Home / Special Features / Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 29/10 έως 04/11 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 29/10 έως 04/11 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

ΚΡΙΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε και να αφοσιωθείτε, με μεγαλύτερη δυναμική και ωριμότητα. Οι ενάρξεις που στοχεύετε να κάνετε, θα έχουν θετικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα σας απορροφήσει αρκετά και δεν θα σας αφήσει χρόνο για διασκέδαση και προσωπικές στιγμές. Αυτό ίσως σας φέρει εντάσεις, μεταξύ των κοντινών σας προσώπων, εφόσον θα υπάρξει απομάκρυνση και έλλειψη επικοινωνίας. Αποφύγετε αναλυτικές συζητήσεις, με άτομα φιλικού περιβάλλοντος, εφόσον δεν υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα για σας, θα είναι δημιουργικού χαρακτήρα και θα αποκτήσετε κίνητρα να δημιουργήσετε νέα σχέδια. Η φαντασία και οι πρωτοτυπίες, θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα όρια, ώστε να μην σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Ο τομέας της εκπαίδευσης, θα είναι εύκολος για σας, εφόσον θα υπάρξουν νέα πράγματα που θα  διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα αποκτήσετε την σταθερότητα, για να επιδοθείτε όπως επιθυμείτε. Σε δικαστικά θέματα που σας απασχολούν, θα μπορέσετε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία για να προβείτε σε καλύτερες κινήσεις. Μακρινά ταξίδια, θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο και θα ολοκληρωθούν με τον τρόπο που τα έχετε προγραμματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα, μπορούν να βελτιωθούν αυτή την εβδομάδα και να σας δώσουν την υλική ασφάλεια που επιθυμείτε. Οι κινήσεις σας όμως, θα πρέπει να είναι διπλωματικού χαρακτήρα και να σκεφτείτε με ρεαλισμό.  Οι δανειοληπτικές συναλλαγές, μπορούν να σας δώσουν μία ευνοϊκή εξέλιξη. Η επικοινωνία με συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα, θα είναι κάπως απόμακρη και οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί, μπορεί να σας κάνουν να ανακαλέσετε τα πιστεύω και τα κατεστημένα που υπήρχαν στο παρελθόν. Η περίοδος αυτή, δεν είναι κατάλληλη για την διοργάνωση μακρινών ταξιδιών, εμφανίζοντας αναβολές απρόβλεπτου χαρακτήρα. Θέματα εκπαίδευσης και κυρίως ανώτερης, θα μακροχρονίσουν και χρειάζεται υπομονή, για να εξελιχθούν όπως επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία σας με τον κοινωνικό σας κύκλο, θα βελτιωθεί αρκετά και θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τις συμπεριφορές των γύρω σας. Θέματα σχέσεων που σας απασχολούν, θα πάρουν θετική τροπή και θα εξισορροπηθούν οι εντάσεις μεταξύ σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να διαχειριστείτε τις συναλλαγές σας και να αποφύγετε τις σπατάλες. Θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες και δάνεια, θα χρειαστεί να εστιάσετε σε αυτά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, διότι θα υπάρξουν πλευρικοί παράγοντες που θα σας αποσπάσουν την προσοχή. Οι συγγενικές σας σχέσεις, θα έρθουν πιο κοντά, εφόσον θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας.

ΛΕΩΝ

Οι στόχοι που έχετε θέσει στον επαγγελματικό σας τομέα, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσουν το έναυσμα να προχωρήσετε δυναμικά. Η υλική σας ασφάλεια, θα βελτιωθεί σιγά-σιγά και τα πράγματα θα πάρουν μία νέα τροπή. Η εικόνα όμως που θέλετε να δείξετε προς τα έξω, με βάση την προσωπικότητά σας, θα είναι μικρότερης ισχύς από τα θέλω σας. Οι συνεργασίες που υπάρχουν στο προσκήνιο, θα ξεπροβάλλουν ίσως κάποιες κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, που μπορούν προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις σας. Μείνετε επιφυλακτικοί και κινηθείτε με σταθερά βήματα. Στις σχέσεις σας, θα χρειαστεί να επανατοποθετήσετε τις απόψεις σας και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, απέναντι στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα είναι αρκετά δημιουργική για σας και θα σας ενεργοποιήσει την φαντασία σας. Η διασκέδαση, θα είναι στα όρια που θα σας αλλάξει την ψυχολογική σας διάθεση, με αποτέλεσμα να σας αναπτερώσει και να αισθανθείτε τις θετικές αλλαγές γύρω σας. Παρασκήνια όμως που θα έρθουν στην επιφάνεια, χρειάζονται ψυχραιμία και καθαρή σκέψη, ώστε να μην σας αποπροσανατολίσουν, μπορεί επίσης να σας φέρουν μία συναισθηματική αναστάτωση που θα πρέπει να την διαχειριστείτε. Μία νέα ερωτική σχέση, μπορεί να ξεπροβάλλει στην ζωή σας και να σας δώσει μία ευχάριστη νότα, κάνοντάς σας να αισθανθείτε ότι η τύχη σας άνοιξε. Οι σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα, θα ομαλοποιηθούν και κυρίως με τα παιδιά, που θα σας είναι πιο εύκολη η επικοινωνία μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Μικρές αναταράξεις θα συμβούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα εστιάσετε σε  καταστάσεις, που ίσως τις προσπερνούσατε χωρίς να δίνετε την ανάλογη βαρύτητα μέχρι τώρα. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα περάσει μία δοκιμασία εμπιστοσύνης και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις σχέσεις μεταξύ σας. Οι εξορμήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων, που σας ακολουθούν αυτήν την περίοδο. Η ερωτική σας σχέση, θα περάσει μία κρίση ταυτότητας και θα σας αναταράξει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία ψύχραιμη στάση και να διατηρείτε την σκέψη σας σε ανάλογο επίπεδο, χωρίς να χαθεί ο έλεγχος. Η υπερβολική επιφυλακτικότητα, δεν βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων, παρά μόνο οι συζητήσεις μέσω ειλικρινών συναισθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, θα βελτιωθούν και θα έχουν να δώσουν θετικά στοιχεία. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα σταθεί στο πλευρό σας και θα είναι σε θέση να ακούσει τις ανησυχίες σας και να σας δώσει την ανάλογη βοήθεια. Οι επικοινωνίες σας γενικότερα, θα ευνοηθούν και θα γίνετε περισσότερο κατανοητοί στις προτάσεις που καταθέτετε για το μέλλον. Βάλτε όμως, τα όρια σας και μην αποσυντονίζετε τις σκέψεις σας, με θέματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα. Θα πρέπει, να δείξετε περισσότερη υπομονή σε θέματα καριέρας που μπορεί να καθυστερήσουν, προσέξτε γιατί μπορεί σε αυτό να σχετίζονται και τρίτα πρόσωπα. Η προσωπική σας ζωή, χρειάζεται να της δώσετε χρόνο, ώστε να ισορροπήσετε τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρωτοποριακή σας στάση, προς την κατάκτηση της καριέρας σας, θα δώσει την κοινωνική καταξίωση που θέλετε. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα μπορέσετε με διπλωματία να τις ξεπεράσετε, φτάνει να μην επιμείνετε σε διεξοδικούς ελέγχους που θα σας αποσυντονίσουν και θα επιφέρουν δυσμενείς επικοινωνίες. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή, σε δικαστικά θέματα και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μικρά ταξίδια, δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο, εμφανίζοντας κάποιες αναβολές. Οι σχέσεις με συγγενικά σας άτομα, μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες εντάσεις και να ακολουθήσει μια δυσκολία στην επικοινωνία σας. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις, που δεν μπορείτε να χειριστείτε κατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπικότητα σας, θα κινηθεί μέσω της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας, βγάζοντας την λάμψη σας προς τα έξω. Η ανώτερη εκπαίδευση που έχετε ως στόχο να κατακτήσετε, σας δίνει τις ευκαιρίες να ακολουθήσετε τον δρόμο που έχετε χαράξει. Η σταθερότητα σας, θα βοηθήσει να κατακτάτε μέσω μάχης, τις προκλήσεις που παρουσιάζονται και να τις μετατρέπετε σε εμπειρίες ζωής. Στα οικονομικά σας θέματα, θα χρειαστεί να επιμείνετε περισσότερο, διότι αυτή η περίοδο δεν είναι ευνοϊκή για δανειοληπτικές και οικονομικές συναλλαγές με τρίτους. Η οικονομική βοήθεια που μπορεί να περιμένετε, δεν θα ολοκληρωθεί και ίσως να σας μεταμορφώσει την οικονομική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας γεμίσει με πολλά απρόοπτα δίνοντας ένα περιπετειώδες στίγμα. Τα παρασκήνια που έχουν συμβεί στο παρελθόν, θα πάρουν θέση και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, προσεγγίζοντάς τα με εξονυχιστικό έλεγχο. Δείξτε προσοχή, στην παραπληροφόρηση και στον τρόπο που θα διεξάγετε τα συμπεράσματα. Το οικονομικό σας σκέλος, θα είναι άμεσης βαρύτητας και θα παρουσιάσει μία σταθερότητα, βοηθώντας σας έτσι να βρείτε τρόπους και ιδέες, που θα φέρουν την άνοδο. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα πρέπει να κινηθείτε με επιφυλακτική στάση και να πληρείτε την κριτική ικανότητα, για τις συμπεριφορές που εμφανίζονται από τα άτομα που σας πλαισιώνουν. Σε θέματα σχέσεων, θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να μην παρασύρεστε από εκρήξεις που είναι επιφανειακές, που όμως μπορούν να φέρουν επιπόλαιες σκέψεις. Καταθέστε την άποψή σας, με ειλικρίνεια και κινηθείτε ανάλογα, διατηρώντας τις σκέψεις σας συγκροτημένες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σχέση με τους συνεργάτες σας, έχει το περιθώριο να εμφανίσει εποικοδομητικά αποτελέσματα. Οι καινοτόμες ιδέες, κατοχυρώνουν την αξία σας και η διπλωματική σας ευχέρεια, δίνει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται. Διατηρείστε όμως την επιφυλακτικότητά σας, σε άτομα που μπορεί να είναι αρνητικά και μπορούν να σας επηρεάσουν. Θέματα στην προσωπική σας ζωή που σας απασχολούν αυτό το διάστημα, θα καταλαγιάσουν εμφανίζοντας μία γαλήνη, η οποία θα ξεκουράσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ψυχολογική σας διάθεση, θα αναπτερωθεί και θα αισθανθείτε ότι αλλάζουν τα πράγματα γύρω σας. Άτομα φιλικού περιβάλλοντος, ίσως προσφέρουν την βοήθειά τους, δείχνοντας την συμπαράστασή τους σε ζητήματα που σας αποδιοργανώνουν.

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής”

Σχόλια

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του emeis, στέλνοντας φωτογραφίες, video, καταγγελία ή ένα μήνυμα στο email info@emeis.gr