Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 20-26-11

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 20-26-11
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας και γενικότερα την ερωτική σας ζωή που η περασμένη Νέα Σελήνη έχει επηρεάσει αρκετά, όπως και τις σχέσεις σας γενικότερα με τους άλλους. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας αλλά και να βρείτε τη χρυσή τομή με άτομα που αγαπάτε. Μπορείτε να ασχοληθείτε πιο εύκολα με θέματα που αφορούν το σπίτι σας, αλλά και να λύσετε ζητήματα τα οποία σας έχουν προβληματίσει εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ:

Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορείτε να καταφέρετε αρκετά και ιδιαίτερα σε ότι χρειάζεται καλή επικοινωνία αλλά και καλή διαχείριση, ιδιαίτερα για επαγγελματικό σκοπό θα καταφέρετε αρκετά και μπορείτε να παρουσιάσετε τις ιδέες σας αλλά και τους στόχους που έχετε σε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι τα επαγγελματικά και την καριέρα σας που θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά και να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Επίσης στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε κάποια πράγματα αλλά και να τρέξετε για υποχρεώσεις που υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Στην αρχή της εβδομάδας προχωρήστε περισσότερο ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και στρέψτε την προσοχή σας σε σχέδια που έχετε, μπορεί να έχετε περισσότερα κέρδη, τα οικονομικά σας ευνοούνται προσπαθήστε να διαχειριστείτε σωστά τις ιδέες που έχετε ώστε να έχετε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά αυτή την εβδομάδα είναι νομικές υποθέσεις και γενικότερα ότι αφορά έγγραφα, προσπαθήστε να βάλετε περισσότερη τάξη ώστε να αποφύγετε δυσκολίες και καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Όπως και στην επικοινωνία σας με τους άλλους προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε όσα συμβαίνουν με καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές σας εκκρεμότητες και όσα πρέπει πλέον να βελτιώσετε αλλά και να κλείσετε οριστικά, οτιδήποτε αφορά χρέη, διακανονισμούς και παλαιότερες εκκρεμότητες καλό είναι να τα βάλετε σε προτεραιότητα και να προσπαθήσετε να βάλετε μία τάξη και μία σειρά ώστε να μην αγχώνεστε. Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρετε περισσότερο να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν έγγραφα αλλά και γενικότερα γραφειοκρατικές και νομικές υποθέσεις και θα μπορέσετε να μη χειριστείτε κάποια πράγματα με καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ:

Η Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να κάνει την ψυχολογία σας κάπως ευαίσθητη, όμως θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ψυχολογικά ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και στις συνεργασίες σας στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται και να πάρετε αποφάσεις όταν θα είστε πραγματικά έτοιμοι και όχι με βιασύνη. Αυτό που μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα αυτή την εβδομάδα, είναι θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και όσα έχετε σε εκκρεμότητα και θέλετε να προχωρήσετε. Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα πάνω σε τέτοιου είδους θέματα και να βρείτε τη βοήθεια που ζητάτε ευκολότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά ώστε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη απήχηση αλλά και να σας κατανοήσουν καλύτερα άτομα τα οποία θέλετε να παρουσιάσετε τις ιδέες σας, η κοινωνικότητά σας μπορεί να βοηθήσει ώστε να εξελιχθείτε σε αρκετούς τομείς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτή την εβδομάδα είναι ο τομέας της εργασίας και της υγείας σας, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας αλλά και προσπαθήστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στις καθημερινές σας δραστηριότητες ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας χωρίς άγχος.

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο τομέας των επαγγελματικών και της καριέρας σας ευνοείται αρκετά, αρκεί να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε να καταφέρετε, μπορεί να είναι αρκετά επικερδής αυτοί οι τομείς και να μπορέσετε να περάσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά αυτή την εβδομάδα είναι οι σχέσεις σας με άτομα τα οποία αγαπάτε και ιδιαίτερα ο ερωτικός σας τομέας ο οποίος θα χρειαστεί αρκετή φροντίδα από μέρους σας, βρείτε τη χρυσή τομή με το ταίρι σας ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, εύκολα μπορεί να κάνετε κάποια βήματα ή να πάρετε αποφάσεις που να τις μετανιώσετε αργότερα. Καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με σχέδια τα οποία έχετε και θέλετε να βελτιώσετε, η δημιουργικότητά σας αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσει ώστε να βελτιώσετε τα σχέδιά σας αλλά και να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν έγγραφα αλλά και νομικές σας υποθέσεις. Φροντίστε τον τομέα του σπιτιού σας περισσότερο, προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας ιδιαίτερα με άτομα τα οποία αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή η εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σας, καλό είναι να εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά σας αλλά και ιδιαίτερα σε εκκρεμότητες που έχετε, θα μπορέσετε ευκολότερα να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε καταστάσεις αλλά και να βρείτε την κατάλληλη λύση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά αυτή την εβδομάδα είναι η επικοινωνία σας, ιδιαίτερα με αγαπημένα σας πρόσωπα φροντίστε να είναι κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και φροντίστε περισσότερο θέματα τα οποία αφορούν έγραφα, νομικές υποθέσεις αλλά και ταξιδιών. Σε αυτούς τους τομείς μπορείτε να βρείτε αρκετές καθυστερήσεις ή κάποια πράγματα να μην πάνε ακριβώς όπως τα επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Με την επικοινωνία σας να ευνοείται στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να λύσετε οποιοδήποτε θέμα υπάρχει, όπως και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να πλησιάσετε τους άλλους και στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα τα οποία αντιμετωπίζετε. Αυτή την εβδομάδα αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι ο τομέας των οικονομικών σας, αποφύγετε τα έξοδα και φροντίστε να ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές σας εκκρεμότητες που σας αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Στην αρχή αυτή της εβδομάδας έχετε την απαραίτητη αντοχή ώστε να αντιμετωπίσετε θέματα τα οποία σας έχουν δυσκολέψει τελευταία, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε θέματα της καθημερινότητας που σας δυσκολεύουν αλλά και θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, μπορείτε να έχετε περισσότερα κέρδη αρκεί να εστιάσετε σε όσα θέλετε να πετύχετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά αυτή την εβδομάδα, είναι τις προσωπικές σας σχέσεις που μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις λόγω της επικοινωνίας σας που δεν ευνοείται τόσο πολύ. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να διαχειριστείτε θέματα τα οποία υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας με τον κατάλληλο τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ:

Ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας αυτή την εβδομάδα εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία την Τετάρτη, ευνοώντας αρκετά τον τομέα των ερωτικών σας που μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά και να υπάρξουν αρκετές επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέες ιδέες ώστε να πετύχετε περισσότερα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι τα επαγγελματικά σας, καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και την υγεία σας. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε αρκετά και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας ώστε να είστε πιο υγιείς και χαλαροί.

 

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση