Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18-24/09

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18-24/09
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό την Δευτέρα τονίζει αρκετά την προσωπικότητά σας, αλλά και τις σχέσεις σας και θα συμβάλλει ώστε να ανανεωθείτε. Η δημιουργικότητα που σας μεταφέρει Αφροδίτη μπορεί να βοηθήσει να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη, όπως και η Αφροδίτη που εισέρχεται πλέον στο ζώδιο της Παρθένου, θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα καταστάσεις αλλά και να προχωρήσετε ζητήματα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά και η καθημερινότητά σας θα πάρει άλλη μορφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στην Παρθένο, συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/09 και θα αλλάξει αρκετά ο τρόπος που λειτουργείτε αλλά και που σκέφτεστε. Η έντονη ανάγκη σας για ασφάλεια αλλά και γενικότερα για σταθεροποίηση καταστάσεων πρόκειται να ενταθεί, η Νέα Σελήνη θα τονίσει αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας, τα παιδιά σας αλλά και την δημιουργικότητα σας, έχετε την ανάγκη να προχωρήσετε θέματα που έχουν καιρό “κολλήσει”, η Νέα Σελήνη θα φέρει μία νέα αρχή σε ζητήματα τα οποία έχετε ανάγκη να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη σε ημιεξάγωνο με τον αστεροειδή Ceres, σας κάνει πιο ευαίσθητους από συνήθως και σας βυθίζει σε κάποια νοσταλγία, έχετε ανάγκη από χαλάρωση και γενικότερα να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Την Τετάρτη 20/09 η Νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη η οποία εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους και θα τονίσει ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή αλλά και γενικότερα το σπίτι σας, επιθυμίες οι οποίες έχετε θα έρθουν στο φως και θα θελήσετε να προγραμματίσετε καλύτερα όσα επιθυμείτε να κάνετε. Η δημιουργικότητά σας, αλλά και η χαρισματική επικοινωνία η οποία όταν θέλετε μπορείτε και έχετε, θα σας βοηθήσει αρκετά ιδιαίτερα στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνία σας έχει τονιστεί αρκετά τελευταία, ιδιαίτερα από τον Άρη, τον Ερμή αλλά και τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό έχει βοηθήσει αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους, ξέρετε τι θέλετε και μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα τα σχέδια σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, ώστε οι στόχοι που έχετε και νέες ιδέες να μπουν πλέον σε πρακτική εφαρμογή, αλλά και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να πετύχετε. Η Αφροδίτη εισέρχεται την Τετάρτη 20/09 επίσης στην Παρθένο και αυτό θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και γενικότερα τη σχέση σας με τους άλλους, θα ξεκαθαρίσετε όσα πραγματικά θέλετε. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης θα αλλάξει δεδομένα στις προσωπικές σας σχέσεις, σε συνεργασίες όπως και στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας βοήθησε να αντιληφθείτε καλύτερα ότι είναι σημαντικότερο για σας, αλλά και να ανανεωθείτε μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Την Τετάρτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό πλέον θα βοηθήσει τις επιθυμίες σας να σταθεροποιηθούν, αλλά και όσα έχετε προσπαθήσει τελευταία να βρουν ανταπόκριση και να βάλετε νέους στόχους για να πετύχετε περισσότερα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις στον και στον οικονομικό σας τομέα, αλλά και γενικότερα σε όσα θέλετε πλέον να αποκτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από τον Άρη και τον Ερμή που έχουν εισέλθει στο ζώδιό σας, σειρά έχει η Αφροδίτη που αυτή την εβδομάδα συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/09 εισέρχεται και αυτή στο ζώδιό σας και θα σας κάνει να στραφείτε περισσότερο ως προς τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε περισσότερο αλλά και γενικότερα να οργανώσετε καλύτερα θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και τον οικονομικό και επαγγελματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Ο 12 ος οίκος σας είναι ήδη αρκετά ενεργοποιημένος από τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, και αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη με τη σειρά της εισέρχεται επίσης στο ζώδιο της Παρθένου εντείνοντας ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας για ενδοσκόπηση και γενικότερα να βάλετε αρκετά πράγματα σε τάξη. Ιδιαίτερα σε όσα πλέον θεωρείτε ότι δεν είναι οργανωμένα και σταθεροποιημένα στη ζωή σας και γενικότερα ότι αφορά την καλή ποιότητα αλλά και διεξαγωγή θεμάτων που σας απασχολούν. Θα καταφέρετε να σκεφτείτε καλύτερα αλλά και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να οργανωθείτε. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη 20/09 θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε αρκετά πράγματα και να αλλάξετε ότι πλέον είναι στάσιμο για σας, μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε καινούργιες καταστάσεις και να εστιάσετε καλύτερα στην υγεία σας, στη διατροφή σας και γενικότερα να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε σάς βλάπτει και είναι αρνητικό για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη εισέρχεται την Τετάρτη 20/09 στο ζώδιο της Παρθένου και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις κοινωνικές σας επαφές, τις φιλίες σας αλλά και γενικότερα τις σχέσεις σας με το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μπορείτε πολύ εύκολα να προχωρήσετε σχέδια τα οποία έχετε και να βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη που ζητάτε στα σχέδιά σας. Η Νέα Σελήνη στις 20/09 , θα δώσει μια νέα πνοή στο κοινωνικό σας κύκλο και θα αλλάξει αρκετά δεδομένα, ιδιαίτερα όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας,  αν χειριστείτε τις ευκαιρίες με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης, ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος έχουν ενεργοποιήσει ήδη αρκετά τον τομέα της καριέρα σας και γενικότερα των επαγγελματικών σας, η Αφροδίτη την Τετάρτη 20/09 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου τονίζοντας επίσης τα επαγγελματικά σας και συγκεκριμένα τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις συνεργασίες σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα φέρει ακόμα περισσότερη ένταση σε ότι αφορά τον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά επιπλέον θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά εσάς και τις σχέσεις και συνεργασίες σας και άτομα τα οποία μπορούν να σας ευνοήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθάει ώστε να οργανωθείτε καλύτερα αλλά και να εστιάσετε σε αυτά που πραγματικά θέλετε να κάνετε αλλά και σε εκκρεμότητες. Είστε διατεθειμένοι πλέον να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε εσείς, παρά να ασχολείστε με ότι κάνουν και λένε οι άλλοι. Την Τετάρτη 20/09  η Νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη που εισέρχεται πλέον στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει ώστε πλέον να αλλάξετε αρκετά, αλλά και να κάνετε νέα ξεκινήματα, θα αρχίσετε να βλέπετε πιο σοβαρά τη σχέση σας με τους άλλους και όσα θέλετε πλέον να βελτιώσετε και να πετύχετε στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΨΟΟΣ

Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου έχουν σίγουρα επηρεάσει αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας αλλά και των σχέσεων σας, αρκετά θέματα έχουν έρθει στην επιφάνεια τα οποία πρέπει να λύσετε, ιδιαίτερα όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα εισέρχεται την Τετάρτη στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας επίσης τον 8ο σας οίκο αρκετά, όμως η ενέργεια της θα σας βοηθήσει ώστε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ιδιαίτερα μέσω συνεργασιών αλλά και να κερδίσετε περισσότερα από αυτό τον τομέα. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει επίσης και την ερωτική σας ζωή, θα σας δώσει περισσότερο ερωτισμό και γενικά θα βοηθήσει να βάλετε τις σχέσεις σας πλέον σε νέες βάσεις και όρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε όσο γίνεται να ισορροπήσετε την ένταση που μπορεί να έχει φέρει ο Άρης μέσα στον 7ο σας οίκο, η Αφροδίτη θα εξομαλύνει τα πράγματα και γενικότερα θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και γενικότερα να φροντίζετε περισσότερο και τις προσωπικές σας σχέσεις και να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε με πράγματα τα οποία μπορεί μέχρι τώρα να βλέπατε με διαφορετικό τρόπο. Η Νέα Σελήνη σας βοηθήσει να κάνετε μία νέα αρχή στις προσωπικές σας σχέσεις και να βάλετε καλύτερες βάσεις σε αυτές.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση