Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 29/01-04/02 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 29/01-04/02 2018
Spread the love

Πως θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς 

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 ώρα 15:49 μ.μ. και συναντά την Αφροδίτη που βρίσκεται επίσης σε αυτό το ζώδιο. Το εξάγωνο με τον Άρη αλλά και το Vertex θα επηρεάσει αρκετά σχέσεις, συνεργασίες αλλά και θα φέρει πρωτοπορία σε νέα σχέδια και ειδικά σε επαγγελματικά ζητήματα. Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια, Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκόρπιοι είστε αυτοί οι οποίοι θα νιώσετε περισσότερο την επιρροή του Ερμή αυτή την εβδομάδα.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που κάνει έντονα αρκετά τα συναισθήματά σας και επιδρά επάνω σας καταλυτικά για την πορεία των σχέσεών σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και σε σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα των οικονομικών σας αλλά και εκκρεμότητες που υπάρχουν και προσπαθήστε περισσότερο για επαγγελματικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με συνεργασίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα ισορροπήστε καταστάσεις αλλά και να είστε πιο προσεκτικοί σε σημαντικά ζητήματα. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 και θα σας κάνει αρκετά ενεργούς αυτή την εβδομάδα μπορείτε να δράσετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σε επαγγελματικά ζητήματα, όμως θα πρέπει να προσέξετε το τρόπο χειρισμού, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις αν δεν προσέξετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου μπορεί να σας φέρει κάποιες δυσκολίες σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα σε νομικά ζητήματα αλλά και σε γραφειοκρατικές υποθέσεις θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε τέτοιου είδους ζητήματα όπως και σε νέα σας σχέδια, ιδιαίτερα επαγγελματικής φύσεως. Ασχοληθείτε περισσότερο με επαγγελματικά θέματα αυτή την εβδομάδα, ο Κρόνος μπορεί να σας φέρει αρκετές υποχρεώσεις γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο και την υγεία σας. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/1 επηρεάζοντας επίσης τον τομέα των επαγγελματικών σας, είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με σχέδια τα οποία έχετε ήδη ξεκινήσει αποφεύγοντας να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο νέα, όμως θα σας δώσει μία νέα προοπτική ο Ερμής σε θέματα συνεργασιών και θα μπορέσετε αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε περισσότερο με την καλή εξέλιξη μέσα σε αυτές, όπως και στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και εσείς θα πρέπει να φροντίσετε αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας και να αποφύγετε όσο γίνεται τα έξοδα που η Σελήνη μπορεί να σας ωθήσει, μπορείτε όμως αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και την καριέρα σας γενικότερα.  Έτσι κι αλλιώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 πρόκειται να φέρει αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί, γιατί ο Ερμής θα φέρει και εκεί αλλαγές, μην βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο ιδιαίτερα αν είστε ήδη σε μία σχέση. Προσπαθήστε να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, από την άλλη ο Άρης σας δίνει την απαραίτητη αποδοτικότητα για να πετύχετε περισσότερα ιδιαίτερα σε συνεργασίες.

Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να δοκιμάσει αρκετά την ψυχολογία σας αλλά και τις σχέσεις σας, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και ιδιαίτερα να εμμένετε στη θέση σας σε θέματα που δεν έχουν ακόμα σταθεροποιηθεί, γενικότερα ο τομέας των επαγγελματικών σας όπως και οι συνεργασίες σας μπορούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα να είναι αρκετά απαιτητικές, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσετε θετική στάση και διάθεση. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου 31/01 τονίζοντας αρκετά τον οικονομικό σας τομέα, αρκετές σχέσεις μπορούν να μπουν υπό εξέταση αυτή την περίοδο, μπορείτε όμως να κατανοήσετε περισσότερο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτές. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως και ιδιαίτερα και στα επαγγελματικά σας ο Ερμής μπορεί να φέρει απότομες εξελίξεις αλλά και κάποια δυσκολία, γι’ αυτό προσέξτε. Από την άλλη στον τομέα των ερωτικών σας θα βοηθήσει αρκετά να αναδείξετε τη θετική σας πλευρά και αρκετά μπορούν να αλλάξουν από δω και πέρα σε αυτό τον τομέα.

Λέων

Από την αρχή της εβδομάδας καθημερινές σας υποχρεώσεις αλλά και θέματα γενικότερα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν κυρίως λόγω του Κρόνου που μπορεί να φέρει κάποιες απαιτήσεις. Προσπαθήστε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για να ανταπεξέλθετε, φροντίζοντας όμως και την υγεία σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα όσο περισσότερο μπορείτε. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας αλλά και εκκρεμότητες που έχετε, μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα σε αυτές. Ο Ερμής περνάει απέναντι σας στον Υδροχόο στις 31/01 και θα επηρεάσει αρκετά την επικοινωνία σας που θα πρέπει να προσέξετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει δυσκολίες σε νέα σχέδια που έχετε και επαγγελματικά σας θέματα, ειδικά αν αφορούν την επαγγελματική σας κατάρτιση, νέες συνεργασίες αλλά και νομικά θέματα μπορεί να έχουν απρόσμενες εξελίξεις και θα πρέπει να τα επανεξετάσετε, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Προσπάθησε στην αρχή της εβδομάδας με την επικοινωνία σας να ευνοείται αρκετά να βελτιώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και με επαγγελματικές σας συνεργασίες ή νέα σχέδια, θα καταφέρετε περισσότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νέες ενέργειες και ιδιαίτερα νέα ξεκινήματα. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 31/01 επηρεάζοντας αρκετά τον τομέα των εργασιακών σας αλλά και της υγείας σας, σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να προσέχετε αρκετά. Είναι καιρός να αλλάξετε αρκετά πράγματα τα οποία δεν σας ικανοποιούν, όμως μην βιαστείτε σκεφτείτε καλά κάθε σας κίνηση και αποφύγετε να είστε παρορμητικοί, αν κάποια πράγματα σας δυσκολεύουν. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει αυτή την εβδομάδα να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας για να βελτιώσετε καταστάσεις, μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με οικονομικά σας ζητήματα και να διευθετήσετε όσα σας απασχολούν με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας φανείτε προσεκτικοί με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο σε επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και σε οικογενειακά θέματα, είναι οι δύο τομείς που θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και ηρεμία. Προσπαθήστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να προσέξετε περισσότερο συνεργασίες αλλά και σχέσεις που  ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 θα επηρεάσει αρκετά. Θα πρέπει να κινηθείτε ισορροπημένα στα επαγγελματικά σας, ακόμα και αν θέλετε να κάνετε νέα σχέδια φροντίστε να τηρήσετε υποχρεώσεις και υποσχέσεις που έχετε δώσει.  Ο Ερμής όμως θα ευνοήσει τον τομέα των οικονομικών σας, δίνοντας καλύτερες ευκαιρίες και ιδέες, ώστε να καταφέρετε περισσότερα σε αυτό τον τομέα και να έχετε περισσότερα κέρδη, ιδιαίτερα από επαγγελματικές σας κινήσεις αρκεί να εργαστείτε αποδοτικά πάνω σε όσα θέλετε να κάνετε.

Σκορπιός

Στην αρχή της εβδομάδας αν και ο Ποσειδώνας μπορεί να σας δώσει αρκετή έμπνευση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον Κρόνο να είναι αρκετά απαιτητικός απέναντί σας σε θέματα που αφορούν ιδιαίτερα την επικοινωνία σας με τους άλλους, κοντινά σας πρόσωπα αλλά και τα επαγγελματικά σας γενικότερα. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 επηρεάζοντας οικογενειακά σας θέματα αλλά και τα επαγγελματικά σας, που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς. Προσπαθήστε ότι και αν θέλετε να αλλάξετε, αφού ο Ερμής θα σας φέρει διάθεση αλλαγής, να προσπαθήσετε να κινηθείτε ισορροπημένα, ιδιαίτερα ψυχολογικά αλλά και στις κινήσεις σας. Μην βιάζεστε να αλλάξετε καταστάσεις που μπορεί να μην είναι ώρα ακόμα. Προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε νέα επαγγελματικά σας σχέδια, όμως επειδή ο Ουρανός μπορεί να φέρει αυτή την εβδομάδα απρόοπτα να είστε προσεκτικοί.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να ευαισθητοποιήσει την ψυχολογία σας και ο Κρόνος θα δοκιμάσει τα οικονομικά σας, προσέξτε αρκετά σε αυτούς τους τομείς και σε εκκρεμότητες που έχετε, προσπαθήστε να μην προσθέσετε περισσότερα έξοδα στην καθημερινότητά σας. Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 και θα επηρεάσει αρκετά την επικοινωνία σας μέσα στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και τα επαγγελματικά σας. Έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε νέες ιδέες και να κάνετε νέα ανοίγματα στη καριέρα σας με τον Άρη να σας δίνει την απαραίτητη ώθηση να προχωρήσετε ζητήματα που ήταν στάσιμα, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μέσα σε αυτή την εβδομάδα στον τομέα των ερωτικών σας πού είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να φέρει δυσκολίες. Θα πρέπει να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας και να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις σε αυτό τον τομέα, μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 και αρκετά πρόκειται να αλλάξουν για εσάς, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας αλλά και των επαγγελματικών σας, στους δύο αυτούς τομείς αν βάλετε τα δυνατά σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά από δω και πέρα. Εστίασε στην καλή επικοινωνία και στις νέες επαφές που μπορεί να φέρει ο Ερμής και να ευνοήσουν πολύ την καριέρα σας, όμως ο Ουρανός μπορεί να φέρει απρόοπτα σε οικογενειακά ζητήματα και αλλαγές που αφορούν το σπίτι σας, να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς. Στα επαγγελματικά σας είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε, με τον Άρη να ενεργοποιεί καταστάσεις του παρελθόντος να κινηθείτε όσο πιο διαλλακτικά γίνεται, αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες και προτιμήστε να επιλέγετε σωστά τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 31/01 επηρεάζοντας αρκετά τον τρόπο που σκέπτεστε αλλά και που δράτε, πρόκειται να αλλάξει αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους, στην επικοινωνία σας ακόμα και αν κάποια πράγματα είναι διαφορετικά από ότι θα θέλατε ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις θα πρέπει να κρατήσετε μία ισορροπημένη στάση και να αποφύγετε όσο γίνεται εντάσεις, ειδικά σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Όπως και σε νέα σχέδια, επειδή ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός μπορεί να φέρει απρόβλεπτα αυτή την εβδομάδα κινηθείτε ισορροπημένα και με προσεκτικά βήματα. Στα επαγγελματικά σας ο Ερμής πρόκειται να φέρει θετικές εξελίξεις και μπορεί να έχετε αρκετά κέρδη αλλά και εύνοια από νέες επαφές, νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στη ζωή σας και η διάθεση αλλαγής δεν λείπει.

Ιχθύες

Στην αρχή της εβδομάδας φανείτε προσεκτικοί με τη Σελήνη στον Καρκίνο ιδιαίτερα στον τομέα των ερωτικών σας και σε φιλικές σχέσεις, οι αντιδράσεις σας αλλά και όσα λέτε μετράνε. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/01 επηρεάζοντας αρκετά τον 12ο οίκο σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά παρελθοντικές καταστάσεις, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπημένη ψυχολογία και σκέψη. Για να κάνετε καλύτερες επιλογές σε οικονομικά σας θέματα πού ο Ερμής θα επηρεάσει σε τετράγωνο με τον Ουρανό μην βιαστείτε, αρκετά θέματα μπορούν να σας δυσκολέψουν σε αυτό τον τομέα, εστιάστε να βάλετε ένα πρόγραμμα σε εκκρεμότητες και να αποφύγετε έξοδα αυτή την εβδομάδα.

 

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση