ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ; ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ! 300 ΛΕΞΕΙΣ ΑΡΚΟΥΝ!

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ; ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ! 300 ΛΕΞΕΙΣ ΑΡΚΟΥΝ!
Spread the love

φοιτητικός-διαγωνισμός

Με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT) διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών / John & Mary Pappajohn Business Plan Competition. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και θα απονείμει στα 5 καλύτερα επιχειρηματικά πλάνα 5 βραβεία των €4,000 το καθένα και τα οποία προσφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν βάσει της ιδέας που θα καταθέσουν αλλά και των προσωπικών επιχειρηματικών τους ικανοτήτων. Συγκεκριμένα θα κριθεί η καινοτομία, και η δυνατότητα και ετοιμότητα ανάπτυξης της ιδέας ενώ παράλληλα θα αξιολογηθεί η γνωστική επάρκεια, η αφοσίωση και η επικοινωνιακή ευχέρεια των διαγωνιζομένων. Οι νικητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να υποστηριχθούν με συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) για την εκπόνηση του σχεδίου τους από έμπειρους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Anatolia School of Business δωρεάν.

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Anatolia School of Business υποστηρίζει νέους επιχειρηματίες στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνει προγράμματα που προσφέρουν δωρεάν γνώση σε βασικούς τομείς της επιχειρηματικής πραγματικότητας καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση από πεπειραμένους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου μεντόρων και συνεργατών που έχει αναπτύξει.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να καταθέσουν την περιγραφή της ιδέας τους (μέχρι 300 λέξεις) για το επιχειρηματικό πλάνο τους έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο www.act.edu/businessplan.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.act.edu/businessplan, να επικοινωνήσουν στο e-mail: business_school@act.edu ή να απευθυνθούν στο τηλ. 2310.398.347 (κ. Μαριλίζα Κυρτσίδου καθημερινά 10π.μ-4μ.μ)

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση