Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 22/01-28/01 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 22/01-28/01 2018
Spread the love

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς 

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη είναι σύμμαχός σας τον τομέα των ερωτικών σας, βοηθώντας αρκετά τις σχέσεις σας όμως μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να πάρετε και εσείς πρωτοβουλίες και να αναλάβετε δράση για να βελτιωθούν καταστάσεις στα ερωτικά σας και στις σχέσεις σας γενικότερα. Έχετε έντονη διάθεση και μπορείτε να προσχωρήσετε για όσα θέλετε να καταφέρετε, στα επαγγελματικά σας όμως κινηθείτε προσεκτικά, όπως και σε νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε βιαστικές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία είναι το κλειδί στα ερωτικά σας, ώστε να βελτιώσετε σχέσεις, ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης όμως προσπαθήστε όσο γίνεται να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας και την ψυχολογία σας, που πολλές φορές μπορεί να λειτουργεί αρνητικά μέσα στις σχέσεις σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές εκκρεμότητες που η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να πάρετε τη βοήθεια που ζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας κάνει να επιδιώκετε περισσότερο αλλαγές μέσα στις σχέσεις σας και ο Ήλιος τονίζει αλλά και ενισχύει την προσπάθειά σας ώστε να μπορέσετε να εκφραστείτε με καλύτερο τρόπο. Αναζητάτε την ασφάλεια και την επιβεβαίωση και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα, όμως εστιάστε περισσότερο στην επικοινωνία σας που θα βελτιώσει όχι μόνο σχέσεις αλλά και θέματα που αφορούν τα οικονομικά και επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα στις σχέσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το διάστημα που υπόσχονται να έχουν διάρκεια, αρκεί να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις. Ο Πλούτωνας ευνοεί νέα ξεκινήματα και μπορείτε να αλλάξετε αρκετά πράγματα σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας, αρκεί να το κάνετε με το σωστό τρόπο και να έχετε αρκετή υπομονή. Μπορείτε να είστε πολύ αποδοτικοί αυτή την εβδομάδα, όμως εστιάστε στην καλή επικοινωνία.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα εστιάστε στο να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας, που το έχετε ανάγκη αλλά και θα βοηθήσει αρκετά τη φυσική σας κατάσταση, ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και προσπαθήστε να αποφύγετε, ιδιαίτερα για επαγγελματικά σας ζητήματα αποφάσεις. Βάλτε περισσότερη πειθαρχία στην καθημερινότητά σας και ένα καλό πρόγραμμα για να μην αγχώνεστε. Ο Ερμής έτσι κι αλλιώς φέρνει αρκετές ευκαιρίες και διευκολύνει την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα στον τομέα των ερωτικών σας μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά θέματα αν προσπαθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής μπορεί να ευνοήσει περισσότερο τη διάθεσή σας και να σας γεμίσει ευχάριστη διάθεση, ώστε να κάνετε περισσότερο πράγματα που αγαπάτε όμως αποφύγετε να αμελήσετε σοβαρές υποθέσεις που πρέπει να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα που μπορεί να δοκιμαστεί περισσότερο, όμως όλα κρίνονται από τον τρόπο που θα λειτουργήσετε.

ΖΥΓΟΣ:

Έχει έρθει η ώρα να δείτε λίγο τα πράγματα διαφορετικά και να προσπαθήσετε να δείτε με πιο θετικά ματιά μαμά ζητήματα τα οποία αφορούν ιδιαίτερα θέματα που σας έχουν δυσκολέψει και που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας αλλά και θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα. Όλα θα λυθούν αρκεί να προσπαθήσετε να είστε πιο χαλαροί, εκφράστε όσα νιώθετε με πιο ήρεμο τρόπο. Στα ερωτικά σας αποφύγετε τις ξαφνικές αλλαγές, ιδιαίτερα αν είστε σε μακροχρόνια σχέση και αποφύγετε εντάσεις, προσπαθήσετε περισσότερο να εστιάσετε στην επικοινωνία σας αυτή την εβδομάδα που μπορεί να βελτιώσει πολλές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα που μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα ορισμένες καταστάσεις και να έχετε περισσότερα κέρδη, όμως θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά, μην εξωτερικεύεστε σε τρίτους ιδιαίτερα αν θέλετε να ξεκινήσετε νέα πράγματα, φροντίστε να τα κρατήσετε για σας μέχρι να υλοποιηθούν. Ο Ποσειδώνας μπορεί να διευκολύνει τα ερωτικά σας, όμως προσέξτε όσους συναναστρέφεστε, θα πρέπει να είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε για να αλλάξετε αρκετές καταστάσεις, η προσωπικότητά σας τονίζεται και μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη αισιοδοξία, όμως θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τομέα των οικονομικών σας, αποφύγετε έξοδα και νέα ξεκινήματα το διάστημα αυτό. Όμως μπορείτε να προετοιμάσετε καλύτερα και να σκεφτείτε νέα σας σχέδια και να ξεκαθαρίσετε ότι σχετίζεται με έγγραφα ή νομικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα φροντίστε την προσωπική σας ζωή περισσότερο και τη διάθεσή σας, η Αφροδίτη θα σας ωθήσει περισσότερο ώστε να κάνετε απαραίτητες αλλαγές στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας, όμως μην βιαστείτε, η καλή επικοινωνία είναι το παν, αποφύγετε εντάσεις και ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που θέλετε να προχωρήσετε από δω και πέρα, ιδιαίτερα αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρετε περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ισορροπήσετε την επικοινωνία σας μέσα στις σχέσεις σας, με τον Ερμή να τονίζει τις προσπάθειες που κάνετε για την ερωτική σας ζωή, όμως θα χρειαστεί να κινηθείτε πιο πειθαρχημένα σε νέες σχέσεις, προσέχοντας περισσότερο τη συμπεριφορά σας αλλά και των άλλων, κάντε ένα ξεκαθάρισμα και σκεφτείτε ξανά ποιος αξίζει τις προσπάθειες που κάνετε. Μπορείτε να βελτιώσετε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, όμως προσέξτε νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας,. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας αλλά και την υγεία σας, που θα πρέπει να φροντίζετε να ξεκουράζεστε περισσότερο αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα προσέξτε την ψυχολογία σας που μπορεί να επηρεάσει αρκετά αποφάσεις που έχετε να πάρετε, ιδιαίτερα στον τομέα των ερωτικών σας αλλά και σε νέα σχέδια που έχετε είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να μη λειτουργήσετε παρορμητικά. Με περισσότερη αποφασιστικότητα μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε θέματα επαγγελματικών σας που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα αυτό το διάστημα. 

 

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση