Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 18/12-24/12 2017

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 18/12-24/12 2017
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα αρχίζει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη που θα ευνοήσει αρκετά ζητήματα τα οποία πρέπει πλέον να αλλάξετε, ιδιαίτερα αν αφορούν τον τομέα των ερωτικών σας, αλλά και νέα σχέδια που έχετε και νομικές υποθέσεις θα πάρουν άλλη τροπή. Ο Κρόνος βγαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω 20/12 και θα σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα πιο πρακτικά στον τομέα των επαγγελματικών σας, περισσότερες θα είναι οι ευθύνες, όμως ο Κρόνος σας βοηθήσει να χτίσετε πλέον γερές βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αρκετά αλλάζουν για σας, η Νέα Σελήνη στις 18/12 θα φέρει αρκετές αλλαγές ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, χρέη και εκκρεμότητες πλέον μπαίνουν σε μία σειρά. Μπορείτε να βρείτε ευκολότερα τον τρόπο να διαχειριστείτε τέτοιου είδους καταστάσεις και με τον Κρόνο που εισέρχεται την Τετάρτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σταθεροποιήσετε θέματα που αφορούν δικαστικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα, γενικότερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες σας αλλά και τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα ακριβώς απέναντί σας, στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό θα αλλάξει αρκετά πράγματα στον τομέα των συνεργασιών σας, στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που καιρό περιμένατε και ο Κρόνος στον Αιγόκερω πρόκειται να βάλει σε τάξη θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες, που θα πρέπει πλέον να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο, όπως και τον τομέα των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, αλλά και στα επαγγελματικά σας, πλέον μπορείτε με περισσότερη όρεξη αλλά και ώθηση που σας δίνει η Σελήνη να προχώρησε τα σχέδια που έχετε. Μόνο σκεφτείτε αρκετά αυτά που θέλετε να κάνετε, η βιασύνη δεν θα σας ευνοήσει. Την Τετάρτη ο Κρόνος που εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσετε αρκετά θέματα σε σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά σας, πλέον συνεργασίες θα πρέπει να μπουν σε γερές βάσεις, αποφεύγοντας να δώσετε υποσχέσεις αν δεν μπορείτε να τις κρατήσετε.

ΛΕΩΝ:

Τη Δευτέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη τονίζει τον τομέα των ερωτικών σας, σας κάνει πιο ερωτικούς και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε θέματα μέσα σε αυτό τον τομέα, αλλά και να αναλογιστείτε τα πραγματικά σας θέλω. Ο Κρόνος εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τετάρτη και πλέον θα αντιμετωπίσετε θέματα μέσα στα εργασιακά σας, αλλά και στην καθημερινότητα σας όλα πρέπει να μπουν σε ένα καλύτερο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο τομέας του σπιτιού αλλά και της οικογένειας επηρεάζεται πολύ από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Τοξότη αρκετά θέματα θα σας απασχολήσουν που αφορούν τους τομείς αυτούς. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αρκετές αλλαγές που καιρό θέλετε, ίσως μία αλλαγή στέγης ή αλλαγές στο σπίτι είναι πιθανές και με τον Κρόνο τον Αιγόκερω την Τετάρτη πλέον θα πρέπει να μπουν νέα θεμέλια στα ερωτικά σας, αλλά και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητα που έχετε.

ΖΥΓΟΣ:

Η επικοινωνία σας τονίζεται όπως και τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα για σας που ασχολείστε με το εμπόριο αλλά και την εκπαίδευση, με τη Νέα Σελήνη στις 18/12 στο ζώδιο του Τοξότη που πρόκειται να σας δώσει ένα νέο τρόπο δράσης ώστε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, αλλά και να επικοινωνήσετε με κοντινά σας πρόσωπα ώστε να λύσετε αρκετά ζητήματα που υπάρχουν. Μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις, ιδιαίτερα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω την Τετάρτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θέματα που αφορούν το σπίτι σας θα πάρουν να μπουν σε νέες βάσεις και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων αλλά και με οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, πλέον τα οικονομικά σας θα έρθουν σε προτεραιότητα και θα πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας, ώστε να δημιουργήσετε νέους πόρους. Ο Κρόνος εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τετάρτη και αυτό θα φέρει ξεκαθαρίσματα με κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και θα σας βοηθήσει ώστε να προχωρήσετε τα σχέδια σας με περισσότερη αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας τη Δευτέρα αλλά και τον Κρόνο που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω την Τετάρτη αρκετά αλλάζουν για σας, πλέον ήρθε ο καιρός να τελειώσετε καταστάσεις που χρονίζουν αλλά γενικότερα να κάνετε νέα ξεκινήματα που περιμένετε καιρό. Τα οικονομικά σας πρέπει πλέον να τα δείτε με περισσότερη σταθερότητα και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε θέματα σε αυτό τον τομέα, βάζοντας ένα καλύτερο πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας την Τετάρτη φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικά σας, εκκρεμότητες αλλά και θέματα με κοντινά σας πρόσωπα. Γενικά την περίοδο αυτή προσπαθήστε να βάλετε σωστές προτεραιότητες αλλά και να βελτιώσετε όσα δεν υπάρχουν σωστές και καλές βάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τη Δευτέρα πρόκειται να σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν έχετε κάποιες νομικές υποθέσεις αλλά και έγραφα, καλό είναι να προχωρήσετε με προσοχή, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας περισσότερο, όπως και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τη Δευτέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών αλλά και επαγγελματικών σας επαφών, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και είναι αναγκαίο να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να δείξετε ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας σας τις ικανότητές σας στα σωστά πρόσωπα για να βοηθηθείτε. Νέες φιλίες αλλά νέα δεδομένα υπάρχουν για σας, όμως με τον Κρόνο στον Αιγόκερω από την Τετάρτη που θα σας φέρει παραπάνω ευθύνες ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικονομικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας και εκκρεμότητες που έχετε, πλέον θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε όσα σας απασχολούν με πιο πρακτικό τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα των επαγγελματικών αλλά και της καριέρας σας, νέοι δρόμοι ανοίγονται για σας σε αυτούς τους τομείς και γενικότερα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε την έμπνευση που σας δίνει η Αφροδίτη ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε αυτό τον τομέα. Ο Κρόνος την Τετάρτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα πρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη σταθερότητα σε συνεργασίες, στις επαγγελματικές σας επαφές αλλά γενικότερα στις κοινωνικές σας ανατροπές προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με πρόσωπα που μπορούν να βλάψουν τα σχέδιά σας.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση