Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 25.09-01.10

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 25.09-01.10
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Από την αρχή της εβδομάδας ο Κρόνος αλλά και ο Ερμής μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο άγχος, στα επαγγελματικά σας και γενικότερα σε ότι σχετίζεται με το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να ισορροπήσετε με τις σκέψεις σας αλλά και γενικότερα τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε, σκεφτείτε καλύτερα αυτά που θέλετε να κάνετε. Την Πέμπτη 28/09 ο Πλούτωνας εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και πλέον θα βοηθήσει περισσότερο τον επαγγελματικό σας τομέα, δίνοντάς σας δύναμη και αντοχή ώστε να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να έχετε περισσότερη αποφασιστικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Έχετε να τακτοποιήσετε αρκετά πράγματα τελευταία και ο Κρόνος δεν ευνόησε ιδιαίτερα τον τομέα των οικονομικών σας φέρνοντας αρκετά έξοδα αλλά και γενικότερα περιορίζοντας τις δραστηριότητές που αγαπάτε λόγω υποχρεώσεων. Ο Κρόνος σας βοηθάει όμως  στην καριέρα σας, γιατί μπορεί να σας βάλει σωστότερες και καλύτερες βάσεις, αλλά και να δημιουργήσετε όσα επιθυμείτε, αρκεί να πηγαίνετε με σταθερά βήματα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τον οικονομικό σας τομέα, περιορίζοντας τα έξοδα αλλά και γενικότερα να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα για όσα θέλετε να πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αρκετά ξεκαθαρίσματα σας περιμένουν ιδιαίτερα με τον Πλούτωνα που εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα ιδιαίτερα μέσω συζητήσεων. Μπορείτε να διαλευκάνετε αρκετά ζητήματα αλλά και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας, ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις αλλά και στην εργασία σας. Είναι σημαντικό να βάλετε τα όρια που χρειάζονται αλλά και γενικότερα να εστιάσετε περισσότερο σε σας και σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Όσον αφορά το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή που αυτή την εβδομάδα ο Ερμής επηρεάζει, είναι σημαντικό να ασχοληθείτε αρκετά με αυτό τον τομέα αλλά και γενικότερα να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Τα επαγγελματικά σας είναι σε πρώτο πλάνο τελευταία και μπορεί να νιώθετε αρκετό άγχος και γενικότερα να σας απασχολούν όσα θέλετε να πετύχετε. Ο Κρόνος επηρεάζει αρκετά την καριέρα σας και είναι σημαντικό ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους άλλους, αλλά και το πόσο ξεκάθαροι είστε απέναντι τους πάνω σε αυτά που πραγματικά θέλετε, για να πετύχετε πλέον τους στόχους σας. Μπορείτε αυτή την εβδομάδα να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και τον οικονομικό σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ιδιαίτερα την επικοινωνία σας και τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ:

Ο οικονομικό σας τομέα σας απασχολεί αρκετά αυτό λόγω του Ερμή που βρίσκεται μέσα στον 2ο  σας οίκο, είναι πολύ σημαντικό να ξεπεράσετε αυτή την εβδομάδα την ενέργεια που μπορεί να σας μεταδώσει ο Κρόνος, λόγω κάποιας απαισιοδοξίας πάνω σε αυτό τον τομέα. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να βάλετε τα δυνατά σας, να ισορροπήσετε ψυχολογικά και να πάρετε τα πάνω σας ώστε να τους προσπαθήσετε περισσότερο για τη βελτίωσή τους. Ο Πλούτωνας την Πέμπτη, εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και θα βοηθήσει περισσότερο ώστε να έχετε την απαραίτητη δυναμική για να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα καταφέρετε καλύτερα να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας αλλά και γενικότερα να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες που ώστε να καταφέρετε να αξιοποιήσετε νέες ιδέες αλλά και γενικότερα να βάλετε σε τάξη κάποια πράγματα που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να είστε προσεκτικοί μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή και γενικότερα τις σχέσεις σας με τους άλλους, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας μέσα στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και γενικότερα να ισορροπήσετε όσα πραγματικά θέλετε να κάνετε. Προς το τέλος της εβδομάδας με τον Πλούτωνα που εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία, θα σας είναι πιο εύκολο να διευθετήσετε εκκρεμότητες που έχετε ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως αλλά και όσα σας απασχολούν μέσα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ:

Ο Ερμής έχει επηρεάσει αρκετά τις σκέψεις σας και γενικότερα έχετε ανάγκη από ηρεμία αλλά και να κάνετε μία ενδοσκόπηση πάνω σε νέες ιδέες και σχέδια που θέλετε να ολοκληρώσετε. Ο Κρόνος επίσης επηρεάζει αρκετά τον τομέα της επικοινωνίας σας και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις αλλά και γενικότερα σε όσα θέλετε να κάνετε. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε από τους άλλους, όμως προσέξτε γιατί αυτό μπορεί να έχει επιρροή πάνω στις σχέσεις σας. Ο Πλούτωνας εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη και αυτό θα βοηθήσει περισσότερο τους στόχους που έχετε και την επαγγελματική σας πορεία, βάζοντας πλέον νέες βάσεις σε όσα θέλετε να πετύχετε, θα επηρεάσει επίσης και την οικογενειακή σας ζωή και γενικότερα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε πιο σταθερά σε πράγματα τα οποία θέλετε να πετύχετε, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικογενειακή σας ζωή και κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Ερμής έχει επηρεάσει αρκετά τις κοινωνικές επαφές, τις φίλες σας και γενικότερα τις συναναστροφές  σας, αυτή την εβδομάδα χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας δίνει ο Ερμής ώστε να βελτιώσετε τον επαγγελματικό σας, την επαγγελματική σας πορεία και γενικότερα να βοηθηθείτε από άλλους ανθρώπους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε την Τετάρτη, είναι ιδιαίτερα φιλίες και σχέσεις με άτομα αγαπάτε, ώστε να καταφέρετε να ισορροπήσετε καταστάσεις και γενικότερα να δείτε κάποια πράγματα σε πιο σοβαρή βάση. Αυτό πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι ο συναισθηματικός σας τομέα και οι σχέσεις σας με τους άλλους, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο, ο Πλούτωνας που εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη, θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε ένα καινούριο τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους, αλλά και γενικότερα θα αλλάξει τα δεδομένα, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να σταθεροποιήσετε καταστάσεις αλλά και γενικότερα να δείτε με μία πιο σταθερή μάτια θέματα που αφορούν την καριέρα σας και γενικότερα την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε πάνω σε όσα πράγματα έχετε αφήσει ανολοκλήρωτα τελευταία αλλά και γενικότερα να προσπαθήσετε περισσότερο ώστε να πετύχετε τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και γενικότερα αυτή την εβδομάδα κάντε σταθερά βήματα, είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε σε όποιες αλλαγές αλλά και στις νέες ευκαιρίες υπάρχουν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Κρόνος αλλά και ο Ερμής στον Παρθένο έχει ενεργοποιήσει αρκετά ζητήματα που αφορούν νομικές υποθέσεις, γραφειοκρατικές αλλά και γενικότερα ότι αφορά νέα σας σχέδια, είναι πολύ σημαντικό αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να μην αγχωθείτε για ζητήματα τα οποία έχουν έρθει στην επιφάνεια. Θα καταφέρετε να διορθώσετε καταστάσεις και να οργανώσετε καλύτερα όσα έχετε σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα από την Πέμπτη 28/09 που ο Πλούτωνας εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία. Καλό είναι να προσπαθήσετε να επαναξιολογήσετε καταστάσεις και ιδιαίτερα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα σκεφτείτε αρκετά πράγματα ιδιαίτερα που αφορούν την σταδιοδρομία σας αλλά και ιδιαίτερα τον οικονομικό σας τομέα που θέλετε πλέον να ισορροπήσετε, αλλά και να ξεκαθαρίσετε αρκετά θέματα σε αυτό τον τομέα. Είναι πολύ σημαντικό για σας αφού και ο Ερμής έχει ενεργοποιήσει αρκετά ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και κληρονομικά ζητήματα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα, όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα αλλά και γενικότερα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με οικεία  σας πρόσωπα

ΙΧΘΕΙΣ:

Έχετε επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα τελευταία και ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις σας, ο Ερμής έχει ενεργοποιήσει αυτό τομέα και γενικότερα σας έχει ωθήσει ώστε να επαναπρογραμματίσετε αλλά και να προσδιορίσετε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα, να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική αλλά και συναισθηματική σας ζωή, φροντίστε να βάλετε σωστές προτεραιότητες αλλά και να μην αμελείτε τα πρόσωπα τα οποία αγαπάτε. Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα αυτή την εβδομάδα, όσον αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, αφού και ο Πλούτωνας εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη 28 /09.

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση