Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 19/02-25/02 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 19/02-25/02 2018
Spread the love

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

Αυτή την εβδομάδα που αρχίζει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σε φάση αύξοντα μηνίσκου τονίζει νέα σχέδια, νέες αρχές που θέλετε να κάνετε αλλά φέρνει και αρκετό παρορμητισμό, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου φέρνει αντιδράσεις οι οποίες είναι διαφορετικές από ότι συνήθως, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο Κρόνος μπορεί να στρέψει την προσοχή σας περισσότερο όσα ακόμα δεν έχουν πετύχει, φροντίστε να κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αλλά και να διαχειριστείτε καλύτερα ευκαιρίες και νέα σχέδια που θέλετε να πετύχετε.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων την Παρασκευή 23/02 θα τονίσει θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία αλλά και κοντινά πρόσωπα, γενικότερα θα φέρει μία διάθεση αλλαγής, το τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να φέρει αρκετές αντιθέσεις σε ζητήματα που χρειάζονται καλή εστίαση και επικοινωνία αλλά και ένταση μέσα σε σχέσεις. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές σας επαφές αλλά και με κοντινά σας πρόσωπα, το τετράγωνο με τον Ερμή πάλι θα σας κάνει να αναζητήσετε νέες προοπτικές, μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Κριός

Ο Ερμής που έχει περάσει στους Ιχθύες από την Κυριακή 18/02 σας κάνει να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα περισσότερο με υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, να ξεκαθαρίσετε παρασκηνιακές καταστάσεις και κρυφές πτυχές που υπάρχουν, ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών σας, όμως το σημαντικό μέσα σε αυτή την εβδομάδα είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε με ισορροπημένη επικοινωνία προς τους άλλους, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα και άτομα που αγαπάτε. Σε όσα θέματα θέλετε να προχωρήσετε που χρειάζονται αποφασιστικότητα αλλά και καλή εστίαση να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα σε νομικά ζητήματα αλλά υπογραφές και θέματα με το δημόσιο. Ο Ερμής τονίζει αρκετά τη φαντασία σας και αυτό μπορεί να σας φέρει κάποιες ανατροπές αν δεν καταφέρετε να το ισορροπήσετε, εστιάστε όμως στα οικονομικά σας που μπορεί να σας έρθουν νέες ευκαιρίες.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες τονίζει το μαγνητισμό σας και βοηθάει πολύ την κοινωνικότητά σας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα ώστε να πλησιάζετε πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας δώσουν όχι μόνο τις συμβουλές που χρειάζεστε αλλά και να ευνοήσουν τα σχέδιά σας στα επαγγελματικά σας, που αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να προσπαθήσετε όσο περισσότερο μπορείτε για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια από κει που δεν το περιμένετε, αρκεί να αξιοποιήσετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα τις ευκαιρίες που μπορεί να σας δώσει η Αφροδίτη. Στον συναισθηματικό σας τομέα το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε καταστάσεις του παρελθόντος με μία συμφιλιωτική διάθεση, όποιο πρόβλημα και αν υπήρχε σε κάποια υπάρχουσα σχέση μπορεί να ξεπεραστεί, ειδικά αν κατανοήσετε και τη θέση του άλλου. Προσέξτε τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα που το πρώτο τέταρτο της Σελήνης 23/02 θα επηρεάσει αρκετά, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επιπλέον έξοδα. Γενικότερα μέσα σε αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σε φάση αύξοντα μηνίσκου θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα νέες επαφές που μπορείτε να κάνετε μέσα σε αυτό το διάστημα, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί όχι μόνο στη συμπεριφορά σας αλλά και στον τρόπο που εκδηλώνεστε και επικοινωνείτε με τους άλλους. Αν πρόκειται για συνεργασίες πρέπει γενικότερα η συμπεριφορά σας αλλά οι απαιτήσεις σας να είναι ανάλογες με εκείνους που συναλλάσσεστε, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις αλλά και εντάσεις. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βοηθάει αρκετά τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να έχετε νέες ευκαιρίες, αλλά και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να προχωρήσετε αρκετά ζητήματα στη ζωή σας, όμως μην ξεχνάτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα ότι πρέπει να εστιάσετε στους στόχους σας για να πετύχετε όσα επιθυμείτε και να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας. Στα συναισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα κινηθείτε πιο ομαλά και κάντε τις απαραίτητες προσπάθειες, ώστε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν έτσι κι αλλιώς κοντινά σας πρόσωπα μπορούν να αναγνωρίσουν οποία καλή προσπάθεια κάνετε.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει καλύτερα για σας με τη Σελήνη στον Κριό να τονίζει περισσότερο τις φιλοδοξίες σας και όσα θέλετε να πετύχετε, δίνοντάς σας την απαραίτητη δυναμικότητα ώστε πλέον να προχωρήσετε με καλύτερη διάθεση. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη θα σας δώσει νέες ευκαιρίες ιδιαίτερα για νέες συνεργασίες ακόμα και για θέματα τα οποία εκκρεμούν, νομικά σας ζητήματα αλλά και με το εξωτερικό όλα μπορούν να κυλήσουν καλύτερα, γι’ αυτό μπορεί να είστε βέβαιοι. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/02 όμως μπορεί να δυσκολέψει κάπως την επικοινωνία σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε με καλή διάθεση όπως ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Στα συναισθηματικά σας η ευχάριστη αλλά και γενναιόδωρη διάθεσή σας σίγουρα θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας και είναι κατάλληλη περίοδο αυτή την εβδομάδα για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο γνωρίζοντας νέα πρόσωπα.

Λέων

Ο Έρμης που έχει περάσει ήδη στους Ιχθύες από την Κυριακή 18/02 τονίζει θέματα οικονομικών αλλά και ερωτικών σας, σε αυτούς τους τομείς αρκετά θα σας απασχολήσουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε αρκετά πράγματα σε τάξη, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σας ασχοληθείτε ουσιαστικά με εκκρεμότητες που υπάρχουν, δάνεια αλλά και εξόφληση λογαριασμών. Είναι μία εβδομάδα για σας που αρκετά θα σας απασχολήσουν και μπορεί να θέλετε να εξετάσετε καλύτερα σχέσεις αλλά και νέα σας σχέδια στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ο Ερμής μπορεί να φέρει κάποιες εσωτερικές εντάσεις αλλά και τη διάθεση να εξετάσετε περισσότερο τα πράγματα, κάτι που σας κάνει να απομακρύνεστε από τους άλλους. Είναι σημαντικό μέσα σε αυτή την εβδομάδα να εστιάσετε περισσότερο στη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να ανανεώσετε τη συναισθηματική σας ζωή.

Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σας έχει τονιστεί πλέον αρκετά με την Αφροδίτη, τον Ερμή αλλά και τον Ήλιο σε αυτό τον τομέα να σας δίνουν τη δυνατότητα να διαγνώσετε τα πραγματικά αισθήματα των άλλων απέναντί σας, αλλά και να κατανοήσετε περισσότερα για τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και έτσι καταλαβαίνετε περισσότερα και μπορείτε και έχετε την ανάλογη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, η ειλικρίνεια μετράει μέσα σε αυτή την εβδομάδα όμως να θυμάστε ότι μόνο όσοι θέλουν να είναι ειλικρινείς μαζί σας θα το εκτιμήσουν. Στις συνεργασίες σας προσπαθήστε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια, όμως αποφύγετε τη βιασύνη και τον παρορμητισμό που μπορεί να φέρει η Σελήνη στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας, όπως και σε οικογενειακά ζητήματα προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί με τον Άρη να φέρνει κάποιες εντάσεις. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά πράγματα αυτή την εβδομάδα με καλή επικοινωνία αλλά και τρυφερότητα που σας δίνει η Αφροδίτη. Τα συναισθήματά σας μπορούν και κατανοούνται από τους άλλους, έτσι μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις αλλά και να βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Ο Ερμής μέσα σε αυτή την εβδομάδα τονίζει αρκετά υποχρεώσεις που έχετε αλλά και ζητήματα της καθημερινότητας, αρκετά πρόκειται να σας απασχολήσουν και θα έχετε μία ενεργή εβδομάδα που μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και να βελτιώσετε θέματα οικονομικών σας που ο Δίας θα ευνοήσει αυτό το διάστημα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι νομικά σας θέματα, νέες συμφωνίες, συνεργασίες και γενικότερα νέα σχέδια με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους την Παρασκευή 23/02 να τονίζει τέτοιου είδους ζητήματα και να φέρνει κάποιες δυσκολίες κυρίως λόγω της συμμέτοχής και του Ερμή που μπορεί να φέρει δοκιμασίες σε τέτοιου είδους ζητήματα, γι’ αυτό ελέγξτε καλύτερα έγγραφα, συμφωνίες αλλά και συμβόλαια που θέλετε να υπογράψετε. Ακόμα και αν είναι αρκετά απαιτητική για σας αυτή η εβδομάδα, στα συναισθηματικά σας θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με όσους αγαπάτε και να κρατήσετε ισορροπημένη την ψυχολογία σας, έτσι κι αλλιώς από την αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στον Κριό τονίζει τον τομέα των σχέσεων σας αλλά και των συνεργασιών σας, που ο τρόπος που αντιδράτε μέσα σε αυτές θα αλλάξει πολλά μέσα σε αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Από την αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σας δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό ώστε να προχωρήσετε πλέον θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και σας δίνει και περισσότερη αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσετε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα προσέξτε αρκετά τα έξοδα, διότι ο τομέας των οικονομικών σας θα επηρεαστεί αρκετά φέρνοντας κάποιες δυσκολίες, κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία και αποφύγετε το άγχος. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή 23/02 θα βοηθήσει αρκετά την προσωπική σας ζωή, δίνοντάς σας το προβάδισμα ώστε να κατανοήσετε περισσότερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, θα σας δώσει την κατάλληλη διάθεση ώστε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και να διασκεδάσετε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε. Θα μπορέσετε προς το τέλος της εβδομάδας να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με νέα σας σχέδια, αλλά και ζητήματα που χρειάζονται καθαρότητα σκέψης.

Τοξότης

Ο Ερμής στους Ιχθύες έχει επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, διότι ο έντονος συναισθηματισμός σας μπορεί να σας φέρει κάποια εσωτερική ένταση που να μεταφερθεί στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί σε συνεργασίες αλλά και σε νέα σχέδια τα οποία θέλατε να προχωρήσετε. Σε οικογενειακά ζητήματα που η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής στους Ιχθύες έχουν τονίσει αρκετά, προσπαθήστε να ισορροπήσετε καταστάσεις και να βελτιώσετε θέματα που μπορούν να βοηθήσουν και την ψυχολογία σας. Αποφύγετε όμως μέσα σε αυτό το διάστημα εντάσεις αλλά και ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας που αυτό το διάστημα η  διαίσθησή σας είναι έντονη και θα σας δώσει τις λύσεις ώστε να τακτοποιήσετε καλύτερα εκκρεμότητες, ένα καλύτερο πρόγραμμα θα βοηθήσει αρκετά. Στα συναισθηματικά σας η ευαισθησία που σας δίνει η Αφροδίτη μπορεί να δυσκολέψει κάπως τις προσωπικές σας σχέσεις, όμως το πρώτο τέταρτο της Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή 23/02 τονίζει τον τομέα των σχέσεών σας, έχετε περισσότερη ανάγκη από ασφάλεια αλλά και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με άτομα που αγαπάτε. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το σύντροφο σας αν είσαι σε σχέση και να εκφράσετε όσα νιώθετε που θα σας βοηθήσει πολύ αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε ουσιαστικά με σχέδια τα οποία θέλετε να προχωρήσετε, με τον Ερμή να έχει εισέλθει στον 3ο οίκο σας φέρνοντας αρκετή επικοινωνιακή κινητικότητα και στο χώρο των επαγγελματικών σας, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αποφάσεις καθώς ότι αποφασίσετε θα πρέπει σίγουρα να το τηρήσετε, όπως και υποσχέσεις που θα δώσετε μέσα σε αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, σίγουρα στην επικοινωνία σας η Αφροδίτη σας δίνει το προβάδισμα και θα βοηθήσει τις προσωπικές σας σχέσεις, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ποιους εμπιστεύεστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Εστιάστε στις καλές συνεργασίες που μπορούν να βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας και η κοινωνικότητά σας θα σας ανοίξει πόρτες μέσω νέων επαφών. Στα συναισθηματικά σας έχετε την ανάγκη πλέον να επικοινωνήσετε περισσότερο, όμως έχετε και αρκετή ευαισθησία που θα πρέπει να την προσέξετε. Σίγουρα όμως μπορείτε να περάσετε καλά με άτομα που αγαπάτε και να διασκεδάσετε περισσότερο. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνη στους Διδύμους στις 23/02  θα τονίσει θέματα επαγγελματικών σας και θα πρέπει να μπείτε σε μία διαδικασία να αναλύσετε καταστάσεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σας σίγουρα οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν ώστε να ευνοηθούν τα οικονομικά σας και ένα έχετε περισσότερα κέρδη, όμως να θυμάστε ότι όλα πηγάζουν από την προσωπική σας προσπάθεια. Στα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα με τη Σελήνη στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας να τονίζει την επικοινωνία σας αλλά και επαγγελματικά σας ζητήματα, μπορείτε να κινηθείτε πιο ουσιαστικά σε αυτούς τους τομείς και να έρθουν καλύτερες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σας, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας αλλά και στην αντιμετώπιση νέων προσώπων που γνωρίζετε ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις το πρώτο τέταρτο της Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή 23/02 τονίζει αρκετά τον ερωτικό σας τομέα, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέση σας αλλά και να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά για όσα θέλετε να αλλάξετε, επηρεάζει επίσης και νέα σας σχέδια που θα πρέπει να αξιολογήσετε καλύτερα, ιδιαίτερα εάν αφορά και οικονομικά σας θέματα με τον Ερμή στους Ιχθύες να επηρεάζει αρκετά τα οικονομικά σας αλλά και αποφάσεις.

Ιχθύες

Ο Κρόνος από την αρχή της εβδομάδας θα επηρεάσει αρκετά την επαγγελματική σας πορεία αλλά και την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα και να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε την ψυχολογία σας. Η εσωτερική ένταση που θα σας μεταφέρει η Σελήνη στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας ωθήσει να αντιδράσετε με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως, καλό είναι να προσπαθήσετε να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να πετύχετε αλλά να αποφύγετε ξεκαθαρίσματα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όπως και σε οικογενειακά σας ζητήματα που το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων την Παρασκευή 23/02 επηρεάζει να είστε προσεκτικοί. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό να αποφύγετε κάθε κυκλοθυμική διάθεση που μπορεί να έχετε, αποφεύγοντας έτσι τις εντάσεις που μπορούν να δημιουργηθούν, έτσι κι αλλιώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αρκετές καταστάσεις αλλά και να δείτε νέες προοπτικές.

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής”  

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση