Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 6/11-12/11

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 6/11-12/11
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Στην αρχή της εβδομάδας η Σελήνη μπορεί να σας μεταφέρει έναν συναισθηματισμό τον οποίο θα πρέπει να ελέγξετε, ώστε να κυλήσουν καλύτερα ιδιαίτερα θέματα σχέσεων. Η Αφροδίτη την τρίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό θα βοηθήσει αρκετά θέματα τα οποία έχετε σε εκκρεμότητα και θέλετε πλέον να κλείσετε οριστικά. Μπορείτε να βοηθηθείτε από άτομα και να έχετε κέρδη, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα αρκετά είναι οι σχέσεις σας αλλά και οι συνεργασίες σας οι οποίες μπορεί να είναι αρκετά έντονες αν δεν προσέξετε ακριβώς τον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια λεπτά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στην αρχή της εβδομάδας και συγκεκριμένα την τρίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέροντας στην επιφάνεια κρυφές επιθυμίες αλλά και γενικότερα θέματα τα οποία θέλετε να λύσετε ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις σας. Ασχοληθείτε αρκετά με άτομα που αγαπάτε αλλά και ιδιαίτερα εάν έχετε κάποια μακροχρόνια σχέση ήρθε η ώρα να βάλετε νέα όρια και γενικότερα να μιλήσετε περισσότερο για τις επιθυμίες που έχετε. Σε συνεργασίες καλό είναι να είστε προσεκτικοί διότι αρκετά πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά από ότι φαίνεται, καλό είναι να αρχίσετε να βάλετε τα δικά σας όνειρα και τις επιθυμίες σας μπροστά από αυτές των άλλων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα αρκετά είναι ο τομέας της εργασίας σας που μπορεί να έχετε περισσότερο φόρτο εργασίας από άλλες φορές και την υγεία σας που θα πρέπει πλέον να τη δείτε σοβαρά και να διακόψετε κακές συνήθειες, βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Από την αρχή της εβδομάδας καλό είναι να ασχοληθείτε με οικονομικά σας ζητήματα αλλά και τα επαγγελματικά σας που θα κυλήσουν καλύτερα κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και ιδιαίτερα με την Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού που θα σας δώσει τον απαραίτητο μαγνητισμό ώστε να πετύχετε περισσότερα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι οι σχέσεις σας και γενικότερα ο ερωτικός σας τομέας που θέλει αρκετή προσοχή αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη να μην ευνοεί ιδιαίτερα την καλή επικοινωνία μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στις  σχέσεις με τα παιδιά σας, καλό είναι στην συναναστροφή σας με τους άλλους να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά και να προσέχετε περισσότερο όσα λέτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Στην αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας προκαλέσει κάποια εσωτερική ένταση και γενικά προσέξτε οποιαδήποτε απόφαση και αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι υπό πίεση. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού την Τρίτη και αυτό θα ευνοήσει αρκετά τον ερωτικό σας τομέα, δίνοντάς σας μία νέα πνοή όσον αφορά τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο γενικότερα, θα έχετε περισσότερο μαγνητισμό αλλά και θα μπορέσετε να δείτε καλύτερα θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή γενικότερα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Ιδιαίτερα αν αφορούν το εξωτερικό αλλά και νομικά ζητήματα μπορούν να κυλήσουν ευκολότερα, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι τα επαγγελματικά σας που θα χρειαστούν αρκετή προσοχή από μέρους σας, όπως και οι κινήσεις που θα κάνετε να είναι μελετημένες για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα. Σε ότι αφορά το σπίτι σας καλό είναι να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να είσαστε να είσαι δίκαιοι απέναντι σε όσους αγαπάτε και να μπορείτε να τους φροντίσετε σωστά, αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή καλό είναι να περιμένετε μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή και να είστε σίγουροι για αυτό.

ΛΕΩΝ:

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας ο Ερμής θα σας δώσει αρκετή έμπνευση αλλά και καλές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και εκκρεμότητες που έχετε αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι η επικοινωνία με άτομα τα οποία αγαπάτε και ιδιαίτερα συγγενείς και φίλους. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία σας με τους άλλους, ιδιαίτερα αν αφορά νομικά ζητήματα αλλά και επικοινωνίες με το εξωτερικό που θα πρέπει να γίνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να προχωρήσουν. Την Τρίτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα επηρεάσει αρκετά την οικογένεια αλλά και θέματα που αφορούν το σπίτι σας, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να βάλετε υπό νέα δεδομένα τις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και να βρείτε ένα νέο τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε η ενέργεια της Αφροδίτης αυτό το ζώδιο να μη σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς απέναντι στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αρκετή αντοχή αλλά και πειθαρχία θα μπορέσετε να τα καταφέρετε καλύτερα αν τα προχωρήσετε στην αρχή της εβδομάδας που μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα όσον αφορά οικονομικά σας θέματα, αλλά και η επικοινωνία σας που ευνοείται ιδιαίτερα από την Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να κινήσετε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και γενικότερα σε θέματα επαγγελματικών και συνεργασιών θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή και να βελτιώσετε καταστάσεις, αρκεί να είστε σε επιφυλακή για θέματα που μπορεί να συμβαίνουν. Καλό είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας, όμως φροντίστε αρκετά και τον οικονομικό σας τομέα που μπορεί να χρειάζεται αρκετή προσοχή αυτή την εβδομάδα, καλό είναι να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και να προσπαθήσετε να βάλετε μία σειρά σε όσα θέματα αφορούν εκκρεμότητες οικονομικές που έχετε αλλά και θέματα τα οποία θέλετε να φέρετε εις πέρας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να σας φέρει αρκετή αίσθηση να φροντίσετε περισσότερο τις επιθυμίες σας, όμως μην ξεχνάτε να φροντίσετε και εκκρεμότητες τις οποίες έχετε.

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού την Τρίτη θα ευνοηθούν αρκετά οικονομικά σας ζητήματα και θα μπορέσετε να προχωρήσετε αρκετά θέματα τα οποία είχατε αφήσει στην άκρη, ιδιαίτερα υποχρεώσεις αλλά και χρέη, μπορείτε να βρείτε καλύτερο τρόπο να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας όπως και εργασιακά σας θέματα. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας κάτι που Αφροδίτη στο Σκορπιό θα εντείνει, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτή την εβδομάδα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους. Θα χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο την ερωτική σας ζωή αλλά και γενικότερα φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε αλλά και μοιράζεστε πράγματα με τους άλλους. Μέσα σε συνεργασίες σας καλό είναι να είστε απόλυτοι σε όσα θέλετε αλλά και γενικότερα να είστε προσεχτικοί σε όσα σας τάζουν οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας θα σας επηρεάσει αρκετά και θα σας εντείνει ακόμα περισσότερο τον εσωτερικό μαγνητισμό που μπορείτε και έχετε, αλλά και θα βελτιώσει αρκετά την προσωπική σας ζωή και την ερωτική σας, βοηθώντας σας να χτίσετε καλύτερες βάσεις σε αυτόν τον τομέα, από το μαγνητισμό που θα εκπέμπετε μπορείτε να ελέγξετε περισσότερο άτομα τα οποία αγαπάτε αλλά και θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Μπορείτε να έχετε καλύτερη σχέση με τα παιδιά σας, αρκεί να βελτιώσετε την επικοινωνία αλλά και γενικότερα να βρείτε τον τρόπο να πλησιάσετε ευκολότερα τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά θέματα που αφορούν παρελθοντικά ζητήματα αλλά και όσα έχετε αφήσει στην άκρη, καλό να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας αλλά και την υγεία σας που χρειάζεται αρκετή προσοχή αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Την Τρίτη με την Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού έχετε ανάγκη να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας αλλά και γενικότερα την ερωτική σας ζωή και όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη γενικότερα να αναθεωρήσετε για πράγματα αλλά και άτομα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή αλλά και τα παιδιά σας, αν έχετε κάποια σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε καλό είναι να επανεξετάσετε και να τα βάλετε πλέον σε πρώτη γραμμή και να τα βάλετε σε σταθερότερες βάσεις. Αυτό που μπορείτε να κάνετε ευκολότερα αυτή την εβδομάδα είναι να ασχοληθείτε με δικά σας θέματα αλλά και όσα έχετε γενικότερα σε εκκρεμότητα, θα μπορέσετε περισσότερο να ασχοληθείτε με αυτά όπως και με τη διατροφή και την υγεία σας που είναι αρκετά ευαίσθητα αυτή την περίοδο. Φροντίστε να απεμπλακείτε από άτομα που μπορούν να έχουν κάποιο αρνητικό αντίκτυπο επάνω σας και γενικότερα κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να έχετε μεγαλύτερο μαγνητισμό που θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας με το κοινωνικό σας περιβάλλον, τις φιλίες σας αλλά και μπορείτε να κάνετε καλές επαφές και να επικοινωνήσετε καλύτερα με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε περισσότερα κέρδη, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα και να κάνετε νέες φιλίες και καλές κοινωνικές συναναστροφές που θα σας είναι πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Αυτή την εβδομάδα ο τομέας της καριέρας και των επαγγελματικών σας μπορούν να σας δυσκολέψουν λιγάκι γι’ αυτό και θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και να προσέχετε παρασκήνια αλλά και δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε σε ότι αφορά το σπίτι αλλά και την οικογένεια σας. Καλό είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε καταστάσεις με άτομα τα οποία μπορείτε να έχετε απομακρυνθεί και να αποφύγετε τις εντάσεις για οποιοδήποτε λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέσα στον οίκο των επαγγελματικών σας, θα ευνοήσει αρκετά αυτόν τον τομέα αλλά και γενικότερα θα σας βοηθήσει να έρχεται καλύτερες ιδέες αλλά και στόχους, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα, όπως και στα οικονομικά σας θα σας ευνοήσει αρκετά ώστε να μπορέσει να έχετε περισσότερα κέρδη. Προσέξτε αρκετά θέματα που μπορεί να αφορούν νομικές υποθέσεις όπως και γραφειοκρατικές τις οποίες θα πρέπει να βάλετε μία τάξη και να διορθώσετε θέματα τα οποία έχετε σε εκκρεμότητα. Η επικοινωνία σας πάλι είναι ένας τομέας ο οποίος δεν θα ευνοηθεί αρκετά αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με άτομα τα οποία αγαπάτε, ιδιαίτερα του συγγενικού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα οι επιθυμίες σας έρχονται σε πρώτο πλάνο με την Αφροδίτη που εισέρχεται την τρίτη στο ζώδιο του Σκορπιού που μπορεί εύκολα να βγάλει περισσότερες επιθυμίες τις οποίες είχατε αφήσει στην άκρη, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι αυτή περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό μπορεί με το ταίρι σας να κάνετε κάποιο ταξίδι ή μετακίνηση σε κάποιο άλλο μέρος. Θέματα τα οποία μπορούν να αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση, πτυχία αλλά και γενικότερα υποθέσεις οι οποίες θέλετε πλέον να κλείσετε οριστικά αλλά και να προχωρήσετε μπορείτε να το κάνετε ευκολότερα, αρκεί να κινηθείτε σε σταθερή βάση, φροντίστε ότι νέο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε να αποφύγετε τη βιασύνη και το πάθος που μπορεί να σας μεταδώσει η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα. Φροντίστε εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν ιδιαίτερα κληρονομικά ζητήματα, θέματα ασφαλειών ή κληρονομικών που πρέπει να διευθετήσετε, αφού μπορεί να βρείτε αρκετές καθυστερήσεις σε αυτούς  τους τομείς. Γενικότερα αποφύγετε τα έξοδα και προσπαθήστε να βάλετε σε μία σειρά χρέη τα οποία πρέπει να αποπληρώσετε. 

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση