Η αλλαγή είναι μέρος της ζωής

Η αλλαγή είναι μέρος της ζωής
Spread the love

zoi1-612x382Του Πάνου Τσινόπουλου – Σύμβουλος επικοινωνίας κ μάρκετινγκ

Είτε το επιλέξαμε είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή κοσμοϊστορικών αλλαγών. Ο άνθρωπος στην προσπάθεια του να εξηγήσει τα πάντα, δίνει σε αρκετές περιπτώσεις λάθος ερμηνείες. Δεν τον ενδιαφέρει αν η ερμηνεία είναι σωστή ή λάθος. Τον ενδιαφέρει ότι υπάρχει κάποια αλλά και κάποιος στον οποίο έχει φορτώσει την ανεπιθύμητη για τον ίδιο εξέλιξη.

Η ζωή αλλάζει καθημερινά, το διαπιστώνουμε όταν μετά από έξι μήνες κοιτάξουμε πίσω. Κάθε ημέρα είναι μοναδική και με νέες προκλήσεις. Κάποιες αλλαγές είναι ευχάριστες και κάποιες άλλες δυσάρεστες αλλά πρέπει να τις αποδεχόμαστε. Η αλλαγή προσφέρει ανάπτυξη, τόσο πνευματική όσο και σωματική. Οι αλλαγές στη ζωή είναι must επειδή κανείς δεν μπορεί να έχει τον ίδιο τρόπο ζωής και σκέψης για πολλά χρόνια. Μία αλλαγή νοοτροπίας και μόνο είναι ικανή να αλλάξει όλη μας τη ζωή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η αλλαγή δεν είναι αυτή που θα επιθυμούσαμε. Δύσπεπτη στην αρχή αλλά όταν την αποδεχτούμε την βιώνουμε και πολλές φορές είμαστε ευγνώμονες που τελικά μας συνέβη. Όλοι επιθυμούν να εξελιχθούν και αυτό είναι δυνατό μέσα από μια διαδικασία αλλαγών. Αποδεχόμαστε τις αλλαγές που μας προκαλεί η ζωή γιατί αυτές είναι που συντελούν στην φυσική εξέλιξη του ανθρώπου.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση