Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23-29/10

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23-29/10
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:
Στην αρχή της εβδομάδας ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται να φροντίζετε τον εαυτό σας αλλά και να αφοσιωθείτε περισσότερο στα σχέδια σας και σε όσα θέλετε πραγματικά να καταφέρετε. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και άτομα τα οποία αγαπάτε, κάτι που θα βοηθήσει πολύ την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Η Σελήνη στον Υδροχόο το Σάββατο, θα δώσει μια νέα πνοή στην κοινωνικότητά σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ:
Με τον αστεροειδή Pallas σε αντίθεση με τον Ήλιο που εισέρχεται αυτή την εβδομάδα στον Σκορπιό, καλό είναι να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες αλλά και σε προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο όσα πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε, αλλά και να ξεκαθαρίσετε θέματα τα οποία έχουν μείνει στάσιμα καιρό. Μία συζήτηση και μία ξεκάθαρη θέση απέναντι σε κάποια πράγματα αυτή την εβδομάδα, είναι κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει ώστε να προχωρήσετε με πιο σωστά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να αρχίσετε να βάζετε σωστές προτεραιότητες για όσα θέλετε να πραγματοποιήσετε, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καθημερινή σας ζωή αλλά και την υγεία σας. Φροντίστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να χαλαρώσετε αλλά και να ξεκουραστείτε αρκετά, είναι σημαντικό να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας και ιδιαίτερα την διατροφή σας. Βάλτε περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά σας, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ το σώμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σχέδια και σκέψεις μπορούν τώρα να μπουν σε πρακτική εφαρμογή, αλλά και γενικότερα να χτίσετε καλύτερες βάσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Αν έχετε σκοπό να αρχίσετε κάτι καινούργιο ή αν θέλετε να προχωρήσετε θέματα τα οποία έχουν κολλήσει καιρό τώρα, ο Ήλιος στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει ώστε να καταφέρετε περισσότερα αλλά και να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει μία νέα προοπτική όσον αφορά τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα για χρέη ή παλιότερες εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ:
Την Δευτέρα ο Ήλιος που εισέρχεται στον Σκορπιό μπορεί να φέρει νέα δεδομένα, περισσότερη ευκολία αλλά και νέες ευκαιρίες ιδιαίτερα σε ότι αφορά την οικογένεια, το σπίτι αλλά και θέματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Αν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια αγοραπωλησία ή αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε ή να μετακομίσετε σε κάποιο άλλο μέρος ή σπίτι, σίγουρα ο Ήλιος θα ευνοήσει τα σχέδιά σας, όπως και θα ευνοηθούν θέματα τα οποία θέλετε να επιλύσετε ιδιαίτερα αν αφορούν οικογενειακά ζητήματα. Το Σάββατο η Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει ώστε να βάλετε καλύτερες βάσεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αλλά και να δείτε ακριβώς ποιες είναι οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν μέσα σε αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ελάτε κοντά περισσότερο με όσους αγαπάτε, φροντίστε τις σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και είναι σημαντικές για εσάς αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε περισσότερο τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και να σκεφτείτε ακόμα περισσότερο όσα έχετε να πείτε και ιδιαίτερα πώς να τα εκφράσετε. Ο Ήλιος στο Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ ευεργετικός, όμως μπορεί να σας φέρει και μία τάση να λέτε κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο από ότι θέλετε και να φέρει κάποια δυσκολία στις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ο Δίας όμως σας έχει δώσει όλες τις προοπτικές ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, γι’ αυτό και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε.

ΖΥΓΟΣ:
Την Δευτέρα ο Ήλιος που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ευνοήσει τον οικονομικό σας τομέα και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις ιδιαίτερα για όσα αντιμετωπίζετε και θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη. Ιδιαίτερα αν αφορούν δάνεια ή θέματα τα οποία έχετε αφήσει καιρό στην αρχή μπορεί να βρείτε την κατάλληλη βοήθεια για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αλλά και να ξεφύγετε από καταστάσεις οι οποίες σας έχουν φέρει σε ένα σημείο που να έχετε αρκετό άγχος τον τελευταίο καιρό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι νέες επιχειρηματικές κινήσεις και γενικότερα αλλαγές τις οποίες θέλετε να κάνετε, καλό είναι να κάνετε προσεκτικά και σταθερά βήματα. Η Σελήνη στον Υδροχόο το Σάββατο, θα σας δώσει την απαραίτητη δημιουργικότητα ώστε να αλλάξετε όσα πλέον δεν σας ικανοποιούν αλλά και να μπορέσετε να δημιουργήσετε περισσότερες προϋποθέσεις για τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας και αυτό θα σας δώσει ακόμα περισσότερη λάμψη από ότι ήδη έχετε, με το Δία να σας ευνοεί ήδη σε όσα θέλετε να προχωρήσετε αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το Σάββατο την Σελήνη στον Υδροχόο, θα πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα αλλά και θέματα ακινήτων. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε να βλέπετε με ένα διαφορετικό τρόπο την οικονομική σας κατάσταση αλλά και όσα θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ο Ήλιος την Δευτέρα εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο αισιόδοξοι γίνετε, μπορεί η αισιοδοξία να είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας όμως θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο που μπορεί σε αυτή τη θέση να σας φέρει μία μικρή τάση απαισιοδοξίας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να είστε ήρεμοι αλλά και να βελτιώσετε τη διατροφή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει ώστε να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν χρόνια θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε περισσότερο για θέματα τα οποία αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα αρκεί να εστιάσετε σε νέες επαφές που μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες και να βοηθήσουν τα σχέδιά σας, αλλά και να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα τα οποία σας απασχολούν. Η Σελήνη στον Υδροχόο το Σάββατο μπορεί να ευνοήσει αρκετά οικονομικά σας ζητήματα, γι’ αυτό προσπαθήστε να ισορροπήσετε θέματα τα οποία έχετε σε εκκρεμότητα αλλά και να ζητήσετε βοήθεια από άτομα τα οποία εμπιστεύεστε ιδιαίτερα πριν πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι ιδιαίτερα τονισμένος με αρκετούς πλανήτες μέσα σε αυτόν, που θα σας δώσουν αρκετές πιθανότητες επιτυχίας σε όσα θέλετε να κάνετε στη καριέρα σας. Μπορείτε ευκολότερα να βρείτε ευκαιρίες ανόδου με τον Ήλιο την Δευτέρα να εισέρχεται στον Σκορπιό, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο σε επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και στη βελτίωση των οικονομικών σας που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Είναι σημαντικό με τη Σελήνη το Σάββατο στο ζώδιό σας, να προσπαθήσετε να βάλετε νέες προτεραιότητες αλλά και να πάρετε αποφάσεις που είναι αναγκαίες εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ:
Στην αρχή της εβδομάδας ο αστεροειδής Ceres σε τρίγωνο με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας και να προχωρήσετε ευκολότερα ζητήματα που σας απασχολούν. Εστιάστε σε νέα σας σχέδια αλλά και σε θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε, γιατί θα έχετε αρκετή δημιουργικότητα για να βάλετε καλύτερες βάσεις αλλά και καλές εμπνεύσεις, ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σας δώσει αρκετές προοπτικές όσον αφορά το θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, εάν θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα αλλά και γενικά να προχωρήσετε ζητήματα τα οποία θέλετε σε δικαστικές υποθέσεις και νομικά θέματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι την ψυχολογία σας με τη Σελήνη το Σάββατο στο ζώδιο του Υδροχόου που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν το παρελθόν και να μειώσουν την δημιουργικότητά σας.

 

Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση