Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 26/02-04/03 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 26/02-04/03 2018
Spread the love

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 02/03 φέρνει αρκετά πράγματα στην επιφάνεια, πραγματοποιείται στον 8ο οίκο έτσι επηρεάζει όσα αφορούν οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα κάνει την επιρροή αυτής της Πανσελήνου αρκετά έντονη, φέρνοντας κάποια περίεργα συναισθήματα, παρασκήνια και κάποια απαισιοδοξία, που όμως με τον κατάλληλο προγραμματισμό σίγουρα μπορεί να ξεπεραστούν. Είναι σημαντικό να ενεργήσετε πιο λογικά και λιγότερο συναισθηματικά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά αποφάσεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, χρειάζεται προσοχή ως προς τις εντάσεις που μπορούν να δημιουργηθούν. Για την Ελλάδα επηρεάζει τον 8ο οίκο ο οποίος συνδέεται με καθυστερήσεις, επιδημίες που έχουν να κάνουν με ξένες χώρες, με τα κεφάλαια αλλά και τη θνησιμότητα, επηρεάζει επίσης τις ξένες μετοχές και τα ομόλογα, το χρηματιστήριο, γενικότερα το κοινωνικό σύστημα ασφάλειας, τις συντάξεις αλλά και τις οικονομικές σχέσεις με άλλα έθνη και χρέη που υπάρχουν. Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο δείχνει πως υπάρχει αρκετή απογοήτευση και θα επηρεάσει αρκετά συναισθηματικά τον λαό που αφορά η Παρθένο. Η ανασφάλεια μπορεί να αυξηθεί για οικονομικά ζητήματα αλλά και χρέη. Αυτή η Πανσέληνος λειτουργεί καταλυτικά για την οικονομία της χώρας, αλλά και το μέλλον του λαού.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια έτσι Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες θα επηρεαστείτε περισσότερο και χρειαστεί να επαναξιολογήσετε αρκετές καταστάσεις, επηρεάζει όμως και σας οι οποίοι έχετε τον ωροσκόπο η γενέθλιους πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, απαραίτητες θυσίες μπορεί να χρειαστεί να γίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου ή να χειριστείτε κάποια πράγματα πλέον διαφορετικά.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει αρκετά τον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σας, η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπορεί να μην κάνει εύκολη την διαχείριση θεμάτων σε αυτούς τους τομείς κυρίως λόγω της ψυχολογίας σας, έτσι αυτή την εβδομάδα κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία σε όσα θέλετε να προχωρήσετε ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, κρατήστε μία ήρεμη ψυχολογία και φροντίστε να υπάρχει καλή επικοινωνία ειδικά σε συνεργασίες για να πετύχετε περισσότερα. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας αυτή την εβδομάδα, όπως και τη διατροφή σας. Στα συναισθηματικά σας είναι σημαντικό να έχετε καλή διάθεση που θα βελτιώσει τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Κρατήστε ισορροπημένη την ψυχολογία σας αλλά και τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις που η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 2/03 θα επηρεάσει αρκετά, έτσι καλό είναι να προχωρήσετε με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και πίστη στους στόχους σας για να καταφέρετε όσα επιθυμείτε. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνο θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας αλλά και τον κοινωνικό σας περίγυρο, με τον Ποσειδώνα να φέρνει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας αλλά και στην καλή διεξαγωγή σχεδίων που έχετε, εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας και σε όσα μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα το σημαντικό είναι να αφήσετε τα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν και να μιλήσετε πιο ουσιαστικά με άτομα που αγαπάτε, ειδικά αν αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον που η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει αρκετά φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν οικογενειακά σας ζητήματα, θέματα ακινήτων αλλά και το σπίτι σας, αρκετά πρόκειται να σας απασχολήσουν σε αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας ώστε να ξεπεράσετε δυσκολίες. Σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας προσπαθήστε να εργαστείτε πιο ουσιαστικά σε όσα θέλετε να πετύχετε και να προσεγγίσετε με ένα νέο τρόπο όσα σας δυσκολεύουν.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σας, θέματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα αλλά και τα επαγγελματικά σας, σε αυτούς τους τομείς προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας και με περισσότερη αισιοδοξία να προχωρήσετε σε όσα θέλετε να πετύχετε, ιδιαίτερα σε νέα σας σχέδια αποφύγετε την απαισιοδοξία διότι όλα θα βελτιωθούν αρκεί να προσπαθήσετε περισσότερο, ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι προσπάθειές σας θα είναι επιτυχείς αρκεί αυτή την εβδομάδα να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τις ευθύνες αλλά και τα ρίσκα που εμπεριέχουν νέα σας σχέδια. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό να μιλήσετε πιο ουσιαστικά με τους άλλους και να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που κάνετε ώστε να αποφύγετε εντάσεις.

Λέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα σίγουρα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και έτσι θα πρέπει να κινηθείτε με περισσότερη αποφασιστικότητα, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε θέματα σε αυτούς τους τομείς, αποφύγετε όσο γίνεται τα έξοδα και προσπαθήστε να δείτε εκκρεμότητες που υπάρχουν με έναν διαφορετικό τρόπο, βάζοντας ένα καλύτερο πρόγραμμα για να τακτοποιήσετε οφειλές που υπάρχουν και προσπαθήστε να κινηθείτε με καλύτερο προγραμματισμό. Έχετε αυτή την εβδομάδα την απαραίτητη ενέργεια ώστε να προχωρήσετε θέματα των επαγγελματικών σας και να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, όποια θέματα και να αντιμετωπίζετε το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να τα ξεπεράσετε, με περισσότερη αισιοδοξία όλα θα βελτιωθούν. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε υπάρχουσες σχέσεις και να είστε προσεκτικοί σε νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, σας επηρεάζει αρκετά και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα στις επαφές σας με τους άλλους αλλά σε προσωπικές σας σχέσεις όπως και σε συνεργασίες που επηρεάζει αυτή η Πανσέληνος, λόγω του Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει κάποια δυσάρεστα συναισθήματα ισορροπήστε την ψυχολογία σας αλλά και την επικοινωνία σας. Προσπαθήστε να μην ανοίξετε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα λόγω κακής διάθεσης, εστιάστε περισσότερο στην καλή συνεργασία με τους άλλους αλλά και στους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα έξοδα και να δείξετε περισσότερη υπομονή σε όσα ακόμα δεν έχουν αποδώσει.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα σας κάνει να επαναξιολογήσετε αρκετά πράγματα που αφορούν το παρελθόν, οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και όσο ακόμα δεν έχετε πετύχει στον τομέα των επαγγελματικών σας, σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να εξετάσετε καλά τα πράγματα και ένα βρείτε την κατάλληλη στρατηγική ώστε να προχωρήσουν θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, με την κατάλληλη αποφασιστικότητα μπορείτε να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας και να αναγνωριστούν όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Να είστε αρκετά προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και σε έξοδα μέσα σε αυτή την εβδομάδα που η Πανσέληνος μπορεί να τονίσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να μην αφήσετε την κακή σας διάθεση και την ψυχολογία σας να τις επηρεάσει.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα θα επηρεάσει αρκετά φιλίες, τις κοινωνικές συναναστροφές σας αλλά και τις επαγγελματικές σας επαφές, ο τρόπος που αντιδράτε απέναντι στους άλλους μετράει πολύ, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να έχετε μία θετική στάση για να πετύχετε περισσότερα αυτή την εβδομάδα. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό να αποφύγετε να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους, προσπαθήστε να κρατήσετε μία θετική στάση αλλά και επικοινωνία που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, μην απομονώνεστε, αντιθέτως προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας βελτιώνοντας τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Ο τομέας των επαγγελματικών σας τονίζεται αρκετά από την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα, αρκετά θέματα σε αυτόν τον τομέα απαιτούν την προσοχή σας και θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας για να πετύχετε περισσότερα. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να σας επηρεάσει, ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει κάποια περίεργα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, όπως και σε οικονομικά σας ζητήματα. Μπορείτε να διευθετήσετε αρκετά πράγματα με σταθερή ψυχολογία και αισιοδοξία. Προσπαθήστε στις προσωπικές σας σχέσεις να κατανοήσετε περισσότερο τη στάση των άλλων και να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει αρκετά νομικά ζητήματα, θέματα εκπαίδευσης, νέα σας σχέδια αλλά και νέες συνεργασίες στον τομέα των επαγγελματικών σας, που αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξετε την απαραίτητη προσοχή σε θέματα που αντιμετωπίζετε και να προσπαθήσετε περισσότερο, ότι κάνετε θα ανταμειφθεί, ενισχύστε τους κοινωνικούς σας δεσμούς και αποφύγετε να αφήσετε το άγχος να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Να είστε όμως να είστε αρκετά προσεκτικοί μέσα σε αυτή την εβδομάδα αν χρειάζεται να υπογράψετε συμβόλαια αλλά και να κάνετε νέες συμφωνίες, ιδιαίτερα αν αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει οικονομικά σας θέματα αλλά και τα ερωτικά σας, σε αυτούς τους τομείς προσπαθήστε να κινηθείτε με ισορροπημένη ψυχολογία και να μην κάνετε βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις. Αυτή η Πανσέληνος τονίζει θέματα τα οποία θέλετε πλέον να ξεκαθαρίσετε, όμως θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας σε συναισθηματικό επίπεδο και να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις αλλά και στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Προσέξτε αρκετά βέβαια τα έξοδα που η Πανσέληνος μπορεί να φέρει και αποφύγετε να αναλάβετε νέες ευθύνες, αν ακόμα δεν έχετε τακτοποιήσει εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 2/03 επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας μπορεί να σας φέρει ανάμεικτα συναισθήματα, έτσι θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να προσπαθήσετε να κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία για να βελτιώσετε όσα σας έχουν απομακρύνει, ιδιαίτερα αν αφορούν κοντινά σας πρόσωπα. Το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε νέα σχέδια που έχετε αλλά και στόχους, ώστε να βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που υπάρχουν αυτό το διάστημα, ισορροπήστε την ψυχολογία σας σε ότι και αν θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής”  

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση