Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 27/11-03/12

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 27/11-03/12
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα αλλά και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν την γοητεία σας. Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας. Κερδοφόρα προοιωνίζεται η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα, την εκπαίδευση αλλά και νομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Η ομιλία είναι το δυνατό σας σημείο, η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να βρείτε λύσεις μέσα από το διάλογο ευκολότερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας μέχρι να μπει μια τάξη στα οικονομικά σας και σε παλιότερες οφειλές που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Στις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδιαίτερα στα ερωτικά σας καλό είναι να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία, ο Άρης μπορεί να φέρει εύκολα εντάσεις που καλό είναι να αποφύγετε. Από την αρχή της εβδομάδας βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα για οικονομικά ζητήματα και επανεξετάσετε θέματα που αφορούν τα εργασιακά σας, προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι ευκολότερο να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θέματα σχετικά με νομικά ζητήματα, έγγραφα και εκκρεμότητες που έχετε μπορούν να διευθετηθούν καλύτερα, αλλά κινηθείτε με ηρεμία και σταθερά βήματα. Μην βιαστείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να προχωρήσετε ζητήματα που σας έχουν δυσκολέψει τελευταία, ιδιαίτερα αν αφορούν γραφειοκρατικές υποθέσεις και παλιότερες εκκρεμότητες. Ο τομέας των σχέσεων σας αλλά και τα ερωτικά σας μπορεί να σας δυσκολέψουν, γι’ αυτό φροντίστε περισσότερο όσους αγαπάτε και προσπαθήστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Δίας αλλά και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα σας δώσουν την απαραίτητη δημιουργικότητα ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και να κάνετε τις αλλαγές που περιμένετε καιρό. Κάποιες δυσκολίες στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορεί να καθυστερήσουν κάποια σχέδιά σας, όμως με περισσότερη μεθοδικότητα θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα πάρτε μια βαθιά αναπνοή και προσέξτε πριν μιλήσετε ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που μπορεί να έχετε πολύ θετικές εξελίξεις αυτό το διάστημα, αλλά και σε θέματα που αφορούν νομικές σας υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα, μην βιαστείτε να κάνετε ενέργειες πριν να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις.ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο τομέα των οικονομικών σας αυτή την εβδομάδα αλλά και των επαγγελματικών σας δεν ευνοείται ιδιαίτερα και θα χρειαστεί να κινηθείτε με περισσότερη σύνεση για να κυλήσουν όλο πιο ομαλά για σας. Περιορίσετε τα έξοδά σας ώστε να αποφύγετε το άγχος στα οικονομικά σας και βάλτε τα δυνατά σας στα επαγγελματικά σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα πλησιάστε άτομα που αγαπάτε και δείξτε τα πραγματικά σας αισθήματα, αποφύγετε να αναμοχλεύετε καταστάσεις του παρελθόντος και μιλήστε μαζί τους για να ξεκαθαρίσετε όσα σας απασχολούν. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά και κάντε ένα βήμα πίσω όπου χρειάζεται στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Τα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα και οι εμπορικές σας δραστηριότητες προβλέπονται επικερδείς, κυρίως αν σχετίζονται με έγγραφα, νομικά ζητήματα, νέα σχέδια που θέλετε να ξεκινήσετε και νέες συνεργασίες. Φροντίστε περισσότερο μόνο την υγεία σας και ιδιαίτερα την διατροφή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα φροντίστε την ερωτική σας ζωή περισσότερο και αποφύγετε να ζητάτε από τους άλλους περισσότερα από όσα μπορούν το διάστημα αυτό. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας που ευνοούνται από το Δία και μπορείτε να δείτε θετικές εξελίξεις στον τομέα αυτό, το μόνο που χρειάζεται είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με σχέδια που έχετε, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι νέο

ΙΧΘΕΙΣ:

Κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, καλό είναι όμως να μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας αλλά και νομικά ζητήματα, αρκεί να είστε πιο ξεκάθαροι απέναντί στους άλλους και σε αυτά που θέλετε.

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση