«Hamlet That Punk»

Τελευταία παράσταση για τον απροσάρμοστο Άμλετ την Τετάρτη 25/11 (ώρα 9:00μμ) στη μουσική σκηνή της Αθηναΐδας.
Ίσως όχι ο πρώτος, αλλά σίγουρα ο πιο διάσημος ήρωας της παγκόσμιας δραματουργίας, ο Άμλετ, συναντά για άλλες δύο παραστάσεις τους οργισμένους του κινήματος των Punk της Αγγλίας. Η παράσταση «Hamlet That Punk» είναι μια σύγχρονη ανάγνωση του Άμλετ μέσα από μια punk- rock αισθητική και ιδεολογία. Μια παράσταση που, παραμένοντας πιστή στο Σαιξπηρικό κείμενο, απέδειξε την πραγματική διαχρονικότητα που έχουν τα κλασσικά κείμενα, όταν μιλάνε με γλώσσα του «τότε» για το «εδώ και τώρα».
Υπενθυμίζεται ότι η μετάφραση και σκηνοθεσία είναι της Μαίρης Μαραγκουδάκη, εικαστική επιμέλεια- φωτισμοί του Τάσου Σκλαβούνου, οι χορογραφίες σκηνικής πάλης του Κωνσταντίνου Καρβουνιάρη, Hair styling- make up από τον Γιώργο Νικολαΐδη, η φωτογράφηση του Τάσου Σκλαβούνου-studio Μελενίκου31.
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νικόλας Πιπεράς (Άμλετ), Νίκος Μαυρουδής, Μαίρη Μαραγκουδάκη, Μανώλης Βαζαίος, Ανδρέας Ανδρεάδης, Μανόλης Καβίδας, Κορνηλία Κυριάκη, Μαίρη Άσπρου, Θεοδόσης Σκαρβέλης, Σοφία Νικολοπούλου, Σταύρος Ράγιας.
Διάρκεια παράστασης: 2:00 ώρες χωρίς διάλλειμα
Αθηναΐς – μουσική σκηνή, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Το Trailer: