Η Ακτινοβολία (Μέρος 1)

Η Ακτινοβολία   (Μέρος 1)
Spread the love

stocktrek-images-the-universe-in-a-perpetual-state-of-chaos

Εφόσον, το σώμα μας έχει μέσα ένα άλλο σώμα πολύ λεπτής ύλης, πολύ λεπτής ύφανσης, τότε και τα στοιχεία που θα αποτελείται αυτή η ύλη θα είναι ελαφρά στοιχεία και οι αντιδράσεις που θα γίνονται εντός του σώματος αυτού, του λεπτού, θα είναι αντιδράσεις ελαφρών στοιχείων και θα γίνονται με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Επομένως είναι εκείνα τα στοιχεία που προμηθεύουν όλη την ενέργεια που χρειάζεται η ακτινοβολία του αστρικού σώματος. Στη συνέχεια αυτή η ακτινοβολία και ενέργεια θα μεταφερθεί στο σώμα με τα βαρύτερα στοιχεία που κι εκεί θα έχουμε τις αντίστοιχες αντιδράσεις αλλά αυτό το σώμα το υλικό έπεται, πάντα ακολουθεί του αστρικού σώματος. Αν το σώμα νοσήσει από κάτι, πρώτα θα νοσήσει το αστρικό και όχι ακριβώς έτσι όπως θα πάει στο υλικό σώμα η νόσος αλλά θα το δούμε από τα μόρια αέρος τα οποία θα σχηματίσουν στίγματα ή μελανά σημάδι αν δεν πρόκειται για νόσο, αλλά για ατύχημα που θα προκαλέσει τη νόσο στο αστρικό σώμα. Το σώμα αυτό νοσεί εκ’ των προτέρων, γι’ αυτό θα πρέπει να το λάβουμε ως προειδοποίηση, να σώσουμε το υλικό. Χωρίς αυτό το υλικό σώμα, δεν θα μπορέσουμε να υπάρξουμε μέσα στην βαριά ύλη. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας, να είναι σε εγρήγορση το μυαλό μας!! Να βλέπουμε την ακτινοβολία μας, αν είναι αρκετή, αν είναι θαμπή, αν έχει εξαφανισθεί. Κι αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ας το κάνει κάποιος άλλος για εμάς. Δεν αγαπήσαμε με σωστό τρόπο την ύπαρξή μας, γι’ αυτό δεν το μάθαμε αυτό, να κοιταζόμαστε καθημερινώς. Για κάτι που η φύση προνόησε, μας κραυγάζει όχι απλώς μας φωνάζει. Θέλει να μας πει, δες τι γίνεται, για σένα, πρόκειται. Μην κάνεις αυτό σήμερα, κάνε το αντίθετο κοίταξε κάτι το δισοίωνο που έρχεται να το προλάβεις, είναι μια ανίατη ασθένεια. Ο εγκέφαλος προλαμβάνει και προειδοποιεί πολύ πιο πριν ακόμη αυτή εκδηλωθεί. Το σώμα το αλχημικό δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, ακόμη κι αν έχει τη ροπή να ασθενήσει. Η θεία πρόνοια, μας έχει φροντίσει! Αρκεί κι εμείς να έχουμε φροντίσει να δούμε αυτό που μας δείχνει. Να μπορούμε να δούμε τα έσω και όχι τα έξω του κόσμου τούτου.

Η ουσία, που είναι κομμάτι των άστρων, αυτή η λεπτή ύφανση, περιλαμβάνει άλλες ουσίες χημικές οι οποίες αποτυπώνονται στου υλικό κόσμο και κατ’ επέκταση στο υλικό σώμα. Οι ουσίες οι κατάλληλες, οι χημικές που δεν αφήνουν ρίπους, που δεν είναι επιμολυντικές και είναι από συναισθήματα αγάπης, αγκαλιάζονται από ενέργειες υψηλών συχνοτήτων, έχουν δυνάμεις που ξεπερνούν το φυσικό πεδίο. Αυτές οι ενέργειες που είναι θερμότητα, από ψυχή και από πνεύμα, θερμότητα από τον πνευματικό κόσμο που επιδρά στον υλικό και προκαλεί τη ζωογόνο εντροπία, χωρίς να μας ρωτήσει, αν θέλουμε ή όχι, έχουν και το μαγνήτη. Το μαγνήτη που καθαρίζει από κάθε υπόλειμμα ρίπους το σώμα και κανείς δεν μπορεί να το αγγίξει, να το βλάψει να το υποβαθμίσει.

universe

Έτσι, η ακτινοβολία προκαλείται από ταχύτητες μορίων, μεγάλης θερμότητας από άλλο κόσμο, ελαφριάς λεπτής ύλης που εισχωρούν στον δικό μας. Τις έλκουμε, μέσω των μαγνητών του εγκεφάλου και της μουσικής που ακούει κανείς από τον πλανήτη του, οι ήχοι των πλανητών μας δημιουργούν χαρακτήρες, συνθέτουν την προσωπικότητά μας, ηχούν στ’ αυτιά μας και θα ηχούν εσαεί. Κι ας μην ξεχνάμε πως όλα τα αντικείμενα που βλέπουμε γύρω μας, που ακουμπάμε που μας περιβάλλουν, έχουν μνήμη. Όσα δεν έχουν αποκτήσει, θα αποκτήσουν στο τέλος, τη μνήμη του προκατόχου τους. Το υγρό στοιχείο επειδή εξατμίζεται και στερεοποιείται έχει μνήμη δική του και ό,τι μόρια μνήμης υπάρχου στο νερό, έχουν και μαγνητισμό μέσω των μετάλλων και των άλλων στοιχείων. Οι μνήμες δεν σβήνονται ποτέ. Για να μην σβήνεται κάτι καταγράφεται στην παγκόσμια μνήμη, αν την ανακαλέσουμε παίρνουμε την πληροφορία που θέλουμε. Κάποτε ένας γνωστός μου έλεγε στο περιοδικό που εργαζόμουν, να προσέχω να μην μιλάω κοντά σε κινητό είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό. Άκου μου λέει το εξής συνταρακτικό: «Μας παρακολουθούν από παντού, καταγράφονται οι συνομιλίες όλων μας. Μιλούσα με τη γυναίκα μου στη Νέα Υόρκη και αφού τελειώσαμε τη συνομιλία μας, έκλεισα το κινητό μου. Βρισκόμουν σε ένα καφέ με το φίλο μου και έκλεισα το τηλέφωνο, λέγαμε για τα καθημερινά μας θέματα. Αργότερα όταν άνοιξα το κινητό μου, με παίρνει η γυναίκα μου για να μου πει ότι άκουσε τι έλεγα, στο δικό της κινητό στη Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια που βρισκόμουν για καφέ με το φίλο μου. Μου είπε ακριβώς τις φράσεις που έλεγα , ρωτώντας με αν ήταν έτσι κι αν είπα αυτά που είπα. Ναι της απάντησα, εγώ ήμουν και συζητούσα». Η Μνήμη στην προκειμένη περίπτωση επέστρεψε στον αρχικό αποδέκτη, μέσω συστημάτων, ακόμη και η τεχνολογία για να λειτουργήσει θα πρέπει να μας το επιτρέψει αυτή η λεπτή ύφανση της μνήμης και της ύλης, να έχει συγκεκριμένα γνωρίσματα να μοιάζει με τη λειτουργία της λεπτής ύφανσης. Υπάρχουν πολλών ειδών ακτινοβολιών, τις διακρίνουμε σε εκείνες με χαμηλά μαγνητικά πεδία και σε εκείνες με ισχυρά. Το αλχημικό σώμα έχει ισχυρό μαγνητικό πεδίο, σε σημείο που εκμηδενίζει τη βαρύτητα και την ύλη με ένα παράξενο τρόπο, δεν εκλείπουν δηλαδή να εξαφανισθούν ούτε τις εξασθενεί αλλά κατά τακτά χρονικά διαστήματα της παραμερίζει ή καλύτερα τις μετατοπίζει τελείως. Στη συνέχεια το σώμα αποκτάει μνήμη, θυμάται ακόμη και τις μεταβολές που έχει υποστεί σε ορισμένα μόριά του. Λειτουργεί κι εκείνο κάπως αλλιώς, σαν από άλλο κόσμο. Η ακτινοβολία αυτή της μεταμόρφωσης, δεν μας ηχεί στ’ αυτιά σαν κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει, σημαίνει μετά τη μορφή, ποια είναι αυτή; Η άλλη μορφή. Οι ακτινοβολίες οι χαμηλές είναι αόρατες, οι υψηλές είναι εκθαμβωτικές και τις περισσότερες φορές ορατές. Μια ακτινοβολία φαίνεται στα μάτια τα οποία καθρεφτίζουν τον μαγνητισμό της μνήμης του εγκεφάλου μας. Αν είναι εκτυφλωτική τότε και τα μάτια θα είναι σαν ήλιοι δεν θα μπορέσεις να κοιτάξεις κάποιον στα μάτια με τέτοια ακτινοβολία αν δεν είσαι έτσι κι εσύ.

Η ακτινοβολία έρχεται από έξω, εδράζει στο σώμα, διαχέεται δια των ουσιών και στη συνέχεια εκπέμπεται από μέσα προς τα έξω, με δύναμη. Φωτίζει το πρόσωπο και όλο το σώμα, του δίνει χάρη, ζωντάνια, δύναμη. Η Ακτινοβολία είναι η πεμτουσία του σώματος και είναι αιθέρας, όμως όταν αποτυπώνεται στο υλικό σώμα είναι και χημεία κι επειδή ανήκει όλο αυτό το «μεγαλείο» στην οργανική χημεία, 75% είναι άνθρακας και το υπόλοιπο άζωτο. Είναι τα δύο στοιχεία της φωτοβόλου ενέργειας. Άν δεν υπολογίσουμε το υλικό στοιχείο στον φυσικό κόσμο, παρά μόνο το άϋλο στοιχείο στο πνευματικό κόσμο, τότε θα δούμε ότι έχουμε αντιστρόφως ανάλογα τις ποσότητες των στοιχείων. Δηλαδή έχουμε μεγάλο απόθεμα αζώτου και μηδαμινό άνθρακα, ο υπόλοιπος «αέρας», το θαύμα, είναι αιθέρας. Το αιθερικό στοιχείο που γεννά και συγκρατεί τα πάντα στο σύμπαν, θέλει τη βαρύτητα πολύ κάτω από το μηδέν. Αυτό το τόσο πολύ κάτω από το μηδέν είναι ικανό να ανασύρει εικόνες μνήμης, άχρονες, δηλαδή έξω από το δικό μας χρόνο, μη μετρήσιμο. Αυτό σημαίνει ότι κάποια μέρα μια ακτινοβολία που έχουμε δεν είναι αυτή που βλέπουν και οι άλλοι. Οι άλλοι μπορεί να δουν κάτι από το μέλλον ή από το πρόσφατο παρελθόν, ή από το απώτερο μέλλον, ή κάτι το υπερφυσικό που δεν έχει εξήγηση λογική. Η μεγάλη ζωντάνια της ακτινοβολίας μας κάνει να ζούμε τα ζωντανά μαθηματικά και όχι τα νεκρά κι επειδή με αυτά που γνωρίζουμε στο μέτρημα δεν υπάρχει πράξη για αλογίκευτα συμβάντα, τα ονομάζουμε ανεξήγητα, τα ονομάζουμε μαγικά συμβάντα.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ

image003  Της Μαρίας Σ. Άνθη
Απόσπασμα από το κεφ. 1. «Σώμα Αλχημικό»,
του Βιβλίου«Ως δια μαγείας και… κατά γράμμα».
Ηλεκτρονική έκδοση 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση