Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 5/03-11/03 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 5/03-11/03 2018
Spread the love

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον φθίνοντα αμφίκυρτο στο ζώδιο του Ζυγού μέσα στον 4ο οίκο που τονίζει οικογενειακά θέματα και πλέον η ισορροπία σε οικογενειακές σχέσεις αλλά και οι  καλά ζυγισμένες κινήσεις σε όσα θέλουμε να κάνουμε είναι απαραίτητες, για να έχουμε σταθερότητα.

Η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Κριού, η Αφροδίτη πλέον κάνει τις σχέσεις έντονες και ενεργοποιεί αρκετά προσωπικές επιθυμίες, όλα κινούνται γρηγορότερα και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, διότι αρκετή μπορεί να είναι η παρόρμηση αλλά και βιασύνη, μπορείτε όμως να κατανοήσετε περισσότερο όσα πραγματικά επιθυμείτε πλέον.

Ο Δίας στις 9 Μαρτίου εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία, ξανασκεφτείτε σχέδια τα οποία θέλετε να προχωρήσετε, είναι η κατάλληλη περίοδο να σκεφτείτε καλύτερα σχέδια αλλά και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας, να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτό το διάστημα όσο ο Δίας είναι ανάδρομος (μέχρι και τις 10 Ιουλίου) σε νομικά θέματα και σε οικονομικές σας συναλλαγές. Γενικά αυτό το διάστημα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε περισσότερο για να προχωρήσουν ζητήματα με επιτυχία.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα εκμεταλλευτείτε τον προσωπικό σας μαγνητισμό που σας δίνει η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα ευνοήσει αρκετά τις σχέσεις σας, προσπαθήστε να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε αλλά να φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας με τον Ερμή να εισέρχεται επίσης στο ζώδιό σας δίνοντάς σας κάποια βιασύνη στην επικοινωνία, σκεφτείτε αρκετά όσα θέλετε να πείτε σε τρίτους. Εστιάστε σε θέματα καριέρας αλλά και οικονομικών σας που αυτή την εβδομάδα μπορούν να βελτιωθούν, αν προσπαθήσετε αρκετά.

Ταύρος

Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα να είστε αρκετά προσεκτικοί, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, ειδικά σε ότι αφορά οικονομικά θέματα, καλό είναι να φροντίζετε εκκρεμότητες που υπάρχουν πριν προχωρήσετε σε κάτι νέο. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη  που περνάει στον Κριό θα σας κάνει να σκεφτείτε αρκετά τις σχέσεις σας αλλά και να πάρετε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε θέματα που χρονίζουν, το σημαντικό μέσα σε αυτή την εβδομάδα για σας είναι να κινηθείτε με ψυχολογική ισορροπία, ιδιαίτερα σε όσα σας δυσκολεύουν και σε υποχρεώσεις που υπάρχουν και πρέπει να βγάλετε εις πέρας.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση των συναισθημάτων σας, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό τονίζοντας αρκετά την σπουδαιότητα των επαφών σας με τους άλλους. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στο Κριό και θα κινητοποιήσει αρκετά θέματα για εσάς, όμως αποφύγετε τη βιασύνη και προσπαθήστε να εστιάσετε σε νέες επαφές που μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τις συνεργασίες σας αλλά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να αποφύγετε όσο γίνεται αυτή την εβδομάδα τα έξοδα.

Καρκίνος

Με τον Ερμή στην αρχή της εβδομάδας να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, εκμεταλλευτείτε πρωτοποριακές και νέες ιδέες που έχετε, μπορείτε να βελτιώσετε αρκετές καταστάσεις αλλά και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε όσα επιθυμείτε, όμως φροντίστε περισσότερο τα επαγγελματικά σας και την υγεία σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Ο Έρμης σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, ισορροπήστε κάποια ψυχική ευαισθησία όμως που μπορεί να έχετε, ιδιαίτερα στις συναισθηματικές σας σχέσεις θα σας βοηθήσει να κινηθείτε καλύτερα αυτή την εβδομάδα.

Λέων

Η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού σίγουρα τονίζει επιθυμίες σας, ιδιαίτερα που αφορούν τις σχέσεις σας αλλά και νέα σας σχέδια, θα πρέπει όμως να δείξετε επιμονή και υπομονή για να ξεπεράσετε θέματα τα οποία αντιμετωπίζετε πριν προχωρήσετε σε νέες κινήσεις. Συνεργασίες μπορεί να είναι πολύ θετικές σε αυτό το διάστημα και μπορείτε να προχωρήσετε θέματα ιδιαίτερα επαγγελματικών σας, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις με την Αφροδίτη στον Κριό να σας δίνει αρκετή παρόρμηση, προχωρήσετε με περισσότερη διαλλακτικότητα σε προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού σίγουρα μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και να ενεργήσετε ουσιαστικά για να βελτιώσετε αυτό τον τομέα, αποφύγετε να ξεκινήσετε νέα σχέδια αν δεν είστε βέβαιοι για τη θετική τους εξέλιξη. Ο Ερμής μπορεί να σας φέρει αρκετή βιασύνη αλλά και παρορμητικότητα που θα πρέπει να συγκρατήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη τονίζει τις προσωπικές σας σχέσεις και μέσα σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα μπορείτε και έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να δείτε με ένα διαφορετικό πρίσμα θέματα που αντιμετωπίζετε μέχρι τώρα.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα ο τομέας των σχέσεων σας αλλά και των συνεργασιών σας τονίζεται από τον Ερμή αλλά και την Αφροδίτη που εισέρχονται στο ζώδιο του Κριού, έτσι θα πρέπει να προχωρήσετε με αρκετή διαλλακτικότητα αλλά και προσοχή σε ότι αφορά αυτούς τους τομείς, ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε προσωπικές σας σχέσεις και στα ερωτικά σας με υπομονή μόνο θα ξεπεράσετε δυσκολίες και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας, εστιάζετε στην καλή επικοινωνία και αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, τονίζοντας θέματα επαγγελματικών σας που θα πρέπει να εστιάσετε όπως και σε καθημερινά σε ζητήματα ώστε να τα βελτιώσετε. Σκεφτείτε όσα πλέον μπορεί να μην σας ικανοποιούν, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία αλλά και τις σχέσεις σας με την Αφροδίτη που εισέρχεται επίσης στον Κριό, θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να βελτιώσετε όσα πλέον σας κρατάνε από το να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ασχοληθείτε ιδιαίτερα με οικονομικά σας ζητήματα αυτή την εβδομάδα και προσπαθείτε να βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε αυτό τον τομέα, όμως χωρίς ανυπομονησία.

Τοξότης

Ο Ερμής και Αφροδίτη τονίζει τον τομέα των ερωτικών σας και σας δίνει μεγάλη δημιουργικότητα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας νέες γνωριμίες και να συνδεθείτε περισσότερο με τους άλλους, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Η αισιοδοξία θα σας δώσει το προβάδισμα για να ξεπεράσετε δυσκολίες, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας νέες ιδέες μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα μπορέσετε να είστε πιο ενεργητικοί για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας αλλά και στόχους που έχετε βάλει εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού σίγουρα θα σας ωθήσει σε αλλαγές που όμως θα πρέπει να τις κάνετε με σταθερότητα, ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορείτε να δουλέψετε σκληρά για όσα θέλετε να πετύχετε, χωρίς όμως να είστε βιαστικοί ειδικά σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα αλλά και θέματα ακινήτων. Προσπαθήστε να σκεφτείτε ξανά όσα θέλετε να προχωρήσετε. Οι σχέσεις σας μπορεί να έχουν περάσει μέσα από δοκιμασίες, όμως ο Ερμής θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια, κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία και θετική στάση απέναντι στους άλλους.

Υδροχόος

Ο Ερμής περνάει στον Κριό τονίζοντας αρκετά την επικοινωνία σας αλλά και επαγγελματικά σας θέματα, έτσι με μεγαλύτερη ενεργητικότητα και δυναμισμό μπορείτε να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και να ξεκαθαρίσετε θέματα μέσα στα συναισθηματικά σας. Σίγουρα αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ξεκαθαρίσετε παλαιότερες παρεξηγήσεις, εστιάστε στην καλή επικοινωνία μέσα σε αυτή την εβδομάδα και ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες που έχετε που θα μπορέσετε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να τις προχωρήσετε.

Ιχθύες

Ο Ερμής που εισέρχεται στον Κριό αυτή την εβδομάδα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, δίνοντας σας περισσότερες προοπτικές ιδιαίτερα μέσα από νέα σχέδια που έχετε. Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη ενέργεια σε όσα θέλετε να πετύχετε, είστε πιο αποφασιστικοί, θα πρέπει να βάλετε τις απαραίτητες προτεραιότητες όμως για να βελτιωθούν θέματα που υπάρχουν στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να κάνετε νέες επαφές αυτό το διάστημα που μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδιά σας και να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας θέματα και κοντινά σας πρόσωπα.

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής”  

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση