρυτική μπορεί να γίνει ένα ασφαλές ταξίδι στα μακρινά σύμπαντα. Οποιαδήποτε άλλη δύναμη ασκηθεί μέσα στην έλξη ξεκινώντας από τη Γη, θα είναι περιορισμένης ικανότητας και δράσης και θα αποβεί μοιραία για τον άνθρωπο, μη γυρνώντας πια πίσω.

Όλες οι συνδέσεις με την απωστική αντιβαρυτική γίνονται με τον πυρήνα τού κουάρκ και τον ενδότερό του πυρήνα. Η μεγάλη δύναμη της άπωσης μπορεί να βρίσκεται στο περίβλημα του κουάρκ και η ενέργεια στον ενδότερο πυρήνα τού κάθε βαθύτερου πυρήνα του. Η απόσπαση ή η εφέλκυση της άπωσης είναι η ουσία τής σύνδεσης των απειροστικών κυμάτων. Αυτή μπορούμε να πούμε πως είναι η ταυτοποίηση του απείρου και της ουσίας του. Ταυτοποιούμε άγνωστα υλικά και τύπους ενέργειας. Όταν μιλάμε για απόσπαση, δεν λέμε για βομβαρδισμό, ούτε εννοούμε τον κατακερματισμό και του πιο απειροελάχιστου μορίου, αλλά την εφέλκυση, την άντληση, την απομόνωση και το τράβηγμα προς τα έξω. Τραβώ από τον αγωγό και αποσπώ την απωστική δύναμη και την ενεργητική ιδιότητα. Αυτό γίνεται διαθέτοντας τα τεχνολογικά μέσα σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο χημείας, γιατί η συγκεκριμένη ενέργεια φέρει τη χημεία και είναι σε μεγάλο ποσοστό βιο-χημεία. Καθαρά υγρό στοιχείο με μεγάλη δύναμη μετάλλων, η οποία δεν υπακούει στους νόμους τής βαρύτητας. Το υγρό στοιχείο είναι κρυσταλλικό, είναι ίσως μια μορφή υγρού κρυστάλλου. Όλα τα στερεώματα είναι μέσα σε αυτόν τον υγρό κρύσταλλο.


Μαρία Σ. Άνθη Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
Απόσπασμα από το κεφ. 5.4, του Βιβλίου
«Απωστικές Δυνάμεις  Ιπτάμενων Δίσκων-UFO΄S REPULSIVE FORCES».
Εκδόσεις Λεξίτυπον.  Αθήνα 2018.

 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση