Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 30/10-05/11

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 30/10-05/11
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Αυτή την εβδομάδα η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ταύρου που πραγματοποιείται το Σάββατο 04 Νοεμβρίου επηρεάζει αρκετά οικονομικά θέματα, συναισθηματικά αλλά και γενικότερα τις βάσεις που υπάρχουν στη ζωή μας. Από την άλλη ο Ερμής που εισέρχεται στον Τοξότη την Κυριακή, θα φέρει εξελίξεις αλλά και μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετικότητα ώστε να βρούμε τις κατάλληλες ευκαιρίες και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο από δω και στο εξής σχέδια και στόχους.

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα ευνοήσει την υγεία σας και γενικότερα αλλαγές τις οποίες θέλετε να κάνετε, όπως και τα εργασιακά και την καριέρα σας. Καλό είναι από την αρχή της εβδομάδας να σκεφτείτε περισσότερο σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία σας, ιδιαίτερα με συναδέλφους αλλά και σε πιθανές συνεργασίες που θέλετε να κάνετε. Η Πανσέληνος στον Ταύρο το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα, θα χρειαστεί να βάλετε πλέον σε νέες βάσεις σε σχέδια που έχετε αλλά και να σκεφτείτε καλύτερα τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας, σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες αλλά και ανακατατάξεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των συναισθηματικών σας που μπορεί να σας δυσκολέψει, προσπαθήστε όσο γίνεται να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις αλλά και γενικότερα να βάλετε νέες βάσεις μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις φιλίες σας. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις και κάντε συζητήσεις που μπορούν να διαλευκάνουν κάποια πράγματα που σας απασχολούν και να σας δώσουν το προβάδισμα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Στην αρχή της εβδομάδας θα τα καταφέρετε καλύτερα με θέματα που χρειάζονται καλή επικοινωνία αλλά και δεξιότητες στα επαγγελματικά σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν περισσότερο να προχωρήσετε θέματα που υπάρχουν μέσα σε συνεργασίες, αλλά και σε με σχέδια που έχετε σε αυτόν τον τομέα. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει αρκετά να προχωρήσετε ζητήματα τα οποία σας απασχολούν αλλά και επιθυμίες που καιρό έχετε, ιδιαίτερα αν σχετίζονται για τη δημιουργία οικογένειας, την υγεία σας και θέματα παιδιών, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι κάποιες δυσκολίες που μπορεί να φέρει αυτή η Πανσέληνος μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και γενικά με θέματα που αφορούν το σπίτι σας, αλλά και οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος, με τον Ερμή που εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη την Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να προχωρήσετε οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα ή θέμα το οποίο σχετίζεται με αυτόν τον τομέα είτε την υγεία σας από την αρχή της εβδομάδας, που θα σας βοηθήσει να έχετε πιο ξεκάθαρη άποψη αλλά και να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει αρκετά τον οικονομικό σας τομέα και βασικά θέματα αλλά και εκκρεμότητες που έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες και θέλετε να προχωρήσετε. Αυτό που θα επηρεάσει αρκετά αυτή η Πανσέληνος είναι η επικοινωνία αλλά και οι σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά τους αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα τα οποία μπορεί να σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο καιρό, να είστε προσεκτικοί με θέματα έγγραφων και νομικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, την υγεία σας αλλά και την ερωτική σας ζωή στην αρχή της εβδομάδας, θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα σε αυτόν τον τομέα, αλλά και να έρθετε κοντά με άτομα που αγαπάτε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε με την Πανσέληνο του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου, είναι τα οικονομικά σας που επηρεάζονται αρκετά από αυτήν την Πανσέληνο. Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα εάν τα οικονομικά σας σχετίζονται με νέα επαγγελματικά σας σχέδια να μην προχωρήσετε βιαστικά αλλά μόνο όταν θα νιώσετε ότι πραγματικά υπάρχει σταθερό έδαφος, ώστε να πετύχετε στόχους που αφορούν την καριέρα σας και να έχετε περισσότερα κέρδη. Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχετε και ιδιαίτερα θέματα εγγράφων ή ζητημάτων τα οποία υπάρχουν σε εκκρεμότητα φροντίστε να διαλευκανθούν ώστε να προχωρήσετε νέα σχέδια που έχετε με περισσότερη ελευθερία. Στα επαγγελματικά σας, ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη την Κυριακή αλλά και αυτή η Πανσέληνο θα σας φέρει αρκετές νέες ευκαιρίες στη καριέρα σας, ιδιαίτερα μέσω νέων επαφών αλλά και ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν στην άνοδο και καταξίωσης σας.

ΛΕΩΝ:

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας καλό να προσέξετε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και την επικοινωνία σας με τους άλλους που δεν θα ευνοήσει ο Ερμής. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 04/11, θα επηρεάσει αρκετά τα επαγγελματικά αλλά και την καριέρα σας, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε περισσότερο να ισορροπήσετε θέματα μέσα σε συνεργασίες αλλά και γενικότερα να προσπαθήσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας με περισσότερη σταθερότητα αλλά και εργατικότητα, που θα σας βοηθήσει ώστε να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας θα πάρουν μία νέα τροπή με αυτή την Πανσέληνο και θα έχετε νέες ευκαιρίες ώστε να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα, αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι να προσπαθήσετε περισσότερο αλλά και να εργαστείτε σκληρά για όσα θέλετε να πετύχετε, ιδιαίτερα με τον Ερμή που εισέρχεται την Κυριακή στο ζώδιο του Τοξότη που θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη έμπνευση αλλά γενικότερα και να προχωρήσετε καλύτερα σχέδια τα οποία επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τη Δευτέρα είναι ευκολότερο για σας να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε αλλά και γενικότερα με όσους σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε τελευταία, θα καταφέρετε να βάλετε και μία τάξη σε θέματα εγγράφων και όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα τον τελευταίο καιρό. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάσει αρκετά θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας αλλά και την υγεία σας, χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί, να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα στη διατροφή σας αλλά και να ασκείστε περισσότερο πράγμα που θα βοηθήσει πάρα πολύ τον οργανισμό σας. Στα επαγγελματικά σας έχει έρθει η ώρα ώστε να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε πραγματικά τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε και πως πρέπει να προχωρήσετε. Η Πανσέληνος επηρεάζει αρκετά επίσης και τον τομέα των νομικών σας υποθέσεων ή εγγράφων και γενικότερα των επιθυμιών σας και σχεδίων που θέλετε να προχωρήσετε, θα είναι ευκολότερο για σας με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή που εισέρχεται στον Τοξότη την Κυριακή 05/11 να εκπληρώσετε επιθυμίες, αλλά και να προχωρήσετε θέματα τα οποία πρέπει να ολοκληρώσετε.

ΖΥΓΟΣ:

Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα σας ευνοήσουν ώστε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και γενικότερα να μπορέσετε να έχετε περισσότερα κέρδη και στον οικονομικό σας τομέα. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας και γενικότερα εκκρεμότητες οι οποίες είχατε αφήσει στην άκρη αρκετό καιρό τώρα, έχει έρθει η στιγμή ώστε να βάλετε μία τάξη αλλά και να βρείτε και τον κατάλληλο τρόπο ώστε να αυξήσετε τα κέρδη σας και να απαλλαχτείτε μια και καλή από ότι σας έχει βαρύνει τελευταία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο ερωτικός σας τομέας που επηρεάζεται από αυτή την Πανσέληνο στις 04/11 και μπορεί να φέρνει ανακατατάξεις αλλά και αναγκαίες αποφάσεις σε αυτό τον τομέα, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε τη δημιουργία οικογένειας ή θέματα παιδιών. Αυτό που θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερα είναι να προχωρήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι σας αλλά και γενικότερα μία επαναξιολόγηση όσων αφορά οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θέματα που αφορούν ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, νέα σχέδια τα οποία θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας αλλά και γενικότερα νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις, καλό είναι να τις προχωρήσετε μέχρι και την Τρίτη που θα ευνοηθούν περισσότερο, θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία σε όσα θέλετε να προχωρήσετε, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα έξοδα και γενικότερα κινηθείτε με προσοχή στον οικονομικό σας τομέα, ιδιαίτερα με τον Ερμή που εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη την Κυριακή που θα σας ωθήσει σε περισσότερα έξοδα αλλά και επιθυμίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η Πανσέληνο του Σαββάτου στο ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να βρείτε έναν σωστό τρόπο επικοινωνίας που θα σας βοηθήσει στα συναισθηματικά σας, αλλά και μέσα στα επαγγελματικά σας προσπαθήσετε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί, έχετε ανάγκη να βρείτε έναν σωστότερο τρόπο ώστε να πλησιάσετε τους άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Στην αρχή αυτή της εβδομάδας καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας και γενικότερα στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να βελτιώσετε καταστάσεις αλλά και να έρθετε πιο κοντά με όσους έχετε απομακρυνθεί, κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως τα εκλαμβάνεται κάποιες φορές. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάσει αρκετά τον τομέα της υγείας σας που θα πρέπει να φροντίσετε αρκετά αυτό το διάστημα αλλά και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Τα επαγγελματικά σας επίσης είναι ένας τομέας ο οποίος θα επηρεαστεί αρκετά από αυτή την Πανσέληνο, καλό είναι να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη νέα σχέδια αλλά και τις σκέψεις σας πάνω στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορεί να σας φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα και να έχετε περισσότερα κέρδη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι αρκετά τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις αλλά και νομικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σας δυσκολέψουν αρκετά προς το τέλος της εβδομάδας, ιδιαίτερα και με τον Ερμή που εισέρχεται στο ζώδιό σας την Κυριακή, τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν όσον αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Θέματα που υπάρχουν μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά σας και σε συνεργασίες θα μπορέσουν ευκολότερα να λυθούν αν προσπαθήσετε περισσότερο στην αρχή της εβδομάδας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου το Σάββατο 04/11, θα επηρεάσει αρκετά θέματα που σχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα αλλά και τα παιδιά σας όπως και τη δημιουργικότητά σας, γι’ αυτό καλό είναι αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να εστιάσετε στην ασφάλεια που μπορείτε να έχετε μέσα στις σχέσεις σας αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Φροντίστε να υπάρχουν σίγουρα γερές και καλές βάσεις ώστε να μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα σε νέα σας σχέδια, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα οικονομικά σας που θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αυτό τον τομέα αυτή την εβδομάδα αλλά και νέα σχέδια τα οποία θέλετε να προχωρήσετε ιδιαίτερα αν αφορούν γραφειοκρατικές υποθέσεις ψάξε το καλά, ζητήστε συμβουλές από άτομα τα οποία εμπιστεύεστε και έχουν την απαραίτητη εμπειρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αποφύγετε τις εντάσεις αλλά και γενικότερα συζητήσεις οι οποίες δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα μπορούν να φέρουν, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας στην αρχή της εβδομάδας, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις γενικότερα αυτή την εβδομάδα καλό είναι να προσπαθήσετε να λειτουργήσετε όσο πιο ισορροπημένα γίνεται. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου το Σάββατο, αν και επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σας, θα επηρεάσει γενικότερα τις βάσεις αλλά και τις σχέσεις σας, θέματα που αφορούν το σπίτι σας αλλά και ακίνητα μπορούν να πάρουν μία διαφορετική πορεία και γενικότερα θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα συνεργασιών αλλά και νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας. Μπορεί να προσχωρήσετε όμως ευκολότερα και να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν κληρονομικά ζητήματα αλλά και οικονομικές σας εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα, αρκεί να κινηθείτε με υπομονή.

ΙΧΘΕΙΣ:

Ελάτε πιο κοντά με το ταίρι σας, κάντε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως, ο ερωτικός σας τομέας ευνοείται στην αρχή της εβδομάδας και μπορείτε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Εσείς που είστε αδέσμευτοι μπορείτε να πλησιάσετε ευκολότερα άτομα τα οποία σας ενδιαφέρουν, αλλά και να κάνετε καινούργιες νέες επαφές που μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ όχι μόνο στον ερωτικό σας τομέα αλλά και στα επαγγελματικά σας, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα θέματα τα οποία μπορεί να σας δυσκολεύουν. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου το Σάββατο, επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών σας αλλά και γενικότερα τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και τα επαγγελματικά σας, τα οποία μπορούν να ευνοηθούν αρκετά όπως και οι συνεργασίες σας από αυτή την Πανσέληνο. Αρκεί να προσπαθήσετε περισσότερο να εργαστείτε πάνω σε όσα θέλετε να καταφέρετε, θα μπορέσετε να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και με άτομα τα οποία μπορεί να σας δυσκόλευαν με τη συνεργασία τους τελευταία. Το σημαντικό είναι να προσέχετε περισσότερο τον τομέα της υγείας σας, αλλά και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον τρόπο διατροφής σας κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις αλλά και βάζοντας περισσότερη άσκηση στη ζωή σας.

 

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση